• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları oğluma oda yapcam ama mobilya beşikmi alayım park yatakmı

park yatakmı mobilya beşik mi

• park yatak kullanışlı

OY: 15 39,5%
  • mobilya beşik şık durur

OY: 23 60,5%

• Ankete Katılan
    38

seckin38

ali utkum yaşam sevincim
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2009
683
1
96
40
Bursa
slm kızlar bı cogumuzun derdı bende de başladı coook kararsızım ben 5 aylık hamileyım ve oğlum olcak inşallah mobılya ben aslında bı park yatak bıde gardrop almayı düşünüyordum fakat mobilya beşiklerdeaklımı çelmeye başladı ılk bebeğim oyuzden cok heyecanlıyım tum anneler yardım edın sızce hangısı

Son düzenleme:
kizim 8 aylik,ilk dogdugundan beri park yatakta uyuyor.Sadece uyumak icin degil gun icinde oyun oynamak icin,kendi kendine vakit gecirmesi icin de ideal.Mobilya yataklarda bebegin basini carpabilir,buyudukce ne kadar hareketli olduklarina sasiracaksin.Yeni bir oyun yapiyor simdi mesela,emekler pozisyonda ileri geri kendini sallayip sallayip birakiyor,bazen yatagin kosesine bazen de uzun kenarina.Mobilya olsaydi nasil olurdu dusunemiyorum ben.Uzerine alt degistirme aparati monte edilenleri ozellikle tavsiye ederim,cok rahat ettim ben.

kizim 8 aylik,ilk dogdugundan beri park yatakta uyuyor.Sadece uyumak icin degil gun icinde oyun oynamak icin,kendi kendine vakit gecirmesi icin de ideal.Mobilya yataklarda bebegin basini carpabilir,buyudukce ne kadar hareketli olduklarina sasiracaksin.Yeni bir oyun yapiyor simdi mesela,emekler pozisyonda ileri geri kendini sallayip sallayip birakiyor,bazen yatagin kosesine bazen de uzun kenarina.Mobilya olsaydi nasil olurdu dusunemiyorum ben.Uzerine alt degistirme aparati monte edilenleri ozellikle tavsiye ederim,cok rahat ettim ben.

en çok ondan korktuğum için park yatak ıstıyorum cunkı ultrasonda cok hareketli görunuyor yaralnamsını ıstemem yavrumun

$beyaz-mobilya.jpg bu mobılyayı cok beğendım buldumda bursada burada kız için döşenmiş ama beyaz renk her ıkı cınsıyetede gıder dıye düşünüyorum $BABYMAX-SALLANIR-LUKS-PARK-YATAK-104-MAVI-YESIL-CIZGILI_319_large.jpg buda beğendiğim park yatak her ıkısınde de odayı mavıye boyayıp duvarlarına renkli hayvan figürlerı yapıştırmak ıstıyorum ayrıca mavı bı oda halısı buldum cok şirin uyumjlu olur dıye düşündüm siz ne dersınız

Son düzenleme:
Canım bence eğer taşınma sorunun olmayacaksa oda al, olacaksa park yatak al.
Çok seyahat ediyorsanız ya da evin müsaitse ikisini de al.

Bizim taşınma problemimiz olabilir ve bebek odası olacak oda çok küçük, ben dolap ve park yatak alacağım o sebeple.
En iyisini evinin durumuna ve kullanım durumuna göre sen verirsin..

ben oldum olası park yatakları sevmiyorum çok basit görünüyorlar eğer bebeğe uygun bir odan varsa ve yapacaksan kesinlikle mobilya beşik al......
ben kendim öyle yapacam sadece bi mobilya beşik alttan ve yandan çekmeceli olacak başka da bir şey almayacam.....

evimde boş odam var ama kiracıyım yınede uzun sure otururum şimdiki evımde bılmıyorum ya nıye bu kadar kararsız kaldım ki

biz çocuk odası alıcaz çünkü bebeğin eşyalarını falan koymak için dolap gerekicek çocuk zaten en az 2-3 yaşına gelene kadar o odada kalamıcak yalnız.ben yatak odama park yatak koyucam yalnız yatmaya başladığındada park yataklar monte edilip sökülüyo nasılsa bazanın altına koyarım ikinci çocukta tekrar çıkarır kurarız

bılmıyorum dogrumu düşünüyorum ama ben 3. aydan sonra odasına yatırmayı düşünüyorum bı cok psikıyatr bunu tavsıye edıyor takıp ettıgım bı cok programda da yurt dısında hep cocuk odası ayrı bebek olsa dahı ayrı yatırıyorlar bu sadece düşünce tabı dogunca naparım bılmem :)

bılmıyorum dogrumu düşünüyorum ama ben 3. aydan sonra odasına yatırmayı düşünüyorum bı cok psikıyatr bunu tavsıye edıyor takıp ettıgım bı cok programda da yurt dısında hep cocuk odası ayrı bebek olsa dahı ayrı yatırıyorlar bu sadece düşünce tabı dogunca naparım bılmem :)

doğrudur belkide zor olur yaa gece sürekli emzirmeye kalkıcaz odadan odaya koşturmak zor gelir uykulu uykulu:59::59:

ben park yatagın kullanıslı olma durumunu pek anlamıyorum.. ne acıdan kullanıslı? evet katlanması kolay ... ama sonucta günde yada haftada bir iki kez beşikmi acıp kapıyoruz?

