Oğlumu bırak git :(

Papatya Kokulu Hayaller

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2013
1.098
852
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/yuregim-daraliyor.1055008/
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/biktim-bu-kayinpederden.1056094/
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/es-olacak-zatin-tehditleri.1027908/
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/esimin-hakaretleri.957667/
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/bir-turlu-yoluna-koyamadigim-evliligim.947360/
Bunlar eski konular.Bilen bilir beni ne açtığım konular biter ne de dertler.Hasta bir evlat, berbat bir evlilik, evden kovan oğlumu bırak sen s*ktir git diyen koca, gitmekten ve her şeyden korkan salak ben... Oğlum 4 yaşında ve tedavisi olmayan bir hasta. Belki de tedavisi olmayan hasta olan benim. Babasının dibinden ayrılmıyor çok seviyor.Benden uzak dursa umurunda değilim sevmiyorum seni anne diyor bana kızınca, başka zaman seni de babamı da çok seviyorum diyor.Bu adam önceki konularda dediğiniz gibi gidecek ben bu sondan ne kadar korksam da hanımlar.Dediği gibi oğlumda bırakır gider mi beni.Yapayalnız kalır mıyım bu dünyada.Ya giderse oğlum büyüyünce babasını seçerse ben naparım. Evladını kaybeden analar var Allah yardım etsin ama bu başka korku.Ölüm Allah'ın emri şu ayrılık olmasa demişler...

bakin cok zor hassas bir surecten geçiyorsunuz adam insaiktan nasibi yok okuzun teki size cok iyi bakmasi gerkirken evladini kullaniyor amma bu adam veba gibi faydasi yok zarari cok once bu heriften kurtulmaniz lazim oglunuz verdiginiz emekleri görecektir ama en kisa surede yollarinizi ayrimaniz gerek butun zarar size oluyo

4 yaşında bir çocuktan bahsediyorsunuz, onun şu an aklı baliğ değil, belli bir mantık çerçevesinde karar veremez. Onun tek ihtiyacı olan sevgi ve ilgi. Kim nereye çekerse ona gider, babası dondurma alırım derse onu sever, annesi sana pasta yaparım derse annesini sever. Siz annesi olarak onun geleceği için en iyisini yapmakla mükellefsiniz. 4 yaşındaki bir çocuğun aklıyla evliliğinizi yürütüp yürütemeyeceğinize karar veremezsiniz. Zor süreçlerden geçtiğinizi biliyorum, psikolojik destek almanız gerekiyor.

Eski konularınıza bakmadım ama henüz küçücük bir çocuk o, şu an zor bir dönemden geçtiğiniz için size böyle geliyor
Kocanız gitmeden, siz boşayın onu. Yavrunuzu da alın yanınıza

Baba iyi polisi oynuyor, siz de bu hassas noktada cocugunuza terbiye vermek , ceza vermek falan yerine (belkide vermiyorsunuz ama eger yapiyorsaniz) onunla oynayin, sadece onu eglendirin, evde onun yaninda cok cok sinirlenseniz bile bagirmayin, esinizle kavga etmeyin. Butun negatiflikleri pozitife cevirip cocugunuzun guven ve sevgisini esiniziden daha fazla kazanin. Kesinlikle herseyden sikayet eden, kavga cikaran siz olmayin. Ev isi vs dursun siz sadece cocugunuzla ilgilenin.
Sonra ben daha onceki konulariniza yorum yazdim galiba, hatirladigim kadariyla calisiyorsunuz bence cekmeyin su adami artik size de yazik.

4 yaşında bir çocuktan bahsediyorsunuz, onun şu an aklı baliğ değil, belli bir mantık çerçevesinde karar veremez. Onun tek ihtiyacı olan sevgi ve ilgi. Kim nereye çekerse ona gider, babası dondurma alırım derse onu sever, annesi sana pasta yaparım derse annesini sever. Siz annesi olarak onun geleceği için en iyisini yapmakla mükellefsiniz. 4 yaşındaki bir çocuğun aklıyla evliliğinizi yürütüp yürütemeyeceğinize karar veremezsiniz. Zor süreçlerden geçtiğinizi biliyorum, psikolojik destek almanız gerekiyor.
Oğlumun Dr ları prof hepsinin muayene ücreti 400-500 tl den başlıyor ilerde bir kaç tane daha ameliyat durumu var ona birikim yapmaya çalışıyorum elimden geldiği kadar. Özel psikiyatriler de saati 250-500 tl civarında özeller.Kendime bütçe ayırmam zor diğer masraflar vs. İle. Devlettekine ayak uyduramam zaman vs.konusunda eşim öğrense deli olduğunu kabul ettin sonunda diye dilinde sakız eder beni.

