• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

oğluma lütfen dua edermisiniz?

bu agri hep vardi ama hastalaninca artti diyorsunuz dimi ?
1 senedir var ara ara hatta ben bazen ilgi cekmek icinde kullandigini dusunuyorum ki hala boyle ama ara ara hatta iyi oyalayamiyorum cani sikiliyor diye kendimide cok sucladigim donemler oldu . Ama son 1 aydir daha fazla bana gore hala iyilesmedi ama kimse demiyor bu cocuk usutmus oksuruyor tikaniyor burnu ilac kullanmiyoruz yani soguk alginligi vs

Iste biz onu gecenn sene kullandik eoey sonra yaz geldi geçti biraktik
valla napsam bilemedim sigamiyorum neree gitsem kime gitsem sasirdim
ote yandan balgamli oksurugude vat nette cok fena seyler yaziyor adini anamam

ya sen kotu seylere bakma simdi.
Baslasana o gecen sene kullandiginiz seye.
Hic bir zarari yok, sadece tuzlu suysa.
Burun delikleri filan kucukse yada anatomisi o balgami icerde tutmaya musaitse cok basi agrir.
Kaslarinin ortasini gosteriyormus, benim bildigim migren sagda yada solda olur.
Korkutmayin hemen kendinizi.
Bence deneyin o seyi tekrar.
Balgamli cocuk zaten cok rahatsiz olur.
isiktan rahatsiz olmasi boyle durumda cok normal.

Rabbim sifasini versin insallah.
Lutfen olumsuz kotu seyler dusunme.
Olumsuzu cagirma.Iyi dusun.Dua edecegim yavru kuzusu icin.Esinize de cok gecmis olsun.

1 senedir var ara ara hatta ben bazen ilgi cekmek icinde kullandigini dusunuyorum ki hala boyle ama ara ara hatta iyi oyalayamiyorum cani sikiliyor diye kendimide cok sucladigim donemler oldu . Ama son 1 aydir daha fazla bana gore hala iyilesmedi ama kimse demiyor bu cocuk usutmus oksuruyor tikaniyor burnu ilac kullanmiyoruz yani soguk alginligi vs

cunku genelde sadece soguk alginligandan cocuklarin basi agrimaz boyle.
Ama sizin cocugunuzun kafa yapisi yuz kemikleri biraz farkli olabilir.
Kayniminda oyle.
Devamli basi agrir, sinuslerinden dolayi.
Hatta bosaltsa bile doktorlar tekrar dolar.
Bu sizin kullandiginiz caydanliktan kullaniyor rahatliyor.

Nerde yaziyor?Internette mi ? Allahaskina birak internet doktorlugunu.Bilgilerin yarisi yanlis.Hastalik hastasi olacaktim sirf o internette zart belirtileri zurt sebeplerini arastira arastira.En son ne zaman doktordan azari isittim al giy sen bu gomlegi madem cok biliyosun dedi.O gun bugundur internetten bakmiyorum hastaliklara.Yapma hele su surecte hic.

Birde mumkunse cocugu yuksekte yatirsaniz, egimli bir sekilde, o zaman akinti bogaza gider muhtemelen ve rahatlar sanirim.

1 senedir belli dönemlerde bas agrisi yaşadı öncelikle bunu annemin şiddetli migreninden dolayi örnek aldigini ve dikkat çekmeye çalıştığını düşünüyordum.
Yaz aylarinda hafifliyor geçen sene bununla ilgili doktora gittik film cekildi burun delikleri kucuk sinuziti var hafif dedi.
ilac kullandik vs.
bundan 1 ay öncede grip oldu 10 gun antibiyotik soguk alginligi bir sürü ilac kullandı. Ama iyilesmedi kendi kendine burnum tikaniyor ve basim agriyor diyor ozellikle sabah ve aksamlari

bizde hal hareketi görünce de bazen dikkat cekmeye calistigini anliyordum.
bas agrisi olduğunda ışığa hassasiyet durumu oluşuyor.
Neyse 1 hafta once kbb gittik bir uni hastanesinde doktor kuzenim. Bakti etti hem burun tikanikligi hem bas agrisi vs alerjik dedi aktif bi enfeksyon yok. Alerji ilaclari verdi ay kullanmak icin..

