Mrb kızlar.fikirlerinize ihtiyacım var.bir sabah uyandım oğlum sol ayağının üzerine hiç basamıyordu.ve ayak bileği oldukça şişmiştı. Hemen doktora götürdük ortopedi ye röntgen çekildi birşey yok ama yarım alciya alalım dedi ben aldırmadım farklı bi doktor da görsün diye eve geldik ayağı acaba çıktı mı diye düşündük yanlis belki ama cikikciya gittik o da birşey yapmadı ayağını sarsmadan oynattı ayağı bilekten çıkmış ben yerine koydum dedi çocuk birden yürümeye başladı şok olduk ama sislik hemen geçmedi tabi içimiz rahat etmeyince il dışına araştırma hastanesine gittik..oradaki doktor bizi ve oğlumu çok yordu önce ayağından sıvı aldılar boş yere hiçbişey çıkmadı sonra da ayak dinlensin diye bir hafta alciya aldılar 1 hafta sonunda alcimiz çıktı doktor sislik gecmeyince bizi intaniyeye sevk etti acaba romatizma veya enfeksiyon mu var diye 1 gece hastanede kaldim kan tahlilleri temiz cikti ve eve geldik bu surec bizi cok yipratti ama inanın oğlum şu an eskiye göre daha kötü ve yürürken ilk denge sorunu yaşadı şu ana ayağı hala şiş ve yürürken topalliyor hafif o ayağa pek basmak istemiyor her tahlil yapıldı elde var 0 gözümle görmedim burkuldu mu yoksa ayağına ne oldu bir fikrim yok resimleri yükleyeceğim şimdi ne yapmam lazım bilmiyorum birçok insan bekle sislik hemen inmez diyor şaştım kaldım her gören çocuğun topalliyor diyor moralim cook bozuk lütfen br fikir verin tekrar farklı bi doktora mi gitsem