Oğlumun Dr ları prof hepsinin muayene ücreti 400-500 tl den başlıyor ilerde bir kaç tane daha ameliyat durumu var ona birikim yapmaya çalışıyorum elimden geldiği kadar. Özel psikiyatriler de saati 250-500 tl civarında özeller.Kendime bütçe ayırmam zor diğer masraflar vs. İle. Devlettekine ayak uyduramam zaman vs.konusunda eşim öğrense deli olduğunu kabul ettin diye sonunda dilinde sakız eder beni.

Bu delilik değil ki bunalmışsınız çok ve sağlıklı karar alamıyorsunuz, bu bir destek sadece sağlıklı karar alabilmeniz için. Tabi eşiniz bunu anlayamayacak bir yapıda olduğu için siz de haklısınız.

Bu delilik değil ki bunalmışsınız çok ve sağlıklı karar alamıyorsunuz, bu bir destek sadece sağlıklı karar alabilmeniz için. Tabi eşiniz bunu anlayamayacak bir yapıda olduğu için siz de haklısınız.
Delilik değil tabi ama o bunu anlamaz bununla bile alay eder o.Bu yüzden dedim.

Nolur bana kızmayın bunu söylediğim için. Ama babasının çocuğunuza bakması mümkün mü?2 ay sonra getirir verir size... o sizi sindirmek için bunu kullanıyor, bunu bilin, ona göre hareket edin.
hastalığı iyi biliyorum, sürecini de iyi biliyorum.

Hem evladınla hemde evliliğinle imtihandasın kolay seyler değil yasadıkların Allah yardımcın olsun.
Artık ne gitmeye cesaretin var ne de kalmaya Arafta gibi hissettim seni.
İnsan es vasfından bosanıyor sadece, yine babalık yapabilir oğluna ama sen terk edemezsin korkuların var cesaretin yok ben anlıyorm seni. Kalıp savaşmaya değecek bi adam da yok ortada cok cok elzem konularda iletişime geç.

Nolur bana kızmayın bunu söylediğim için. Ama babasının çocuğunuza bakması mümkün mü?2 ay sonra getirir verir size... o sizi sindirmek için bunu kullanıyor, bunu bilin, ona göre hareket edin.
hastalığı iyi biliyorum, sürecini de iyi biliyorum.
Kızmadım içiniz rahat olsun bilmiyorum ama güzel ilgileniyor oğlumla bırakmaz gibi

Hem evladınla hemde evliliğinle imtihandasın kolay seyler değil yasadıkların Allah yardımcın olsun.
İnsan es vasfından bosanıyor sadece, yine babalık yapabilir oğluna ama sen terk edemezsin korkuların var cesaretin yok ben anlıyorm seni. Kalıp savaşmaya değecek bi adam da yok ortada cok cok elzem konularda iletişime geç.
Kalmamı isteyen de yok hatta gitmem için her şeyi yapıyor araf hafif kalır şu halimi anlatmaya ben napacağımı bilmiyorum gidince pişman kalınca pişman ben gidince de kalınca da mutsuzluk tan ölen yanan ben gitmeye cesaret i bitmiş ben :KK43:

Her türlü mutsuzluktan ölen ben :KK43:

Kızmadım içiniz rahat olsun bilmiyorum ama güzel ilgileniyor oğlumla bırakmaz gibi

İlgilenmek oyun oynamak değil.
Bakımını yapabilir mi? Tek başına çocuğu kaç gün idare edebilir? Yarın öbür gün evlenecek olsa çocuğuna bakacak kadını bile zor bulur
Ben de anneyim. Anneden başkası bu durumu hayat boyu sürdüremez.
İş ciddiye binince emin olun tıpış tıpış kendi getirir verir çocuğu.

Her türlü mutsuzluktan ölen ben :KK43:
Zaten hep kadınlar hep analar fedakar her konuda cok üzüldüm senin adına Allah esinin emanetini alsın tez vakittede sende kurtul.
Bu morelle ne kadar verimli olabilirsin kendine oğluna bırak o adamı kafana takmayı biz kadınlar zaten hep evlatlarımız için varız.

Siz bir annesiniz oglunuzu hasta haliyle her durumda cok seviyorsunuz ve oglunuz da bunu biliyor. Esiniz ise çok zor bir insan. Ve oğlunuz hem hastaliginin hem de babasının kişiliğinin farkında. Yani babasına daha çok sevgi gösterip sizi iterek ondan hasta haliyle kabul görmeye çalışıyor olabilir.babasının kusurlari icin sizi sucluyor olabilir bilincaltinda. Eşinize diyecek birşey yok malesef. oglunuz için bir pedagog a danışmanız cok iyi olur.

X