- Emoji Skoru
- 5.506
- Puanlar
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
konunuzu ilgili bölüme taşıyorum. bilginize
Allah razi olsun oglumun adi egeRabbim derdi de dermanıda,hastalığı da şifasını da verendir. Dileğim,duam hayırlı, güzel sonuçlar almayı nasip etsin. İnşallah mutlu haberlerini de buradan alırız.güzel yavrumuzun adını söyle ismiyle dua edeyim canim.Allahım şifalar versin inşallah.
Ege için dualarım,inşallah herşey çok güzel olur canım.hergün kendi evlatlarım için nasıl dua ediyorsam ege için de dua edeceğim. Hayırlı mutlu haberlerini sabırsızlıkla berkliyorum.Allah razi olsun oglumun adi ege
bugun baska basim agriyor demedi umarim duymam bi daha allahim
Yarin bu saatlerde herseyi öğrenmiş olucaz Allahim yüreğim aciyo resmen sikiyolar gibi beni. Bugun da iyi gecti 2 kere basinin agrdigini söyledi her ikiside cani sikildgi bir andaydi agri kesici icmedi
bugun herseyini herseyini kokusuz deterjanla yikadim pelus oyunlarini halisini kaldrdkk paraldik kendimizi
benimde sterstenmidir nedir midem agriyor agriyir geçiyor bir da tutuyor. Ne cok zor bisey bu. Yarin sabh annem ve babamla hast kan vermeye gidecekler.
sizede cok gecmıs olsun canımyarın güzel haberler alacaksınız inşallah..
heyecanınız midenize vuruyor aman sakin olun..
bunlar geçip gidecek..
geçen yıl kızımın ciddi bir ortopedik sorunu olma ihtimali vardı ve kesin teşhis için 3 yıl beklememiz gerekiyordu..
anne olunca bu 3 yıl nefesinizi tutun demek gibi bişeydi..
6 ay içinde herşey düzeldi ve o günleri unuttuk..
hep iyi düşünün..
sizede cok gecmıs olsun canım
bır taraftan mantıklı olmaya calısıyorum obur taraftan cok korkuyorum
artık gun geldı saatler kaldı sonucu almaya.
Esımde herseyın bı caresı var konusmaları yapıyor evden cıksa bızden ayrı sonucu aldı da soylemıyor dıye cullanıcam uzerıne.