Doğuma Hazırlık Oğlumun Adi ne olsun cicisler ankete buyrun

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Küçücük oglusumun Adi ne olsun sizce

• Ankete Katılan
    89
  • Anket Kapalı .
Muhammet Umut bence daha çok yakışıyor,Allah anneli-babalı büyütsün!:Saruboceq:

umut ismi güzelde umut diye diye dudaklarınız kırışmasın bunu bi arkadaştan duymuştum komik gelmişti ama olabilir kaydirigubbakcemile3

ege olabilir

Ege ckk var degilmi arkadaslar hani popüler olupta sknradN dusuyo gibi efe Arda evet ece gibi
doruk isminide çok seviyorum
rüzgarı ben hiç istemyorum
Umut ise çok beğeniyorum tam bizim durumada uygun ama esimde o ismi hiç beğenmiyor acaba anket iki isim arasındaki olmalıydı
esime her aksam anket sonuclarını söylüyorum durun bakalım belki cogunluktuk Umut demiş kanar belki

Canım arkadaşım oylamaya sunduğun isimlerin hepsi çok güzel. Bence sen bu isimleri ayrı ayrı yaz kağıtlara sonrada kura çek opuyorumnanaktan Ben Mert ismini beğeniyorum şuan da ama gelecekte fikrim değişebilir.

ben çocuklara rüzgar su gibi cansız varlık ismi takılması taraftarı değilim ileride afedersiniz ama hayvan isimleri de takılmaya başlanırsa hiç şaşırmayacağım ismin bir anlamı olmalı fonetiği güzel diye isim takılmamalı ege bence çok anlamsız bir isim kusura bakmayın doruk deseniz o da öyle rüzgar zaten cansız varlık ismi bence en iyisi umut ...çok güzel bir anlamı var tüm umutlarınızı yavrunuzda birleştirmiş olmanızı ifade eden bir isim ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…