• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları oglumla hastaneden cıktık bugun...

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

sxuxrmelim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2008
362
3
96
Diğer
kızlar bılıyosunuz oglum fıtık amelıyatı olmustu.ıkı gece once hastaneye yattık ıshal ve yuksek atesten...Yavrum su 10 15 gundur neler cektıkı...enson amelıyat yerı acılma yapmıstı,ve sımdı enfeksıyon kaptı okadar dıkkat etmeme ragmen...Moralım coktu tamamen,kuzucumda delınmedık yer kalmadı artık...hastaneye yatısımızın yapıldıgı gece serum takılırken dogru durust aglama bılmeyen bebegım aglamaktan yarı cana ındı,mınıcık damarları oyle zarar gordukı artık,hergun ıgneler,pansumanlar,tahlıller,artık moral namına bısey kalmadı bende.Yavrumun caresız bakısları benı mahfettı..o agladıkca korıdorlara kacttım bayılcak duruma geldım artık.hergun acı cektıgını gormek benı cok uzdu,,Suan ıyı hamdolsun,amelıyat yerı hala tam kapanmadı,yaranın ta ıcıne ıgne enjekte edılıyo hergun.Allah kımseye evlat acısı gostermesınn..mafoldumben

cnm tabii ya hangi anne yavrusuna dayanabilir ki
çok geçmiş olsun inş en kısa sürede oğlunda sağlığına kavuşur. acil şifalar diliyorum...

canım çok geçmiş olsun allah birdaha yaşatmamsın okurken ben bile çok fena oldum kimbilir sen neler yaşadın rabbim kimseye yaşatmasın

ay canım ya çok geçmiş olsun çok üzüldüm
Allah dermansız dert vermesin cnm bunada şükür
çok geçmiş olsun meleğine acil şifalar dilerim

cok geçmiş olsun allah beterinden korusun bebegınızı ınşallah ufak oldugu için bıraz zor olur ama emının içinde cabuk kaynar cabuk atlatır ben uyumayı cok sewerım derler ya bızım uykularımız senın olsun dıe benım uykularım senın oglusunun olsun bol bol uyusun rahatsızlıgı olmasın ınsallah .....

çok geçmiş olsun canım.
insan o küçücük canın çaresizliğinde perişan olur eminim.
umarım o kötü günleri hiç birimiz yaşamayız.

Çok geçmiş olsun inşallah bir daha böyle bir üzüntüyü ne siz ne de hiçbir annebaba yaşamaz.

cnm çok gecmış olsun benım oglumda 3 aylıkken fıtık amelıyatı oldu ve hastaneden çıktıktan sonra hemateshemde ıshal oldu ve 1 haftada 400 gr vermıştı kuzum

kızlar bılıyosunuz oglum fıtık amelıyatı olmustu.ıkı gece once hastaneye yattık ıshal ve yuksek atesten...Yavrum su 10 15 gundur neler cektıkı...enson amelıyat yerı acılma yapmıstı,ve sımdı enfeksıyon kaptı okadar dıkkat etmeme ragmen...Moralım coktu tamamen,kuzucumda delınmedık yer kalmadı artık...hastaneye yatısımızın yapıldıgı gece serum takılırken dogru durust aglama bılmeyen bebegım aglamaktan yarı cana ındı,mınıcık damarları oyle zarar gordukı artık,hergun ıgneler,pansumanlar,tahlıller,artık moral namına bısey kalmadı bende.Yavrumun caresız bakısları benı mahfettı..o agladıkca korıdorlara kacttım bayılcak duruma geldım artık.hergun acı cektıgını gormek benı cok uzdu,,Suan ıyı hamdolsun,amelıyat yerı hala tam kapanmadı,yaranın ta ıcıne ıgne enjekte edılıyo hergun.Allah kımseye evlat acısı gostermesınn..mafoldumben

canım benim geçmişler olsun allahım beterinden saklasın ....

ayyyy canım benim okurken ben bile fena oldum yazık o minicik kuzucuğa:( neyse bitmiş ya Allah bi daha böyle bişey göstermesin minik yavruna

canım çok çok geçmiş olsun ya.. neler olmuş ben giremedim bir süredir. bu arada beni hatırladın umarım. benim canım oğlumda fıtık ameliyatı oldu. cevap yazmadın ama.. açtığın topike bakarsın detaylara.. gerçi baksana derdin başını aşmış. çok üzüldüm canım ya, ya, nasıl ameliyat ettiler öyle, işin ehli kişiler değillermiş sanırım?? şimdi iyi aman.. bir sürü acı çektiğine yazık yavrucağın.. ama güçlü ol, inan onlar çok dirençli. benim oğluşum çok iyi Allahıma şükürler olsun. belki okumadın, sünneti de aradan çıkardık operasyonda, ertesi gün ayaklandı nazar değmesin haydutum.:)) çok üzülmüştük. çok canının yandığını hissettiğim anlar oldu tabii ama atlattık çok şükür.
size de acil şifalar canım. Allahım başka dertler vermesin,onların acılarını göstermesin.
sevgiler

Back