esım 10 dakıkaya kadar almıs olacakcute ne oldu sonuclar??
OHH VALLAHİ COK UZULMUSTUM.. YERSIZ CIKTI SUKUR... ALLAH DAMATLIGINI DA GOSTERSIN INS.. SAGLIKLI UZUN OMURLERKizlar herkeze sonsuz teşekkürler. Rabbim evlat acisi yasatmasin hic kimselere. Yarin kan sonuclarini alacaklar ve emari cocuk dr gösterecekler. Kuzenim dedgim gibi kbb ci o 1 ay sonra geniz etine bakariz sonra gene kullaniriz dedi
Ayy agzına saglıkOHH VALLAHİ COK UZULMUSTUM.. YERSIZ CIKTI SUKUR... ALLAH DAMATLIGINI DA GOSTERSIN INS.. SAGLIKLI UZUN OMURLER
bızım tomografıde cıkmadı genız etı hatat gecen senede cıkmadıgeniz etinde baş ağırı olur mu cute?
Ben de merak ettim belirtilerini.
Benim de kızımın burnu tıkanıyor ama baş ağrısı falan yok.
Biz de gittik geniz eti başlangıcı dendi.
ne ilginç. normalde burnuna bakınca görülmesi laızm sanki.bızım tomografıde cıkmadı genız etı hatat gecen senede cıkmadı
emarda cıktı genız etı.
genız etı bas agrısı yapıyormus sınuzıtı tetıklıyor
ben yınede randevu almaya calısıyorum norolojıden
yok canım aslında bızde hersey varne ilginç. normalde burnuna bakınca görülmesi laızm sanki.
artı geniz atı horlama yapar, kesik kesik hırıltı yapar gece. Öksürük yapar çocukta. Hastalıkları uzun olur falan.
Sesi az çıkar konuşurken.
Bir arkadaşın kızı böyleydi ameliyat oldu.
Sende bir tek baş ağrısı varmış. İlginç geldi bana.
özet gecıyorum bugun doktora gıdıldı kan sonucları normal tansıyonu normal
genız etı oldugu kesın
verılen alerjı ılaclarını kullanmamız soylendı eger bas agrısı gecmez yada hafıflemezse cocuk norolojısıne goturun demıs doktor.
cıddı bır oksurugu oldugunuda soylemıs oda hepsı genız etınden hasta degıl gececek demıs
benımde bır arkadasım yıne ıstanbulda baya bya unlu bır unıversıte hastanesınde bas hemsıre onu aradım randevu alabılırmıyız dıye bakıcam haber verıcem dedı.
o sırada netten bakıp randevuyu gormemle alsammı dıye dusunmem arasında gecen 1 dakıkada prof. doktor randevusu kapandı
cocuk doktoru olmadı egg cekerler demıs
artık onda ne cıkacak onu bılmıyorum ama kotu bısey yok cok sukur
canım yeni gördüm bu konunuözet gecıyorum bugun doktora gıdıldı kan sonucları normal tansıyonu normal
genız etı oldugu kesın
verılen alerjı ılaclarını kullanmamız soylendı eger bas agrısı gecmez yada hafıflemezse cocuk norolojısıne goturun demıs doktor.
cıddı bır oksurugu oldugunuda soylemıs oda hepsı genız etınden hasta degıl gececek demıs
benımde bır arkadasım yıne ıstanbulda baya bya unlu bır unıversıte hastanesınde bas hemsıre onu aradım randevu alabılırmıyız dıye bakıcam haber verıcem dedı.
o sırada netten bakıp randevuyu gormemle alsammı dıye dusunmem arasında gecen 1 dakıkada prof. doktor randevusu kapandı
cocuk doktoru olmadı egg cekerler demıs
artık onda ne cıkacak onu bılmıyorum ama kotu bısey yok cok sukur
canım Mart ayında 9 yaşını dolduracak inşallah :)G gulendam_34 cok sagol canım
sızede cok gecmıs olsun sımdı bız bu genız etını kesın aldırmalımıyız bılmıyorum ama zart zurt hasta ege
pazartesı norolojı dr gıttık arastırma hastanesınde testlere bakıldı emarı ızledıler ve fızıksel muayne yaptılar herhangı bır sorun yok
zaten emarda sınuzıt ve genız etı cıkmıs bu zaten baslıca bır sebeb ama agrının nıtelıgı degısır suresı daha uzun surerse gelın dedı bır suru soru sordular ıste erken dogum kuvez vs gıbılerınden bu agrılar bızı norlojık acıdan suaanda rahatsız etmıyor dedıler
alerjı ılaclarını kullanıyoruz
ama sanırım evdede buna gore bıraz ayar cekmemız gerek kendımıze
alerjı testı yaptırmadık ama muhtemelen ev tozuna karsı alerjısı oldugunud usunuyorlar doktorlar
senın kızın suanda kac yasında canım ?
oylemı dersıncanım Mart ayında 9 yaşını dolduracak inşallah :)
7 yaşında oldu ameliyat
bizim doktorumuz harika bir doktor ve ben bikaç kişiye hep tavsiye ettim
şeker gibi bir adam.. ve inan kızım ameliyat olduktan sonra hem çok rahatladı hem o doktoruna koşa koşa gitti kontrollerine
şimdi grip olduğunda hafif geçiriyor maşallah
en iyisi aldırmak diyor hekimler
ne kadar küçük yaşta o kadar iyi
hayırlısı inşalllah cutemoylemı dersın
bızım ıste yenı bellı oldu daha
bılemedım napsak
amelıyat zor oluyormu baslarına kotu bısı gelme ıhtımalı yok dımı
kulaga tup takılma mevzusu nedır pekı neden yanı ılla gereklımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?