- 7 Aralık 2015
- 3.364
- 9.569
- 158
- 35
Yattığı yatakla alakalı sıkıntı yaşıyo olabilir.Merhaba hanımlar öncelikle konuyu yalnış yere açtıysam bile lütfen değiştirilmesin çünkü ne kadar çok fikir benm için o kadar iyi
Oğlum şuan 5 ay 5 günlük ve kafasını sola yatırıyo bıraktığımız sürekli sola yatık bazen düzeliyo yattığında kendisi sağ tarafına dönerek uyuyo öle sewiyo ama otururken sola yatırıyo kafasını sağ taraftan uyaran verince çok güzel kaldırıyo kafasını sağada solada bakıyo kendim muayene ettim bu arada hemşireyim sertlik şişlik yok boynunda internetten baktım hep tortikollisten bahsediyo başka seçenek yok mu başına gelen var mı sonradan kendiliğinden düzelen illa ağlata ağlata egzersiz mi yaptırmam gerekecek kk da konu açılmış ama kimse sonucunu yazmamış iki haftaya kadar doktora da götüremiyorum bu iki hafta boyunca üzüntüden ölürüm ben
Sağına dönüp uyuyamaz öle bişe olsa die düşünüyorum ama sölediğiniz çokta mantıklı geldiYattığı yatakla alakalı sıkıntı yaşıyo olabilir.
1buçuk ay önce aynı sorunu yaşadım ftr uzmanına götürdüm muayene etti ve çok büyük ihtimalle kas spazmı dedi. Ilık havlu koydum her gün ve sağına yatırdım çoğu zaman 2-3haftada düzeldi malum bebişlerin kasları zayıf olduğu için bize basit gelen boyun tutulması uzun sürüyo.
Şuan 8buçuk aylığız doktorumuza danışıp ortopedik yatak almayı düşünüyorum çünkü ne zaman yatağında yatsa bi kaç gün sonra boynunu sola eğmeye başlıyo. Her ihtimale karşı kas ölçümünü yaptırcam yalnız içim rahat etsin diye
Yastıksız yattığı için sağına yattığında mecburen boynunu sağa eğmiş oluyo ve fazla eğmek zorunda kalmadığı için de zorlanmadan yapıyo bunu diye söyledi doktorumuz. Yastıksız yatıyosa sağına yastıklı yatıyosa soluna yatırın dedi.Sağına dönüp uyuyamaz öle bişe olsa die düşünüyorum ama sölediğiniz çokta mantıklı geldi
Bizimkinin boynu sol tarafı kalın çıktı bende sağına yattığı için hep yastık koymuyorum doğru yapıyorum de miYastıksız yattığı için sağına yattığında mecburen boynunu sağa eğmiş oluyo ve fazla eğmek zorunda kalmadığı için de zorlanmadan yapıyo bunu diye söyledi doktorumuz. Yastıksız yatıyosa sağına yastıklı yatıyosa soluna yatırın dedi.
Evet üyelik gerekiyor. Birşey yoktur inşallah.direk yazamıyorum heralde ona o foruma üye olmam lazım ama ondanda şuan mesaj gelmedi yoksa hemen soracaktım
Evet sağına yatacakki mecburen sağına eğilsin boynuBizimkinin boynu sol tarafı kalın çıktı bende sağına yattığı için hep yastık koymuyorum doğru yapıyorum de mi
Doktor fizik tedaviye gerek yok evde egzersizle geçer dedi amaBenim kızım öyleydi,muz şeklinde duruyordu,anne karnında hep öyle kaldığı için bir taraf kasları az gelişmişti...fizik tedavi gördü ve düzeldi...ama götürmezsen ileride büyük sorun olur
Egzersiz mi yaptırdınız benmde oğluma adını emrah verseydiniz faln diyolar
Emrahın boynu bükükler diye filmi varya o yüzdenNe alaka?
İnşallah böle iyileşenleri duymak sewindiriyo insanıGenelde anne karnında ters duran bebeklerde görülüyor. Merak etmeyin egzersizlere alışacaktır zamanla. En yakın arkadaşımın oğlunda vardı şimdi 3 yaşında ve belli bile değil.
Emrahın boynu bükükler diye filmi varya o yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?