oğluma lütfen dua edermisiniz?

CuteMom

Dünya vazgeçenleri değil,azmedenleri hatırlar
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
24.642
Puanlar
398
1 senedir belli dönemlerde bas agrisi yaşadı öncelikle bunu annemin şiddetli migreninden dolayi örnek aldigini ve dikkat çekmeye çalıştığını düşünüyordum.
Yaz aylarinda hafifliyor geçen sene bununla ilgili doktora gittik film cekildi burun delikleri kucuk sinuziti var hafif dedi.
ilac kullandik vs.
bundan 1 ay öncede grip oldu 10 gun antibiyotik soguk alginligi bir sürü ilac kullandı. Ama iyilesmedi kendi kendine burnum tikaniyor ve basim agriyor diyor ozellikle sabah ve aksamlari

bizde hal hareketi görünce de bazen dikkat cekmeye calistigini anliyordum.
bas agrisi olduğunda ışığa hassasiyet durumu oluşuyor.
Neyse 1 hafta once kbb gittik bir uni hastanesinde doktor kuzenim. Bakti etti hem burun tikanikligi hem bas agrisi vs alerjik dedi aktif bi enfeksyon yok. Alerji ilaclari verdi ay kullanmak icin..

Surup,cigneme tableti ve fisfis.

ama hic bisey degismedi yine burnu tikaniyor arada balgamli oksuruyor ve basi agriyor.
Bu sabah annem aradi 8de uyandi basim agriyor diyo basini tutuyo iki kasinin ortasini gosteriyor. 10 kadar duzelmeyince kuzenimin calistigi hastaneye gidip cocuk dr gittik sevk ile beyin mr ve kan testleri istedi. Migrene benziyor dedi.

neyse sonrasi tam bi karmaşa o hastane bu hastane dolandik ve en sonunda durdugu icn anestezisiz emar cekildi cihaza her ikimiz girdik dua ettim ettim .

teknisyenler sevdi öptü öptü dedim nasil bisi yok dimi, dediler biz bisey diyemeyiz pazartesi aksam üstü sonuçları alin.
Sali gunu uni hastanesine gidip nöroloji dr yonlendirecekler cocuk icin.
Ama cok korkuyorum anliyorsunuzdur adini anamak Allah dermansiz dert vermesin.
Ote yandan oglumu hastaneden cikarmadan esimi hastaneye yatirdilar onunda cigerlerinden supheleniyolar. Darma duman olduk kisacasi.
Lütfen dua edermisiniz bize?

5 yasinda bile degil daha başı agriyor kiyamam cok seviyorum

Kuzum kalbini ferah tut.
Allah'ın izni ile hicbirsey çıkmaz umarım.
Çok geçmiş olsun eşine ve oğluna.
SEVGİLER;;;)

Geçmiş olsun,Rabbim tez zamanda şifasını versin.

inşallah ciddi bi durum değildir..etmem mi ederim tabi dua..Allah eşinize de oğlunuza da şifa versin..evlatlarımızı korusun inşallah..

çok geçmiş olsun,yüreğinizi ferah tutun.allahın izniyle birşeyi yoktur küçüğün...

Ahhh cute çok geçmiş olsun... Kiyamam ben minik kuzucuga oglumla yasitlar. Allah dermansiz dert vermesin canim. Dua edicem oğlun için. Esinede geçmiş olsun. Geldimi üst üste geliyor herşey. İnşallah ikisininde önemli bir şeyleri yoktur.
Yarin bir mevlute katilicam ve oğlun içinde dua edicem. Allah korusun hepimizin cocuklarini.

Kıyamam ya. Çok geçmiş olsun canım. Dua edicem Ege'ye. Sen içini ferah tut bir şey çıkmaz Allahın izniyle.

Kizlar hic bu kadat kucuk yaslarda bas agrisi duydnuzmu
bi yandan bisi cikmicak diyorum bi yandan ciddi agri çektiğine sahidim isigi kapatıyor basini tutuyor oyunu birakiyor
evdede hir gur gecimsizligimiz yok hani bazilarinda psikolojik oluyomus ta dedigin gibi agri cekiyor.
ne cikcak ne olcak hic bilmiyorum hayat nasil gecer ogrenene kadar Allah bebegimden razi olsuj insallah cok kucuk daha

Allah şifa versin inşallah eşinize de oğluşunuzun da sinüsleri tıkalıdır belki iki kaşının ortasıysa eğer kötü düşünmeyin inşallah güzel bi sonuç alırsınız..

Buarada o teknisyenlerin bisi yok yok dememelerinden cok acayip huylandim.
esimide orada bıraktık 7 gibi eve geldik kiyamak hic kiyamak 3 aylıkken de omurilikten suphelenmisti doktorlar zehir gibi 1 hafta geçirmiştim.. ondan gelene raziyimda cok küçük kiyamam ona

Allah yardimciniz olsun.
Hastalikla imtihan da ayridir.
Hani sinuzutler icin burun yikmasi oneriyorlar ya buyuklere, boyle caydanlik gibi bir sey, ve burnunun bir deligine dayiyorsun, ilacli su akitiyorsun (sanirim tuzlu su) ve sonra o su oralari yikayip diyer delikten yada agizdan cikiyor.

Umarim migren deyildir.
Cok cok gecmis olsun tekrardan.

Kuzenim kbbci iste o bakti o sinuzit yok diyor gecen seneki cocuk dr film istemisti burun delikleri kucuk demisti iste tikali demek bu demekmi bilmiyorum

Allah'ım bir an önce şifa versin oğlunuzun yaşadıklarını bende yaşıyorum Alerjik gerçekten ancak şu şekilde rahat ediyorum Yazları yazlıkta geçiriyorum bolca denize girip özellikle su yutuyorum sinüslerim boşalıyor rahat geçiyorum Kışı bile tabi neminde çok faydası oluyor. Aynı belirtiler inş Çocuğunuz sıkıntısıda alerjiktir, çocuklar yedi yaşına kadar siliyorlarmış bu hastalığı. Çok geçmiş olsun.

rabbim yar ve yardımcınız olsun
size dua edeceğim

Iste biz onu gecenn sene kullandik eoey sonra yaz geldi geçti biraktik
valla napsam bilemedim sigamiyorum neree gitsem kime gitsem sasirdim
ote yandan balgamli oksurugude vat nette cok fena seyler yaziyor adini anamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…