• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

oğluma lütfen dua edermisiniz?

Kotu birsey olsa cok siddetli agrir canim. Allah yardimciniz olsun. Dua etcem yavruya. Insallah onemsiz birşeydir.

Bol Bol dua edicem cnm gecmis olsun.. evlat bambaska..anne olunca anladm cnm kotu sonuc cikmaz insallah cnm.. esinize de gecmis olsun..

Cihaza birlikte girdik deyince gözlerim doldu.Hepsine acil şifalar diliyorum .Geçmiş olsun.
Bende cok hassasim elini bacagini tutaak girdim bende aglicam agliyamiyorum anestezi alsin istemedim cok sukur yaptirdi
Cok oyuncak duskunlugu var ara afa yazarim bunu engelleiyodum onu simdi yarin gidicem pahalisina ucuzuna bakmicam ne istiyosa alicam

çok geçmiş olsuun canım.. Rabbim tez zamanda çocuğuna ve eşine sağlık versin.. kıyamam ben oğluna yaa :(
Rabbim sakınsın kötülüklerden hastalıklardan
içini ferah tut canım, senin güçlü olman gerekli. Allahım yardımcın olsun

Kizlar hic bu kadat kucuk yaslarda bas agrisi duydnuzmu
bi yandan bisi cikmicak diyorum bi yandan ciddi agri çektiğine sahidim isigi kapatıyor basini tutuyor oyunu birakiyor
evdede hir gur gecimsizligimiz yok hani bazilarinda psikolojik oluyomus ta dedigin gibi agri cekiyor.
ne cikcak ne olcak hic bilmiyorum hayat nasil gecer ogrenene kadar Allah bebegimden razi olsuj insallah cok kucuk daha
Panik yapma cute.
Oğlumun 4-5 yaşından beri sinüzite bağlı çok şiddetli baş ağrıları olur kış aylarında.
Hem sende söylemişsin akıntısı var, gripti diye. Sinüzittir meraklanma. Üniversite hastaneleri çok araştırır, kafan karışmasın

birşeyi yoktur canım inşallah geçmiş olsun miniğine .. :KK60:

İnsallah onemli bir sey yoktur insallah hicbiseyi yoktur dualarim sizinle lutfen paylasin bizimle de Allahim yardim etsin
Esinize cok gecmis olsun Allah acil sifalar versin

Buarads hepinize tesekkr ederim cokmAllah razi olsun
iki yastık koydum basina sarilcam beraber uyucam Allah cok buyuk

Gecmis olsun dua edecegim oglunuza insallah bisey cikmayacaktir olumsuz dusunmeyin lutfen esinizede gecmis olsun

konunuzu ilgili bölüme taşıyorum. bilginize

1 senedir belli dönemlerde bas agrisi yaşadı öncelikle bunu annemin şiddetli migreninden dolayi örnek aldigini ve dikkat çekmeye çalıştığını düşünüyordum.
Yaz aylarinda hafifliyor geçen sene bununla ilgili doktora gittik film cekildi burun delikleri kucuk sinuziti var hafif dedi.
ilac kullandik vs.
bundan 1 ay öncede grip oldu 10 gun antibiyotik soguk alginligi bir sürü ilac kullandı. Ama iyilesmedi kendi kendine burnum tikaniyor ve basim agriyor diyor ozellikle sabah ve aksamlari

bizde hal hareketi görünce de bazen dikkat cekmeye calistigini anliyordum.
bas agrisi olduğunda ışığa hassasiyet durumu oluşuyor.
Neyse 1 hafta once kbb gittik bir uni hastanesinde doktor kuzenim. Bakti etti hem burun tikanikligi hem bas agrisi vs alerjik dedi aktif bi enfeksyon yok. Alerji ilaclari verdi ay kullanmak icin..

