Oğlumda gömülü penis

Ogungelecek

Hepimiz insanız
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2014
703
306
Mrb arkadaşlar.. oğlumu 6 aylıkken sünnet ettirdik ve o zaman gömülü penis olduğunu öğrendik. Bi kaç dr a götürdük Kilolu olduğu için penisin dışarı çıkamadığını söylediler ve zamana bırakmamızı söylediler. Ya büyüdükçe kilo attıkça düzelecekmiş yada ameliyatla müdahale edilecekmiş. Bu durumu yaşayanlar var mı aranızda acaba

Çok şükür ben yaşamadım ama eltimin çocuğu öyleydi tam ayını hatırlamıyorum ne zaman sunnet oldugunu ama oda 5.6 aylıkti sanirim bildiğin düğme gibiydi orda ama şimdi 4 yasinda yavaş yavaş düzeliyor Muş

Merhaba biz yasadik urolog a goturduk Çapa nin profu idi sorun yok dedi bebeklikte sunnetten ve yapisibdan kaynakli olabiliyormus su an 5 yasina girdi oglum ve duzeldi gecen sene kafa yormayin duzeliyor

Merhaba biz yasadik urolog a goturduk Çapa nin profu idi sorun yok dedi bebeklikte sunnetten ve yapisibdan kaynakli olabiliyormus su an 5 yasina girdi oglum ve duzeldi gecen sene kafa yormayin duzeliyor
Mrb aynen yapışma da var hatta dr açtı sonra yine yapıştı. İnş bizimkiside düzelir 2 yaşına girdi hala gömülü. Ama zaman zaman çıkıyor pipisini silerken falan.

Sünetten sonra yapışma oluyor ..bizde yaşadık dr bize hergün içine doğru bastırıp açın dedi.. zeytinyağı sürüp hergün yaptık yapışık değil artık. ve 5 yaşında şuan :)

kardeşimin öyleydi.
7 yaşında sünnet oldu kiloluydu kesip arka deriyi üstüne dikince kaybolmuştu ppsi büyüdükçe düzeldi. tamamen düzelmiş sözde annemin dediğine göre.

Hanimlar, konuyu hortlatacagim ama bebeğim 2 aylık iken sünnet ettirdik , 3 hafta oldu... pipisi sünnetten önce 2 cm iken şimdi 0.5 cm duruyor, birde pipisinin başı hala mor,sizlerde boy sıkıntısı ve morluk kalıcı mi oldu, geçti mi?

Hanimlar, konuyu hortlatacagim ama bebeğim 2 aylık iken sünnet ettirdik , 3 hafta oldu... pipisi sünnetten önce 2 cm iken şimdi 0.5 cm duruyor, birde pipisinin başı hala mor,sizlerde boy sıkıntısı ve morluk kalıcı mi oldu, geçti mi?

Boyunu ölçmedim hiç ama sünnetten sonra baya ufaldı, tam bamya oldu yani. :emir_bebek:Ama sonradan düzeldi. Bir de bir süre mor kaldı, şimdi normal. Ama sık sık arkaya itiyorum pipisini, yoksa yapışma gibi bir şey oluyor, canı yanıyor ve kanayabiliyor.

Mrb aynen yapışma da var hatta dr açtı sonra yine yapıştı. İnş bizimkiside düzelir 2 yaşına girdi hala gömülü. Ama zaman zaman çıkıyor pipisini silerken falan.

Sünetten sonra yapışma oluyor ..bizde yaşadık dr bize hergün içine doğru bastırıp açın dedi.. zeytinyağı sürüp hergün yaptık yapışık değil artık. ve 5 yaşında şuan :)

Kızlar yardım lütfen oğlum sünnet oldu tam herşey iyi derken sünnet derisi yapışmış tekrar açıldı sonra içine girmeye başladı masaj yap diyirlad yapıyorum tekrar giriyor şuan 5 aylık ne yapacam bilmiyibil çok üzülüyoruz düzelir mi başka bir operasyon gerekli mi olur ne olur yazin

Aynı sorunu bizde yaşıyoruz .3 aylıkken oldu suan 5 aylık ne yapılacak bilmiyorum . Başı çıkmıyor kenarlarda yapışmış . Zeytin yağı ile açamıyoruz da

X