Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları oğluma oda yapcam ama mobilya beşikmi alayım park yatakmı

park yatakmı mobilya beşik mi

• park yatak kullanışlı

OY: 15 39,5%
  • mobilya beşik şık durur

OY: 23 60,5%

• Ankete Katılan
    38
ben de cok kararsıızım bu hususta. mobilya beşikler daha uyumlu, ancak güvenlik riski yüzünden park beşik alacagım sanırım. onun yanında gardrop ve komodin almayı dusunuyorum.

ya odam uygun ama kıracıyım ben ev değiştirince başıma bela olsun ıstemıyorum

ben de cok kararsıızım bu hususta. mobilya beşikler daha uyumlu, ancak güvenlik riski yüzünden park beşik alacagım sanırım. onun yanında gardrop ve komodin almayı dusunuyorum.

galıba bende ole yapcam park yatak alıp sonra adam gıbı bı mobılya takım alayım dıyorum ama bakalım 3 ayda cok karar değiştiririm:)

ben 1 günlükten şuan 2.5 yaşında oglm var asla yanımdan ayırmadım odası var 1 gün bile yatmadı park yatak kolaylık

Benim küçük bir odam var. Orayı bebeğime oda yapacağım. Zaten halihazırda 4 kapaklı beyaz bir gardırop var. Oranın bir gözünü bebeğimin eşyalarına kullanacağım. Beyaz şifonyer ve beyaz da bir karyola alacağım.

Yanımda yatırmak içinse beşik baktım; ama beşikler çok küçük ve birden hareketleniyor çocuklar. Kafasını çarpma ihtimalleri çok yüksek. Bu yüzden de park yatak alacağım. Hem ailelere de çok sık gidip geldiğimiz için benim içinden de avantaj olacak.

Yani sende bu durumda kendi durumunu göz önünde bulundur bence canım

park yataklarin görüntüsü banada basit geliyor ama kullanisini bilmyiorum ,,, bebek büyüdükce park yatagin asagi dogru indigini yazmis bir arkadas benim bebegimin besigi mobilya ama büydükce asagi indirme özelligi var yani bebek kücükkende büyüdügündede cok rahat kullanilabilir ... birde ilk sayfada bebegin yurt disindada kendi odasinda yatmasini tavsiye ediyolar yazmis bir arkadas .. ben yurt diisnda yasiyorum burda doktorlar bebegin annenin odasinda yatmasini tavsiye ediyorlar ... bebek annesinin ve babasinin nefesini hissettigi icin daha huzurlu uyurmus benim kizim 9 aylik hala benim odamda yatiyo 2 yasinda odasini ayirmayi düsünüyorum ... nacizane fikrimi paylasmak istedim tabi herkes istedigini yapabilir ...

hem park yatak hemde mobilya beşik kullanmış bir anne olarak kesinlikle park yatak diyorum.çünkü mobilya beşiğe göre hem güvenli hemde daha kullanışlı.ben bebeğimi mobilya yatakta yatırdığım zaman ayklanmaya başladığında koruma minderleri olmasına rağmen,oğlum parmaklıklara tutunarak ayağa kalkmaya çalıştığı her seferdekafasını çarpıyordu.parmaklıklara elini uzattığnda eli boşluğa gidip düşüyordu.özellikle hareketlenmeye başadıkları dengee kuramadıkları zamanda çok tehlikeki mobilya beşikler.bebeğim hareketlendiği dönemde hemen park yatağa geçtim.zaten mobilya beşik dardı.park yatakta döne döne uyudu bebişim.

Son düzenleme:

aaa bu cok ıyı oldu işte sızde denemışiniz bende en cok guvenlık ıcın ıstıyorum park yatagı bıraz pipirikliyimdirde

ben normal yatak almayi dusunuyordum yatak odama. park yataklar cok basit ve emanetmis gibi geliyor bana hep
hareketlenince basini vurur yorumundan sonra kararsiz kaldim ben de simdi. ama bircok arkadasim da normal yatak kullandi hic boyle seyler duymamistim.

öncelikle hayırlısı olsun şimdiden..

ben doğum yapalı 7 ay oldu, ben direkt oda yaptım, kayınvalidem beşik te hediye etmişti ama bizim bebeğimiz 1. ayından sonra beşikte uyumak istemedi, çok huzursuzdu ve ağlıyordu.

ertesi gün doktoruna gittim, sıkıntımı anlattım: doktor direkt odasına ve yatağına yatırmamı, bebek için sakıncası olmadığını, sadece gece kalktığında beni zorlayacağını söyledi. Odalarımız yan yana olduğu için hiç zorlanmadan kalkıp geceleri emzirdim. Şimdi 7. ayında ve yatağında uyumayı çok seviyor, üstelik hiçbir şekilde sallamıyoruz, sadece yatağına bırakıp dönencesinin müziğini açıyor, ışıkları söndürüp bırakıyoruz. Ben bu şekilde çok rahat ettim, ama tabii son kararı verecek olan sensin..

eğer çok seyahat etme durumun varsa park yataklardan al, böyle bir derdin yoksa normal bir yatak almak daha mantıklı geliyor bana..

bende öle dusunuyorum ama yapabılırmıyım bılmem odasına gece uyku sersemı ya sesını duymazsam ya uyanamazsam da cok ağlarsa dıye korkuyorum ben galıba park yatakta ıyıce karar kıldım ılerıde de kısmnet olursa yatak alırım artık

sonunda kararımı verdım park yatak alıyorum rengı zaten belli ona gore halı ve perde alıcam oğlumun odasına ilerıde de guzel bı yatak alırım inşallah yavruma fıkrını beyan eden herkese cok teşekkur ederım:)

komık duruma düştüm bılıyorum ama yıne değişti karar kısmetse mobılya beşik alıyorum buyuyen beşiklerden beyaz ılk sayfadı beşiğin büyüyeni yani odama da sepet koycam ılk 6 için sonra odasına geçircem bebişimi kısmetse allah hepımızın yardımcısı olsun

benim 4 aylık oğlum var. park yatakta sallanarak uyuyor. odasını almayı düşünüyoruz ama tereddütlüyüm. oda takımındaki beşiği büyüyen karyola olarak almak istiyorum. ama o zaman sallayamayacağım. sadece dolap alsa içime sinmiyo. napıcağımı bilemedim.

büyüyen beşiklerin hemen hepsi sallanıyor canım benım alacagımda sallanıyor ama alırken dıkkat et ondekı korkulukların arası cok acık olmasın kafası falan sıkışmasın yavrunun ben sepette sallama ımkanım yok ınsallah sallanmak ıstemez öle alışırsa cok rahat ederım ama bılmıyorum dogum yaklaştıkça stress artıyor

sonunda bugun aldım beşiğini gardropunu buyuyen beşik aldım park yatak almadım ılk 5 ay sepet te yatırcam sonra dogruuu odasına kısmetse cok guzel bı uyku setıde aldım ayyy cok heyecanlandım ya az kaldı azzz

kızım6 aylık mobilya beşik aldım güzel duruyor diye büyüdükçe teklikeli olmaya başladı bence park yatak daha kullanışlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…