• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları oğlumda gaz sorunu var yardım lütfen!

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

mutlulukperisi82

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2010
41
3
86
İçel Mersin
Oğlum 41 günlük.Gaz sorunumuz var sanırım.Gazını çıkartamıyor.Kıpkırmızı oluyo.Nane,rezene,kimyon işe yaramadı.Sadece emerken rahatlıyo biraz ama sancı gelince hem kendini hem memeyi parçalıyo,kızarıyo aşırı derecede .Ne yapabilirim?

bende kızıma doktorun önerdiği bitkisel bi şurup olan om-x kullandım ve milupa rezene verdim..sancısı olunca hışımla çekiyordu şimdi daha rahatız 3.5 aylık..

benim oglumdada vardi surekli aglardi gaz cikaramadigi icin. bebegin cok rahatsiz oldumu karnin ustune koluna yatir cok rahatliyordu benim oglum karni dinleniyordu. ayaklarinin altina sicak termos koy yada karnina yakmayacak sicak bez bagirsaklari yumusuyor. bide ben 2 aydan sonra (infacol) diye surp kullandim cok guzel gaz cikartiyor ama turkiyede varmi bilmiyorum? eczanenize bir sorun.

Maalesef çaresi yok. Sanırlı olacaksınız öncelikle.
Gaz ilaçları gazı kesmez sadece sancı çekme süresini azaltır.
Sab simplex kullanmıştım kızımda.
Tam 6 ay çektik biz gaz olayını.
Gazlandıkça emmek istedi emdikçe daha çok gazlandı.
Geceleri 7139267423840 kere uyanırdı.
16 aylıkken emzirmeyi kestim ve uykularımız düzene girdi 18 aylık civarı.
Gaz için önerilerim bebeğinize bol bol sarılın, kucaklayın, banyodan sonra masaj yapın, çay kaşığının ucuyla gerçek z.yağı verebilirsiniz sabahları.
Birde baba kucağı çok rahatlatır. Babanın kalp atışları bebeğin kendisini güvende hissetmesine ve daha rahat gaz çıkarmasına sebep olur.
Kolaylıklar dilerim.

Back