Surup,cigneme tableti ve fisfis.

ama hic bisey degismedi yine burnu tikaniyor arada balgamli oksuruyor ve basi agriyor.
Bu sabah annem aradi 8de uyandi basim agriyor diyo basini tutuyo iki kasinin ortasini gosteriyor. 10 kadar duzelmeyince kuzenimin calistigi hastaneye gidip cocuk dr gittik sevk ile beyin mr ve kan testleri istedi. Migrene benziyor dedi.

neyse sonrasi tam bi karmaşa o hastane bu hastane dolandik ve en sonunda durdugu icn anestezisiz emar cekildi cihaza her ikimiz girdik dua ettim ettim .

teknisyenler sevdi öptü öptü dedim nasil bisi yok dimi, dediler biz bisey diyemeyiz pazartesi aksam üstü sonuçları alin.
Sali gunu uni hastanesine gidip nöroloji dr yonlendirecekler cocuk icin.
Ama cok korkuyorum anliyorsunuzdur adini anamak Allah dermansiz dert vermesin.
Ote yandan oglumu hastaneden cikarmadan esimi hastaneye yatirdilar onunda cigerlerinden supheleniyolar. Darma duman olduk kisacasi.
Lütfen dua edermisiniz bize?

5 yasinda bile degil daha başı agriyor kiyamam cok seviyorum
Cihaza birlikte girdik deyince gözlerim doldu.Hepsine acil şifalar diliyorum .Geçmiş olsun.

1 sene once bu agri gene boyle usutmeyle mi basladi peki ?

Allah esirgesin inşallah birşey yoktur kötü düşünmeyin...hayırlı haberleri alınca inşallah yazarsiniz...

Kizlar hic bu kadat kucuk yaslarda bas agrisi duydnuzmu
bi yandan bisi cikmicak diyorum bi yandan ciddi agri çektiğine sahidim isigi kapatıyor basini tutuyor oyunu birakiyor
evdede hir gur gecimsizligimiz yok hani bazilarinda psikolojik oluyomus ta dedigin gibi agri cekiyor.
ne cikcak ne olcak hic bilmiyorum hayat nasil gecer ogrenene kadar Allah bebegimden razi olsuj insallah cok kucuk daha
Gözleri bozulmuş olamaz mı? Ilkokulda bir arkadaşım hüngür hüngür başağrısından ağlardı 7 yaşındaydı ışıkta çok ağrır derdi sonra bir gün öğretmen dayanamayıp ailesini aradı gelip dersten aldılar ve ertesi gün gözlükle gelmişti

O ilaçtan kullandim iste 1 hafta oncesinde esasen ben calisgigim icin annem diyor sabahlari bas agrisiyla uyaniyor diye. Haftada 2 gun sabahbberabber uyaniyoruz.
Suanda o ilaca baslamicam alerjiye devam 3 gun sonra hersey belli olacak. Buarada biz oğlumla fiziksel olarak birbirimize benziyoruz. Benimde onunda burun deliklerimiz kucuk ama benim agladigim zaman basim agrir yada ac kaldigimda. Ne bilim acmi kaliyor napiyor bilemiyorum kendimi sucluyorum
kucukken kafasini filanda cok carpiyodu.
Burada esimde birazdan gelecekmis usutmussun demisler ona. Orada o yalniz kaldi kalamadik biz cok yoruldugumuz icin uf

benim oğlumda 4 buçuk yaşında bu sene virüstenmidir nedir,çok balgalı geçti..dr a gittik bademcik ve franjit dedi..faranjitte akıntı yaptığından gece öksürüğü vardı..burnunu açmak için damla kullandım..ve 2 kutu antibiyotik yazdı dr..şu an iyi maaşallah..inşallah sizde sizinde evladınız sağlığına kavuşur tez zamanda..

