Ya kendi haline bırakın doğal olan bu zamanla düzelir çok evhamlisinizBağımlı hale gelmesinden korkuyorum
16 yaşında ergenliğinin doruk noktasında bir gencin cinselliği erkekliğini keşfetmesi ve mastürbasyon yaparakkendini tatmin etmesi kadar doğal birşey bence yok,o yaşta bende açık saçık dergilere bakar, erotık fılmler ızlerdım gızlı saklı hatta masturbasyon yapardım kapalı kapılar ve yorgan altında ve bence gayet doğal bir süreç içerisindeydim daha da büyüdüm iş sevişme sonrası tam birleşmeye kadar vardı ama hala ara sıra mastürbasyon yaptığım oluyor...Merhabalar.çok büyük bir derdin içindeyim.öncelikle 43 yaşında 19 yıllık evli bir bayanim.16 yaşında birde oğlum var.Eşimle problemli bir evliliğini var.Oğlumada bundan olumsuz etkileniyor.evde sürekli tartışma ortamı var.Oğluma ve bana karşı çok ilgisiz.Asıl mesele oğlum.Onun için çok endişelendiriyorum.Birçok defa kendisini çok afersiniz 31 çekerken gördüm.Bağımlı olmasından korkuyorum.Babası ile iletişimi yok.Iyice içine kapandı.Bu konularıda benimle konuşamuyor haliyle.Ne yapacağımı bilmiyorum.elim kolum bağlandı.acil yardım bekliyorum kızlar.
Ahahahaha16 yaşında çocuk masturbasyon yapmayıp atom mu parçalayacak?
Ne kadar aşhırı seviye de, bunu nasıl çözdünüz? YAniii aşhırılığınıAşırı seviyede yapıyor ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?