• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlköğretim Yorum ve Soruları Oğluma okul arıyorum

Bi-tanem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2007
481
77
98
arkadaşlar kaçırmak istemediğim çok güzel bir iş buldum ama cocuğuma bakacak kimse olmadığı için giremiyorum son çare oğlumu etütlü tam gün okula nakil almaya karar verdim avrupa yakasında etütlü okulda cocuklarını okutan var mı veya bildiğiniz iyi okulları lütfen benimle paylaşın bu işe ihtiyacım var...

merhaba arkadaşım.aksaray tarafında mahmudiye diye bir okul var.ben 6 ay boyunca kocamustafapaşada bir okulda vekil öğretmenlik yaptım.oradaki öğretmen bir arkadaşımın çocuğu oraya gidiyordu.fakat o etüdlü ve tam gün olmasından şikayetçiydi.çocuk 3.sınıfa gidiyordu ve yaşının küçük oluşundan dolayı tam gün okumak zor geliyormuş ve eve geldiğinde ödev yapacak güç bulamıyormuş çocuk.sizin çocuğunuz kaçıncı sınıfa gidiyor?aynı zamanda bir akrabamda şişli terakkide okutuyor çocuğunu.onunki bu sene 2.sınıfa geçti.o da şikayetçi.kısaca benim size tavsiyem ilkokul çağındaki yani 5.sınıf bitene kadar çocukları tam gün okullara vermemeniz.aslında kendinizi çocuğunuzun yerine koyarsanız dediğimi daha iyi anlayacağınızı düşünüyorum.çocukları küçük yaştan okuldan soğutmak gibi geliyor bana .inşallah yardımcı olmuşumdur size.sorularınız olursa size yardımcı olmayı isterim.dediğim iki okulda çok iyi okullar

ilginiz için teşekkür ederim benim oğlum 3.sınıfa geçti tamgün okula vermeyi aslında cok fazla düşünmüyordum ama karsıma gelen bu iş fırsatını kacırmak istemiyorum bilirsiniz ki maddiyatta önemli cocuklarımız için ve benim bildiğim etütlü okullarda eve ödev verilmiyor zaten cocuk okulda etütte ödevlerini bitirip geliyor ve bazı okullarda daha cok anadolu yakasında arastırdığıma göre sosyal faliyetlerde var cocugumun en azından bir spor dalıyla ugrasıp ileride kötü ortam ve alışkanlıklardan uzak durmasını istiyorum fikirlerinizi bekliyorum tekrar teşekkürler

Çalışan annelerin en büyük sorunu işte, bende oğlum ilkokula başladığı zaman senin gibi etütlü okul aramıştım, uykularım kaçmıştı, gerçekten önemli sorun, sabahçı veya öğlenci olsa günün geri kalanında barınacağı yer sorun, okul çıkışında gidebileceği özel etüt merkezleri var, o da maddi açıdan size uymayabilir, bizim şansımız yaver gitmişti, evimize yakın o yıl yeni eğitime açılan etütlü bir okula kayıt yaptırmıştım, darısı senin başına olsun inşallah, okul araştırmalarımda bana bir okul müdürünün söylediği sözü de söylemeden geçemeyeceğim ; en iyi okul evinize en yakın okuldur...

:smiley-cool:

arkadaşlar etütlü bildiğiniz iyi okullar yokmu cok zor durumdayım işe başlamak üzereyim ve oğlumu kayıt yaptırmam lazım lütfen yardımmm

sanayi mahallesınde profülo i.ö.o. var tam gun etutlu herkesı almıorlarmıs calısan annelerın olması ve kurayla alıyorlarmıs sanırım

Back