kizim 8 aylik,ilk dogdugundan beri park yatakta uyuyor.Sadece uyumak icin degil gun icinde oyun oynamak icin,kendi kendine vakit gecirmesi icin de ideal.Mobilya yataklarda bebegin basini carpabilir,buyudukce ne kadar hareketli olduklarina sasiracaksin.Yeni bir oyun yapiyor simdi mesela,emekler pozisyonda ileri geri kendini sallayip sallayip birakiyor,bazen yatagin kosesine bazen de uzun kenarina.Mobilya olsaydi nasil olurdu dusunemiyorum ben.Uzerine alt degistirme aparati monte edilenleri ozellikle tavsiye ederim,cok rahat ettim ben.
bılmıyorum dogrumu düşünüyorum ama ben 3. aydan sonra odasına yatırmayı düşünüyorum bı cok psikıyatr bunu tavsıye edıyor takıp ettıgım bı cok programda da yurt dısında hep cocuk odası ayrı bebek olsa dahı ayrı yatırıyorlar bu sadece düşünce tabı dogunca naparım bılmem :)
ben park yatagın kullanıslı olma durumunu pek anlamıyorum.. ne acıdan kullanıslı? evet katlanması kolay ... ama sonucta günde yada haftada bir iki kez beşikmi acıp kapıyoruz?
güzel ama kuçuk degılmı bu ayrıca nereye yatak koyup yukselttınızki anlayamadım cok2 3 yaşında cok rahat duser bundan cunkı uyanınca hemen kalkmak ısteyecek cocuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?