Bnde öyle sanmıştımBsigi gorunce allah korusun ben de madde bagimlisi filan sandim cok abartacak bir durrm degil
Ben böyle düşünmüyorum maalesefBsigi gorunce allah korusun ben de madde bagimlisi filan sandim cok abartacak bir durrm degil
Aynı bilgisayarı kullanıyoruz bende haliyle görüyorum nerelere girdiginiBen şahsen böyle bişeyi söylemem öyle dahi olsa. Sadece dikkat et bağımlı olabilir doktorlar söylüyor vs vs derim. Madem çok korkuyorsn gidip bir pedagog'a danış o sana cevabını verir. Ayrıca çocuğun odasına lak diye dalinmaz hele ki ergen bir erkek çocuğunun. Ayrıca Google geçmişini de bu kadar kurcalamak iyi değil.. aslında dua et ki çocuğunun ereksiyon sorunu yok ne güzel işte kendini tanıyor. Ona buna gitmiyor vs vs.... Ergen zamanları zamanla bırakır.
Geçmişe bakmazsan görmezsn takıl sen öylesine bırak çocuğun geçmişini. Hufff lütfen ya koskoca insanlarız biraz mantık biraz sağ duyu... Duyanda ilk defa senin çocuğun mastürbasyon yapıyor zannedecekAynı bilgisayarı kullanıyoruz bende haliyle görüyorum nerelere girdigini
Normal seviyede değilGeçmişe bakmazsan görmezsn takıl sen öylesine bırak çocuğun geçmişini. Hufff lütfen ya koskoca insanlarız biraz mantık biraz sağ duyu... Duyanda ilk defa senin çocuğun mastürbasyon yapıyor zannedecek
Ay cildiricam normal seyivesi ne bunun ? 16 yaşında ergen yahu günde bir kaç defa yapması normal. Kendini tanıyor diyorum huuu hanım abla... Ayrıca niye çocuğun özel alanına giriyorsun sürekli takip mı ediyorsun hasbinallahNormal seviyede değil
Bu deyimi de ilk defa duyuyorum açıkçası,ve bir bayanın bu şekilde ifade ettiğine hele,hiç şahit olmadım.Ama böyle söyleyince de,aa, ben daha neler bilip söylüyorum,ah şu forum kuralları olmasa,şimdi bende mi erkeğim diye tepkiler oluyor.Hiç gerçekten bir şeyi dert etmiş bir anne göremiyorum konuda.Daha doğrusu bir ANNE göremiyorumben de anneyim ayric o yaslarda bir erkeek kardesim var. valla dikizlemeden yaptiklarini gorebilmek icin supermen gozlerine ihtiyaciniz var. ayrica 31 cekmek nekadar kaba ve bel alti bir tabir masturbasyon yapiyor cocugunuz.
kiz cocuklari dahil masturbasyona neredeyse 2 yasinda basliyorlar farkinda olmadan. bu gayet dogal brsey bela degil.
neys ne anlatsam bos. oncelikleevliliginizdeki puruzleri halledein. cocugunuz gercek belalara bulasmadan
Hiç şaşırmadım,ben demiştim demeyi sevmem amaKonu sahibi neden banlandı trollendik mı şimdi yani
Ben sinirlenmediginden dolayı şüphe etmiştim ama kötü düşünmek istemedim sinirlerimin yıprandığı ile kaldım iyi miHiç şaşırmadım,ben demiştim demeyi sevmem ama
Evet..de erkekler hayat boyu buna bağımlıdırlar zaten.Bağımlı hale gelmesinden korkuyorum
Ergenlik çağında bir oğlum var,sorunun saçma olup olmadığı bir yana,herhangi bir sorun olduğundan endişe eden anneye benzetemedim hiç...Ben sinirlenmediginden dolayı şüphe etmiştim ama kötü düşünmek istemedim sinirlerimin yıprandığı ile kaldım iyi mi
Haklısın ergenlik çağında olan çocukların anneleri daha iyi anlar tabi bu durumu.Ergenlik çağında bir oğlum var,sorunun saçma olup olmadığı bir yana,herhangi bir sorun olduğundan endişe eden anneye benzetemedim hiç...
bunun bağımlısı nasıl olur allah allah. çocuk evlimide karısı olsun. evlendirin o zaman ne garip bi yorum bağımlısı olmasın. cocuğu gözetliyorsunuz yada cocuk acayip sizin göreceğiniz yerlerde yapıyor.Merhabalar.çok büyük bir derdin içindeyim.öncelikle 43 yaşında 19 yıllık evli bir bayanim.16 yaşında birde oğlum var.Eşimle problemli bir evliliğini var.Oğlumada bundan olumsuz etkileniyor.evde sürekli tartışma ortamı var.Oğluma ve bana karşı çok ilgisiz.Asıl mesele oğlum.Onun için çok endişelendiriyorum.Birçok defa kendisini çok afersiniz 31 çekerken gördüm.Bağımlı olmasından korkuyorum.Babası ile iletişimi yok.Iyice içine kapandı.Bu konularıda benimle konuşamuyor haliyle.Ne yapacağımı bilmiyorum.elim kolum bağlandı.acil yardım bekliyorum kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?