Kizlar hic bu kadat kucuk yaslarda bas agrisi duydnuzmu
bi yandan bisi cikmicak diyorum bi yandan ciddi agri çektiğine sahidim isigi kapatıyor basini tutuyor oyunu birakiyor
evdede hir gur gecimsizligimiz yok hani bazilarinda psikolojik oluyomus ta dedigin gibi agri cekiyor.
ne cikcak ne olcak hic bilmiyorum hayat nasil gecer ogrenene kadar Allah bebegimden razi olsuj insallah cok kucuk daha

6 yaşındayken sürekli sinüzit halindeydim.. ve başım ağrırdı.. ilkokul yıllarım sıranın üstüne kafamı dayayarak geçti.. migren teşhisim yıllar sonra kondu.. gözlerim ileri derece miyop idi.. bu da çok tetikliyordu.. ama umarım anlattığınız kadarıyla sinüzit ağrısı olsun sadece.. başağrısının çok sebebi var sizinki en önemsizi olsun inşallah..

O ilaçtan kullandim iste 1 hafta oncesinde esasen ben calisgigim icin annem diyor sabahlari bas agrisiyla uyaniyor diye. Haftada 2 gun sabahbberabber uyaniyoruz.
Suanda o ilaca baslamicam alerjiye devam 3 gun sonra hersey belli olacak. Buarada biz oğlumla fiziksel olarak birbirimize benziyoruz. Benimde onunda burun deliklerimiz kucuk ama benim agladigim zaman basim agrir yada ac kaldigimda. Ne bilim acmi kaliyor napiyor bilemiyorum kendimi sucluyorum
kucukken kafasini filanda cok carpiyodu.
Burada esimde birazdan gelecekmis usutmussun demisler ona. Orada o yalniz kaldi kalamadik biz cok yoruldugumuz icin uf

bence canini sIkma simdi.
Bir sey cikmaz insallah.
Belki oglun cok hassas.
Sabahlari agriyla uyaniyorsa, egmli bir sekilde yuksekte yatirip dene istersen.

Gozleri icinde asagi yikari 8 9 ay once kontrol oldu masallah saglamdi bisi yok.
Eline cok telefon vs vermiyorum hani iyle seylerde bizi bile sersem ediyor diye. Pc hep sakli. Tablet almadim ona. Burada demin yazdimmi bilmiyorumda
annem tarafım ben haric migrenli

6 yaşındayken sürekli sinüzit halindeydim.. ve başım ağrırdı.. ilkokul yıllarım sıranın üstüne kafamı dayayarak geçti.. migren teşhisim yıllar sonra kondu.. gözlerim ileri derece miyop idi.. bu da çok tetikliyordu.. ama umarım anlattığınız kadarıyla sinüzit ağrısı olsun sadece.. başağrısının çok sebebi var sizinki en önemsizi olsun inşallah..
nasil tani konuldu peki? Annemde migrenli ayda 2 3 kere tutuyor kusuyor fena oluyor bi ilacla kendine geliyor bitkin dusuyor
gun icinde geçiyor bizimki ama çoğunlukla bana suruo ver diyor. Emarda cikarmi migren

Evet
bence canini sIkma simdi.
Bir sey cikmaz insallah.
Belki oglun cok hassas.
Sabahlari agriyla uyaniyorsa, egmli bir sekilde yuksekte yatirip dene istersen.
Hassas parmagi kanasa bakamiyor kaniyormu kaniyormu cok korkuyo
Kiyamam Allah insallah bebegimi korusun kotuler yasatmasin bize
teknisyelerin bisi dememisine ne diyosunuz
ben meme usg cekildigimde bana soylemislerdi mesela var olan kistleri mesela

Back