- 11 Kasım 2014
- 644
- 704
- 103
- Konu Sahibi evlimutluvecocukLuu
-
TEOMANMerhaba, ilk oğlumun adı Alparslan,babası çok istedi koyduk şimdi ikinci oğlum olacak onada Alparslan ismi gibi ağır isim olsun istiyoruz.Doğuma 1.5 ay kaldı hala seçemedik, Efehan düşünüyorduk ama kime söylediysem EFEler çok yaramaz haylaz oluyor diyorlar,bu yüzden korkuyorum efehan koymaya
şuan benim gönlüm Teomandan yana ama babası asla kabul etmiyor
gerçekten artık çok sıkıldım kararsızlıktan, ve hiç hediyelik filanda hazırlayamadım isim belli olmadığı için, bir an önce karar vermem lazım lütfen anketi oylayıp yardım edemisiniz
Ben de egemen dedim, orta asya dan gelen atalarımız buralara egemen artık ne de olsaMerhaba, ilk oğlumun adı Alparslan,babası çok istedi koyduk şimdi ikinci oğlum olacak onada Alparslan ismi gibi ağır isim olsun istiyoruz.Doğuma 1.5 ay kaldı hala seçemedik, Efehan düşünüyorduk ama kime söylediysem EFEler çok yaramaz haylaz oluyor diyorlar,bu yüzden korkuyorum efehan koymaya
şuan benim gönlüm Teomandan yana ama babası asla kabul etmiyor
gerçekten artık çok sıkıldım kararsızlıktan, ve hiç hediyelik filanda hazırlayamadım isim belli olmadığı için, bir an önce karar vermem lazım lütfen anketi oylayıp yardım edemisiniz
evet biliyorum bu yüzden sadece bir seçenek olarak kaldı, ismin anlamı olmaması nedeniyle dolayı fazla sıcak bakmıyoruzAtilla değil de Attila olarak yazımı doğru diye biliyorum o isimde karar kilarsaniz bunu da bir gözden geçirin isterseniz.
Oğlumun kuzeni var metehan, malesef baştan elendiBen yeni bir öneri vermek istiyorum Metehan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?