• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları oglumla hastaneden cıktık bugun...

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
çok teşekkür ederim canım. Allahım hepimizin bebişlerini bizlere bağışlasın. sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.
sevgiler..

canım çok geçmiş olsun.yaşadıklarınıza çok üzüldüm.ama çaresi olan dertler rabbim beterinden korusun.sabret inşallah geçecek.dularımız seninle.

canım çok çok geçmiş olsun ya.. neler olmuş ben giremedim bir süredir. bu arada beni hatırladın umarım. benim canım oğlumda fıtık ameliyatı oldu. cevap yazmadın ama.. açtığın topike bakarsın detaylara.. gerçi baksana derdin başını aşmış. çok üzüldüm canım ya, ya, nasıl ameliyat ettiler öyle, işin ehli kişiler değillermiş sanırım?? şimdi iyi aman.. bir sürü acı çektiğine yazık yavrucağın.. ama güçlü ol, inan onlar çok dirençli. benim oğluşum çok iyi Allahıma şükürler olsun. belki okumadın, sünneti de aradan çıkardık operasyonda, ertesi gün ayaklandı nazar değmesin haydutum.:)) çok üzülmüştük. çok canının yandığını hissettiğim anlar oldu tabii ama atlattık çok şükür.
size de acil şifalar canım. Allahım başka dertler vermesin,onların acılarını göstermesin.
sevgiler

bıtanem hatırladım tabıkı,yazını gec okumustum ve gec cevap verdım bılmıyorum okudunmu?ondan snrda bısey yazdınmı bılmıyorum,gunlerdır oglumun derdıne dustum,cok nadır pc basına oturuyorum.Sanada cok gecmıs olsun,dr.muz cok ıyı bırı ve ıyı bır cerrah,ılk defa bızde yasandı boyle bısey,ıste olucak varsa oluyo.Suan ıyı ama hergun pansumana gıdıyo yavrum ve artık bandajlar tenını yakmaya basladı,ozellılede bu sıcakta.buaksamda pansuman oldu,bezlıyken bıraz gec ıyılesır dedıler,dr.muz yurtdısında bı gelsede gostersem tekrar.

kızlar bılıyosunuz oglum fıtık amelıyatı olmustu.ıkı gece once hastaneye yattık ıshal ve yuksek atesten...Yavrum su 10 15 gundur neler cektıkı...enson amelıyat yerı acılma yapmıstı,ve sımdı enfeksıyon kaptı okadar dıkkat etmeme ragmen...Moralım coktu tamamen,kuzucumda delınmedık yer kalmadı artık...hastaneye yatısımızın yapıldıgı gece serum takılırken dogru durust aglama bılmeyen bebegım aglamaktan yarı cana ındı,mınıcık damarları oyle zarar gordukı artık,hergun ıgneler,pansumanlar,tahlıller,artık moral namına bısey kalmadı bende.Yavrumun caresız bakısları benı mahfettı..o agladıkca korıdorlara kacttım bayılcak duruma geldım artık.hergun acı cektıgını gormek benı cok uzdu,,Suan ıyı hamdolsun,amelıyat yerı hala tam kapanmadı,yaranın ta ıcıne ıgne enjekte edılıyo hergun.Allah kımseye evlat acısı gostermesınn..mafoldumben
Çok geçmiş olsun miniğe.:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:a.s.a.s.a.s.

Back