- 19 Mayıs 2010
- 1.559
- 4.774
- 333
- Konu Sahibi evlimutluvecocukLuu
-
Benim gibi düşünen anneler olması ne güzel. Hangisini koyarsanız koyun, Türk ismi olacağı için, şimdiden hayırlı uğurlu olsun. Adıyla yaşasın minik. Bu arada benimde iki oğlum varkesinlikle Türk isimleri koyma taraftarıyım, ve şşöyle anlı şanlı olsun istiyorumAtilla'yıda çok beğeniyorum ama yazımdan dolayı beklemede
Türkçe isim hassasiyetiniz için öncelikle tebrik ederim :) Bizim oğlumuz olsa Teoman olacaktı yıllardır aklımızdaydı, kızımız Umay oldu :)Merhaba, ilk oğlumun adı Alparslan,babası çok istedi koyduk şimdi ikinci oğlum olacak onada Alparslan ismi gibi ağır isim olsun istiyoruz.Doğuma 1.5 ay kaldı hala seçemedik, Efehan düşünüyorduk ama kime söylediysem EFEler çok yaramaz haylaz oluyor diyorlar,bu yüzden korkuyorum efehan koymaya
şuan benim gönlüm Teomandan yana ama babası asla kabul etmiyor
gerçekten artık çok sıkıldım kararsızlıktan, ve hiç hediyelik filanda hazırlayamadım isim belli olmadığı için, bir an önce karar vermem lazım lütfen anketi oylayıp yardım edemisiniz
gelde babaya anlattttTeoman çok güzel ve de tarZ
mesela kız olsaydı da Asena olacaktı, yada Aybüke,Almıla,AysimaBenim gibi düşünen anneler olması ne güzel. Hangisini koyarsanız koyun, Türk ismi olacağı için, şimdiden hayırlı uğurlu olsun. Adıyla yaşasın minik. Bu arada benimde iki oğlum var
Çok seviyorum türk isimlerini ben yamesela kız olsaydı da Asena olacaktı, yada Aybüke,Almıla,Aysima
Egehan?Merhaba, ilk oğlumun adı Alparslan,babası çok istedi koyduk şimdi ikinci oğlum olacak onada Alparslan ismi gibi ağır isim olsun istiyoruz.Doğuma 1.5 ay kaldı hala seçemedik, Efehan düşünüyorduk ama kime söylediysem EFEler çok yaramaz haylaz oluyor diyorlar,bu yüzden korkuyorum efehan koymaya
şuan benim gönlüm Teomandan yana ama babası asla kabul etmiyor
gerçekten artık çok sıkıldım kararsızlıktan, ve hiç hediyelik filanda hazırlayamadım isim belli olmadığı için, bir an önce karar vermem lazım lütfen anketi oylayıp yardım edemisiniz
teoman mi koyacaksin:)gelde babaya anlattttoylar TEOMAN'A
Çok seviyorum türk isimlerini ben yaoğlumun adı Mete mesela şimdi Alparslan in yanına Oğuz Kağan da güzel gider bunu demeden geçemeyeceğim
ailede egemiz metemiz oğuzumuz tunamız hepsinden mevcutEgehan?
aaaahhhhhh ah babası müsade etseteoman mi koyacaksin:)
Ülkü ocağı gibi desenizeailede egemiz metemiz oğuzumuz tunamız hepsinden mevcut
Benim de kızımın adı Aysima oğlumun adı Ömür.mesela kız olsaydı da Asena olacaktı, yada Aybüke,Almıla,Aysima
3. Cü kız olsun inşallahaaaahhhhhh ah babası müsade etseama şimdi koyamazsam bile; ah ettim 3. yü doğurup koycam. babasınada böyle söyledim karar senin dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?