Oglumu bu beladan nasıl kurtarabilirim

Sizin onu gördüğünüzü biliyor mu? Ve asiriliktan kastiniz nedir? Okuldan gelip odasina gidince ve cikmayinca, sabaha kadar masturbasyon mu yaptığını düşünüyorsunuz? Belki böyle olmayabilir. En önemlisi gordugunuzu bildiğinizi asla belli etmeyin, cok cirkin olur bu ikiniz için de. Bu yaşta psikologa gitmeye razi olmayabilir,once kendiniz gidin, cocugunuzu ve davranışlarını uzun uzun anlatin, psikolog size cocugunuza nasil davranmaniz gerektiği konusunda tavsiyeler verecektir. Bunun ezber bi yolu olduğunu sanmıyorum. Bir insan yetistiriyorsunuz ,kolay değil, buraya yazmakla olmaz, uzman desteği almalisiniz. Simdi kuracaginiz bir kac yanlış cümle ilerde telafisi olmayan seylere sebep olabilir.

Kocami suçlamamin sebebi oğluma ilgilenmemesi.Oğluma yardimci olsa bu DU

Peki ya ters teperse ne olacak.Ya boşanmamızı kaldıramazsa dahada kötü olursa ne olacak

yorumum geçmiş zaman içindi
şu an yapabileceğiniz eşinizi oğlunuzla zaman geçirmek konusunda ikna etmek olabilir

Başlık ve yazınızı okuyunca Allah korusun madde bağımlılığı gibi bişey sanmıştım
O yaştaki çocuklar için çok normal değil mi ergenliğe girmiş sonuçta sanki Haydar dümenin köşesinde normal olduğunu okumuştum gibi anımsıyorum

ayol normal bırak ceksin. eve kız mı getırsın?
yada sokaktakı kadınlara mı gıtsın..
bırak genc erkek cekecek tabı... lutfen ergenlık ıle ilgili kıtap okuyun. cocugu da rahat bırakın. odasına gırerjen kapıyı calın..

Burada ciddi bir meselede bahsediyorum

Hayır tabiki de etrafımdan bu tarz duyumlar aliyorum
Allah aşkına ne duyumu ... Millet gelip su su kişi mastürbasyon bağımlısı mı diyor ? Hayret ediyorum gerçekten. Biz kadınlar bir araya gelince böyle şeyler yerine fiskos yaparız kendi dertlerimizden bahsederiz. İlk defa mastürbasyon yapan kisilerin dedikodusu olduğunu duruyorum. Ben inanmadım bu konuya kusura bakma. Hangi kadın gelir de aaaa bak şu kişi şöyle böyle yapıyormuş der ?

bahsettigim kişi arkadaşımın eşi oda çocukken çok fazla yapmış suan bağımlılık seviyesinde olduğunu söylüyor arkadasım endişelerimin sebebi de bu zaten

bahsettigim kişi arkadaşımın eşi oda çocukken çok fazla yapmış suan bağımlılık seviyesinde olduğunu söylüyor arkadasım endişelerimin sebebi de bu zaten
Arkadaşın gelip bunu mu anlatıyor ay ne pis çevren var. İnsanlarda hiç özel mözel kalmamış ya

Bsigi gorunce allah korusun ben de madde bagimlisi filan sandim cok abartacak bir durrm degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…