oğlumaa isimmm arıyorummmmm

ah güzelim kelin ilacı olsa başına sürer yardım etmek isterdim..ama karar vermek çok zor biz doğduktan bi gün sonra koyduk.

bizim topikteki oğluşların isimlerini sayayım sana beğendiğin olur belki
çınar demir
tan
ege çınar
emek çınar
efe
arda
eray kaan
mustafa mirza
ahmet erkin
ömer yusuf
ali tuna
daha bir sürü varda aklıma gelenler bunlar canım sana kolay gelsin
inşallah istediğin gibi bir isim bulursun

bizim çınar dışında şu seçeneklerimiz de vardı belki yardımı olur...değer-asrın-egemen-ata-baran-poyraz....

canım benim oğlumun adı ege çok severek koyduk babasının adı deniz benimde derya.
sende eşin veya senin yada ikinizin ismiyle uyumlu isimler düşünübilirsin.
zor iş bir insana ömür boyu hitap edilecek ismi bulmak.
çocuk ileride başka isim mi yoktu dememeli.
anlamına ,uyumuna, söylemine, yurt dışında zorlanacağı ç ğ ş içermemesine,sert ünsüzle bitmemesine (çünkü ek alıp kesme işaretiyle ayrıldığı durumlarda yazarken olmuyorda söylerken değişikllik oluyor )bir çok şeye dikkat etmiştik daha bir takıntılı olmuştuk o zamanlar.valla zor iş kolay gelsin

bizimde oğlumuz olacak canım 17 haftalığım bende ama henüz ismi yok oğlumuzun.
kayra bugünlerde hoşuma gitmeye başladı bide yağız ve kerem isimleri hoş geliyor ama hala karasızız.işimiz çok zor :)

Ben oğlum olacağını öğrendikten sonra araştırmadık internet sitesi ve kitap bırakmamıştım. Bir türlü eşimle karar veremiyorduk. Doğumumdan yaklaşık 1 ay önceydi galiba daha yakın bir zamanda olabilir annem BABA OCAĞI adlı diziye bakıyordu adamın adı HALıL EFE idi. Ben uzandığım yerden birden doğruldum ve buldum dedim oğlumun adı YıĞıT EFE .Eşimde onayladı ve oğluşumun adı YıĞıT EFE oldu. Herkeste çok beğeniyor isim tamlaması gibi aynı.
Oğlumun isminin dışında
YAĞIZ
YUSUF
POYRAZ
DORUK
EYÜP
MELıH TUNA
ALPTUĞ
BUĞRA
ŞıRZAD (arapça)
aklıma gelirse yazarım daha

bende erkekte yıgıt,aras,ayaz ve azad ı sevıyorum :) son 3 u bırbırıne benzıyo gercı ama :))))

tunaa bu ismi çok begeniyorum tunaalp de olabilir

ali eren ve doruk çok sevdiğim isimler...
ali eren birlikte kullanılıyor ve iki ayrı isim olmasına rağmen çift isimli olmanın olumsuzluklarını yaşamaz çocuk...

X