- Emoji Skoru
- 912
- Puanlar
- 123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende cok hassasim elini bacagini tutaak girdim bende aglicam agliyamiyorum anestezi alsin istemedim cok sukur yaptirdiCihaza birlikte girdik deyince gözlerim doldu.Hepsine acil şifalar diliyorum .Geçmiş olsun.
Panik yapma cute.Kizlar hic bu kadat kucuk yaslarda bas agrisi duydnuzmu
bi yandan bisi cikmicak diyorum bi yandan ciddi agri çektiğine sahidim isigi kapatıyor basini tutuyor oyunu birakiyor
evdede hir gur gecimsizligimiz yok hani bazilarinda psikolojik oluyomus ta dedigin gibi agri cekiyor.
ne cikcak ne olcak hic bilmiyorum hayat nasil gecer ogrenene kadar Allah bebegimden razi olsuj insallah cok kucuk daha
Allah cok buyuk her seyin dermani ondaBuarads hepinize tesekkr ederim cokmAllah razi olsun
iki yastık koydum basina sarilcam beraber uyucam Allah cok buyuk
1 senedir belli dönemlerde bas agrisi yaşadı öncelikle bunu annemin şiddetli migreninden dolayi örnek aldigini ve dikkat çekmeye çalıştığını düşünüyordum.
Yaz aylarinda hafifliyor geçen sene bununla ilgili doktora gittik film cekildi burun delikleri kucuk sinuziti var hafif dedi.
ilac kullandik vs.
bundan 1 ay öncede grip oldu 10 gun antibiyotik soguk alginligi bir sürü ilac kullandı. Ama iyilesmedi kendi kendine burnum tikaniyor ve basim agriyor diyor ozellikle sabah ve aksamlari
bizde hal hareketi görünce de bazen dikkat cekmeye calistigini anliyordum.
bas agrisi olduğunda ışığa hassasiyet durumu oluşuyor.
Neyse 1 hafta once kbb gittik bir uni hastanesinde doktor kuzenim. Bakti etti hem burun tikanikligi hem bas agrisi vs alerjik dedi aktif bi enfeksyon yok. Alerji ilaclari verdi ay kullanmak icin..
Surup,cigneme tableti ve fisfis.
ama hic bisey degismedi yine burnu tikaniyor arada balgamli oksuruyor ve basi agriyor.
Bu sabah annem aradi 8de uyandi basim agriyor diyo basini tutuyo iki kasinin ortasini gosteriyor. 10 kadar duzelmeyince kuzenimin calistigi hastaneye gidip cocuk dr gittik sevk ile beyin mr ve kan testleri istedi. Migrene benziyor dedi.
neyse sonrasi tam bi karmaşa o hastane bu hastane dolandik ve en sonunda durdugu icn anestezisiz emar cekildi cihaza her ikimiz girdik dua ettim ettim .
teknisyenler sevdi öptü öptü dedim nasil bisi yok dimi, dediler biz bisey diyemeyiz pazartesi aksam üstü sonuçları alin.
Sali gunu uni hastanesine gidip nöroloji dr yonlendirecekler cocuk icin.
Ama cok korkuyorum anliyorsunuzdur adini anamak Allah dermansiz dert vermesin.
Ote yandan oglumu hastaneden cikarmadan esimi hastaneye yatirdilar onunda cigerlerinden supheleniyolar. Darma duman olduk kisacasi.
Lütfen dua edermisiniz bize?
5 yasinda bile degil daha başı agriyor kiyamam cok seviyorum
nasil tani konuldu peki? Annemde migrenli ayda 2 3 kere tutuyor kusuyor fena oluyor bi ilacla kendine geliyor bitkin dusuyor
gun icinde geçiyor bizimki ama çoğunlukla bana suruo ver diyor. Emarda cikarmi migren
Buarada kizlar egikdiginde basinin agridigini soyluyor ders yaparken filan
Evet
Hassas parmagi kanasa bakamiyor kaniyormu kaniyormu cok korkuyo
Kiyamam Allah insallah bebegimi korusun kotuler yasatmasin bize
teknisyelerin bisi dememisine ne diyosunuz
ben meme usg cekildigimde bana soylemislerdi mesela var olan kistleri mesela
Buarada kizlar egikdiginde basinin agridigini soyluyor ders yaparken filan