ben park yatagın kullanıslı olma durumunu pek anlamıyorum.. ne acıdan kullanıslı? evet katlanması kolay ... ama sonucta günde yada haftada bir iki kez beşikmi acıp kapıyoruz?

katlanilabilir olmasi icin park yatak alinmasi sadece cok sik seyahat eden veya anneanne babaannede sik kalma durumu olacak olan bebekler icin onemli olabilir,benim icin katlaniyor olmasi park yatagi alirken hic onemli degildi.Su acidan kullanisli buluyorum ben:
-birincisi ve en onemlisi hareketli bir bebeginiz varsa,mobilyaya basini kolunu carpacak sikisacak korkusu olmayacak
-oda icinde yada odalar arasi hic katlamadan hatta bebeginiz icinde uyur vaziyette bile tasiyabilirsiniz(bizim park yatagin onunde 2 tekerlek var).
-bebeginiz ilk dogdugunda en ust katta,biraz daha buyuyup de yataktan elini kolunu sarkitma calismalarina girdiginde bir alt duzeyinde,daha da buyuyup kendi cikabilecek duruma geldiginde en altta,park yatagi uyku icin kullanamayacak duruma geldiginde de sadece oyun alani olarak kullanabilirsiniz.Yada orda sikilir durmaz diyorsaniz,ben butun oyuncaklarini icine atmasi ve bu sekilde odasini derli toplu tutmaya alismasi icin kullanirim diyorum buyudugunde.

ben kıracı oldugum ıcın buyuyunce cocuk katlanıp kaldırılır olması aklımı çeliyor hemde mobılya yatak demode gıbı gelıyor artık ben spor seven bırıyım evımıde o şekilde döşedim ama şık olmayıda sevıyorum tabı ama dıyorumkı bende kucuk donemlerını park yatakta halledeyım sonra buyunce oda alırım inşallah şöle güzel bi şey beşiği bi kaç yıl sonra kaldıracak yer olmuyor oda alırsam beşik başıma bela olcak yanı bıde korkuyorum beşikte cocuk ayağakalkınca düşüyor yaa gecede cok dönerse yatakta kesın vurur bı yerını sonra aradaki kafeslere kafasını sıkıştıran cocuklar bıle var allah korusun bole bı durum yaşamak ıstemem

7502kucuk.jpg

umarım resimi ekleyebilmişimdir. ben bu beşiği aldım cok memnunum. mobilya beşiklere bir alternatif. yan taraflarında hiçbir tahta filan yok. capraz tahtaların üzerine kendi tekstilini giydiriyorsunuz. (zaten set olarak satılıyor). bebek yaklaşık 9 aylık olana kadar kullanılıyor. yatak kısmı baya derinde ben altına birşeyler koyup yükselttim şimdi öyle yatırıyorum biraz daha büyüyüp kendi tutunmaya kalkmaya başlayınca daha aşağıya yatıracagım.
Altlarında tekerlek oldugu için gündüzleri salona yanıma alıyorum. katlanıldıgında park yataktan daha az yer kaplıyor.(bu benim için cok önemliydi)
Mobilya kısımları ahsap tekstili pamuktan tertemiz içim rahat.
eger görüntüde önemliyse sizin için ki benim için cok önemliydi bütün park yataklar cok basit gözüküyor. Bu gercekten cok sık. Fiyatıda abuk subuk değil.

güzel ama kuçuk degılmı bu ayrıca nereye yatak koyup yukselttınızki anlayamadım cok2 3 yaşında cok rahat duser bundan cunkı uyanınca hemen kalkmak ısteyecek cocuk

güzel ama kuçuk degılmı bu ayrıca nereye yatak koyup yukselttınızki anlayamadım cok2 3 yaşında cok rahat duser bundan cunkı uyanınca hemen kalkmak ısteyecek cocuk

içine koyupta yükselttim... bunda 9 aylık filan olana kadar yatabiliyor.. 2-3 yasındaki hangi cocuk zaten beşikte uyurki?

ben önce park yatak aldım gayette 2 yaşına kadar yattı onda çünkü zaten odası yoktu kızımın. 2 yaşındaykende taşındım o evden ve güzel bi oda takımı aldım. eğer odan uygunsa sonradan normal yatağa dönüşebilen beşikli oda takımlarını ben çok mantıklı buluyorum hani şu beşikken altaçma ünitesi olarak kullanılan sonra yatak büyüdüğünde komodine dönüşenler bana hoş geliyor.

Back