Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben önce park yatak aldım gayette 2 yaşına kadar yattı onda çünkü zaten odası yoktu kızımın. 2 yaşındaykende taşındım o evden ve güzel bi oda takımı aldım. eğer odan uygunsa sonradan normal yatağa dönüşebilen beşikli oda takımlarını ben çok mantıklı buluyorum hani şu beşikken altaçma ünitesi olarak kullanılan sonra yatak büyüdüğünde komodine dönüşenler bana hoş geliyor.
ben de cok kararsıızım bu hususta. mobilya beşikler daha uyumlu, ancak güvenlik riski yüzünden park beşik alacagım sanırım. onun yanında gardrop ve komodin almayı dusunuyorum.
hem park yatak hemde mobilya beşik kullanmış bir anne olarak kesinlikle park yatak diyorum.çünkü mobilya beşiğe göre hem güvenli hemde daha kullanışlı.ben bebeğimi mobilya yatakta yatırdığım zaman ayklanmaya başladığında koruma minderleri olmasına rağmen,oğlum parmaklıklara tutunarak ayağa kalkmaya çalıştığı her seferdekafasını çarpıyordu.parmaklıklara elini uzattığnda eli boşluğa gidip düşüyordu.özellikle hareketlenmeye başadıkları dengee kuramadıkları zamanda çok tehlikeki mobilya beşikler.bebeğim hareketlendiği dönemde hemen park yatağa geçtim.zaten mobilya beşik dardı.park yatakta döne döne uyudu bebişim.
mobilya beşik nasıl bilmiyorum ama ben şundan almıştım çok kullanışlı
oyun parki, sunny baby, ivy, bebek, bebek oyun parki, bebek park bebekreyonu.com
benim 4 aylık oğlum var. park yatakta sallanarak uyuyor. odasını almayı düşünüyoruz ama tereddütlüyüm. oda takımındaki beşiği büyüyen karyola olarak almak istiyorum. ama o zaman sallayamayacağım. sadece dolap alsa içime sinmiyo. napıcağımı bilemedim.
büyüyen beşiklerin hemen hepsi sallanıyor canım benım alacagımda sallanıyor ama alırken dıkkat et ondekı korkulukların arası cok acık olmasın kafası falan sıkışmasın yavrunun ben sepette sallama ımkanım yok ınsallah sallanmak ıstemez öle alışırsa cok rahat ederım ama bılmıyorum dogum yaklaştıkça stress artıyor[/QUOT
büyüyen beşiklerin sallandığını bilmiyordum.çok sevindim.