- 8 Mart 2019
- 6.891
- 32.487
- 548
- 39
- Konu Sahibi evlimutluvecocukLuu
Bende Timur ya da Metehan derim. 3.sik olarak Egemen Timur oğlumun, Metehan yeğenimin ismi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oda olmaz çünküüüğğğ soyadımız yiğit asaddasdYiğitalp diyorum ve akılları karıştırıp gidiyorum ahhaha
kesinlikle Türk isimleri koyma taraftarıyım, ve şşöyle anlı şanlı olsun istiyorum Atilla'yıda çok beğeniyorum ama yazımdan dolayı beklemedeBüyük oğlumun adı, tanrının kırbacı 'Atilla' Tabii ki Atilla. Yaşasın Türk isimleri bu arada Attila da olur, Atilla da demişti, Macar turan vakfı başkanı andras. Değişerek geliyor isimler zamanla.
hepsi kendi içinde ağır, Alparslan'ıda bastıracak bi isim ancak Abdulcabbar olurYukarıda ki isimlerin özellikle Teoman’ın Alparslan kadar ağır olduğunu düşünmüyorum. Anana illa bunlar arasında in olacaksa egemen diyorum
Bende Leyla ismini çok seviyorum kibar ve zamansız geliyor ama kızım olsaydı bunu koyacaktım dediğimde ağızlarında bi kaç tonlamada ismi evirip çevirip bilmemm yaniii iştee gibi yorumlar gelmişti sinir olmuştum. Neyse konuyla alakasız aklıma geldi sadece zevksiz değilmişim demekki hala isteyenler var sevindimOğlum olursa tekrar adını Cihangir, Kız olursa da Leyla koyacağım
çok güzel teşekkür ederimCihangir
Oyum Teomana.Oğlumun kuzeni var metehan, malesef baştan elendi
teşekkür ediyorum, Teomana oylar çoğaldıkça babamızda isme biraz yumuşuyor gibiOyum Teomana.
Alternatif
Tunahan
Serhan
Atahan
Çok güzel isim .çok güzel teşekkür ederim
Alperen ve Alparslan kafiyeli uyumlu oluyor,ankete koysaydım açık ara birinci olurdu,diğer isimlere bi şans vermek için koymadımAnket dışı fikir vereyim Alperen çok hoş bence
ankette en çok oy alan 2. isim ama kimse yorumda yazmamış seçimlere hilemi karıştı yoksaKimse Emirhan dememiş ama ben herşeye rağmen Emirhan diyorum, çok karizmatik isim.
Sağlıkla gelir inşallahhh adıyla büyüsünAlperen ve Alparslan kafiyeli uyumlu oluyor,ankete koysaydım açık ara birinci olurdu,diğer isimlere bi şans vermek için koymadım
Yapılmayan şeyler değil Emirhan o kadar cool ki oy verenler yazma gereği duymamış bile diyorum benankette en çok oy alan 2. isim ama kimse yorumda yazmamış seçimlere hilemi karıştı yoksa
Yazdığımı sizin alıntı ile gördüm klavye ne saçma sapan şeylere çevirmişhepsi kendi içinde ağır, Alparslan'ıda bastıracak bi isim ancak Abdulcabbar olur