Oglumu bu beladan nasıl kurtarabilirim

16 ysında bosanmayı nasıl kaldıramaz ya. Su erkek evlatlarınızı su kadar nazlı tuzlu yetıstırmeyın. Sız konusun gerekırse duzgunce dıkkatlıce ha baktınız olmuyo yardım almak en mantıklısı.

16 yas bu ne yapacak baska ergen çocuk. Tabi ki masturbasyon yapmasi hatta surekli yapmasi cok dogal o yasta.
Sevdiği aktivitelerde destekleyin arti olarak.futbol okulu
Duzenli yüzme dersleri
Seviyorsa satranc
Vb.hazir yaz geliyor arzusuna gore yaz donemi kamplar hafta sonu yaz okullari spor agirlikli.hic biri olmazsa bile spor salonuna gitsin vucudu sekilli gelisir.boks mesela yasina cok uygun

yemeklerine şap atın,
interneti kapatın,
mastürbasyon yaparsan çarpılırsın, yamulursun gibi hurafeler anlatın,
odasının kapısını örtmesini yasaklayın,
hala devam ederse gece yatağına su döküp altına işemekle suçlayın, bunu da mastürbasyon yapmasına bağlayın.
nortopu gibi bir aseksüel yaratırsınız, hayırlı olsun şimdiden.

Gayet normal bir durum cocugunuzun mahremine fazla girmeyin bence. Bağımlı olmasından korkuyorum demissiniz. Siz esinizle sevismiyor musunuz? Bağımlı mi oldunuz? Olaya birde bu açıdan bakın. Sonucta cinsellikte bir ihtiyac ve oglunuz bu ihtiyacini diger tüm gencler gibi normal bir sekilde karsiliyor.

Ne bağımlılığı ya. Tam o yaşta bırakın kendi haline gençleri. Baskı baski sonra ilerde cinsel problem yaşıyorlar.

bence sızın gemenız bıle baslı basına tramva sakın bırdaha anlamıs gıbı davranmayın sucustu yapmayı sylemıyrum bıle... ay bende uyusturucu falan dıye korkmustum neyse gecmıs olsın

Olmaz olmaz korkmayın. Günde 10 defa yapıyor sanki. Hem olsa ne olur? Sigara , alkol , uyuşturucu olmasın da. Olsa da birgün kolayca kurtulur. Sevgilisi falan olursa.

o terim nasıl bi terim yahu
boyle bı cumle kullanan kadının oğlunun sadece genclıgı tanımaya calısıyor olması sükür edılecek bırsey
evladınızı da gozetlemeyın ne munasebet o halde nıye gozetlıyorsunuz hıc normal degıl
16 yasında bı erkek ıcın de boşanmayı kaldıramaz demenız de oldukca komık
bukadar nazlı yetıstırmeyın
nerden tutsak elimizde kaldı konu

ya neden görüyorum demiş ki?

hani yanlışlıkla yakalarsın iki taraf da utanır da..

çocuk annesinin görceği şekilde yapıyorsa ensestçe sapıklaşmış olabilir hiç hoş değil

yok anne oğluğunu gözetliyorsa ay o daha iğrenç

yok denk geliniyorsa odasına kapıyı çalıp gel demeden girmemeyi öğrenin onun da bi özel alanı var

çocuğu da rahat bırakın kendi sorunlarınızla ilgilenin

Arkadaşlar ne saçma yorumlar yapıyorsunuz ! Bir annenin bunu anlaması için bizzat görmesine gerek yok .

16 yaşında ergenliğinin doruk noktasında bir gencin cinselliği erkekliğini keşfetmesi ve mastürbasyon yaparakkendini tatmin etmesi kadar doğal birşey bence yok,o yaşta bende açık saçık dergilere bakar, erotık fılmler ızlerdım gızlı saklı hatta masturbasyon yapardım kapalı kapılar ve yorgan altında ve bence gayet doğal bir süreç içerisindeydim daha da büyüdüm iş sevişme sonrası tam birleşmeye kadar vardı ama hala ara sıra mastürbasyon yaptığım oluyor...
asıl sorun iletişim eksikliği bence babası ile konuşun oğlunuzla bir baba gibi değilde bir arkadaş gibi konuşşun, vücudunda olan fiziki ve hormonal değişimlerin gayet normal olduğunu, bazı duygulara bürüneceğini karşı cinse karşı hisler besleyeceğini bunların normal olduğunu ama bazı konularda belli kuralları aşmaması gerektiğini öğretsin..
kural 1 asla bir kadına izni olmadan dokunma
kural 2 bir ilişki için henüz küçük sayılır ama bir kadınla ilişkiye giriyorsa yada girecekse muhakkak kondom ıle korunsun...
kural 3 kendini tatmin etmesi normal bişr durum ama bunu ulu orta yapmasın ...
size gelirsekte evliliğiniz de aşılamayacak sorunlar varsa her gün hır gür yerine boşanın yada bir süre ayrı yaşayın ki herkes kendi hatalarının farkına varsın ve çocuğunuzu taciz etmeyi bırakın..
o artık kabul edin yada etmeyin genç bir yetişkin, onun özeline saygı duyun, çocuğu rahat bırakın... gerek görürseniz üstü kapalı onu uyarın ( kendini tatmin ederken kapı açık vs yapıyorsa kapıyı kapatması için) ve odasına izinsiz girmeyin..

Babası ilgilenmiyor ise oğlunuzun abi gibi gördügü iletişimi oldugu kişiye rica edebilirsiniz oğlunuza cinsel konularda konusabilecek birisi bu ayıp degil . Illaki açıkça ne yaptıgını anlatmayın sadece cinsellik konusunda bilgilendirmesini rica edin .

sizin gözetlemeniz daha kötü gibi geldi baı şeyleri görmeyeceksiniz baba ile iletişim olsa ne olacak oğlum yapmamı diyecek sakın neden içine kapanıyor onu konuşabilirsiniz bir sıkıntısımı var sorun annesiniz babalar maalesef bilemiyorlar nasıl konuşulacağını tabi bazı babaları tenzih ediyorum

öyle bir anlatmıssın ki cocugun kendını tatmın etmesının sızın bosanmanızla ne ılgısı var durtusel olarak ergenlık donemlerın de zaten artık 8 yasında bır cocuk gıbı ızleme onun artık özel hayatı var ve ayrıca cocuk bır yakalansa artık utana sıkıla dolasacak belkıde denedıgın de korkacak piskolojık olarak cinsel bozukluklara kadar gider bu olay..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…