Surup,cigneme tableti ve fisfis.

ama hic bisey degismedi yine burnu tikaniyor arada balgamli oksuruyor ve basi agriyor.
Bu sabah annem aradi 8de uyandi basim agriyor diyo basini tutuyo iki kasinin ortasini gosteriyor. 10 kadar duzelmeyince kuzenimin calistigi hastaneye gidip cocuk dr gittik sevk ile beyin mr ve kan testleri istedi. Migrene benziyor dedi.

neyse sonrasi tam bi karmaşa o hastane bu hastane dolandik ve en sonunda durdugu icn anestezisiz emar cekildi cihaza her ikimiz girdik dua ettim ettim .

teknisyenler sevdi öptü öptü dedim nasil bisi yok dimi, dediler biz bisey diyemeyiz pazartesi aksam üstü sonuçları alin.
Sali gunu uni hastanesine gidip nöroloji dr yonlendirecekler cocuk icin.
Ama cok korkuyorum anliyorsunuzdur adini anamak Allah dermansiz dert vermesin.
Ote yandan oglumu hastaneden cikarmadan esimi hastaneye yatirdilar onunda cigerlerinden supheleniyolar. Darma duman olduk kisacasi.
Lütfen dua edermisiniz bize?

5 yasinda bile degil daha başı agriyor kiyamam cok seviyorum

Allah eşinize de, çocuğunuza da şifa versin. İnşallah iyi olurlar.

Buarada kizlar egikdiginde basinin agridigini soyluyor ders yaparken filan

nasil tani konuldu peki? Annemde migrenli ayda 2 3 kere tutuyor kusuyor fena oluyor bi ilacla kendine geliyor bitkin dusuyor
gun icinde geçiyor bizimki ama çoğunlukla bana suruo ver diyor. Emarda cikarmi migren

20 yıl önceydi sorular soruldu migren tanısına uyuyordum.. şu an 31 yaşındayım.. Emar arada kalınan durumlarda çekiliyor hastanın anlatımı yeterli oluyor genelde.. migren mide bulantısı yapar ama son aşamalarında.. çeşitleri var tabi kişiden kişiye göre değişir.. auralı migren çocuklarda çok çıkmaya başladı belki ışıkla sesle ilgili bir durumdur.. bu ara balgamlı öksürmeyen geniz akıntısı olmayan kimse kalmadı.. tüm belirtiler tek şeye işaret etmeye bilir.. içinizi ferah tutun.. hepsi geçecektir..

göz doktoruna göründü mü yakın zamanda.. göz baş ağrısı yapar.. yazarken okurken çok rahatsız oluyordum ben de..

Geçmiş olsun. Her ikisine de Allah acil şifalar versin.
Ben de göz kontrolü önereceğim göz bozukluğu ile baş ağrısı yaşayan biri olarak..

Allah şifa versin eşine çocuğuna İnşallah ikisi de sağlıklıdır...Çocuğun daha çok küçük Allah sana bağışlasın korkma İnşallah birşey yoktur...

Yüreğinizi ferah tutun. İyi düşünmeye çalışın.
Bunları söylemek dile kolay biliyorum, ancak iyi haberler alacaksınız inşaallah.

Evet

Hassas parmagi kanasa bakamiyor kaniyormu kaniyormu cok korkuyo
Kiyamam Allah insallah bebegimi korusun kotuler yasatmasin bize
teknisyelerin bisi dememisine ne diyosunuz
ben meme usg cekildigimde bana soylemislerdi mesela var olan kistleri mesela

bence saklamazlar.

bana gene sinusleri dolmaya baslamis gibi geliyor.
Gerci migren kadar kotu deyil, ama iste dikkatli olmaniz gerekicek hep her usuttugunde.
bir de doktora sorun bakalim, o caydanlik nanesini ne kadar siklikla kullanabiliyormussunuz ?
Sonucta cocuga zararli olmayan birseyle rahatlatip hep o sinusleri temizlemeniz lazim bence.
Orda kuruyup o yollari iyice tikamasin diye.
Benim sahsi fikrim bu yonde, sanirim ilaclardan ziyade oralari temizlemeye yogunlasirdim.
Ama tabi doktoru en iyisini bilir.

Cok gecmis olsun.
Caninizi sIkmayin.

Bence cok oyuncak almayin :)
Bir tane yeter sipaya :)

Back