oğlumu çok özledim. :(

fatma.k1980

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2007
45
0
96
44
arkadaşlar geçen hafta hastaydım 1 gün evde yattım ama oğlum 3 yaşında ve resmen evde boğuştuk eylendik çok güzel vakit geçirdik.
ertesi gün işe gittim o gün bugündür küs bana konuşmuyor anne demiyor yardım istemiyor babasının yanında babacığım seni çok seviyorum diyor annemcim beni
sevmiyormusun dediğimde senide sevebilirdim ama beni üzdün diyor yaa.... 1 hafta oldu yüzüme bile bakmıyor yanına gittiğimde git yanımdan elleme bana öpme beni deyip
bir de bana tokat atıyor. çok üzülüyorum her akşam azap gibi evde eski sevgi manyağı oğlumu özledim. neden böyle davranıyor neden????
nasıl yaklaşmam lazım. rahat bırakıyım desem
dahada uzaklaşacak gibi geliyor. üzüntüden silvilceler çıktı suratımda ben bu kadar bunaldığımı hatırlamıyorum. benim oğlum sevgi manyağıdır gelidi eskiden bütün her yerini tek tek
öptürürdü. bana bi akıl verin lütfen......

bence ona neden onunla konuşmak istemediğini sor.neden beni sevmiyorsun deme.bunu bilinçaltına sokma.sever mutlaka.3 y asındakı bı cocuk sevıp sevmemeyi bilemez zaten.küsemez kin tutamaz.ona ufak bi hedıye paketi yap ve ben seninle barışmaya geldım de.olayı uzatma bence ve ayrıca üzülmene de değmez çunku o daha neyın ne oldugunu bıle bılmıyor.bilebilseydi anneye yüz çevirebilir miydi?minik sürprizlerle gönlünü almaya bak emin ol en ufak şeye kanacaktır

Back