2 GÜNÜMÜZ NASIL GEÇTİ:Salı günü evde hiç durmamış eve gittim çok yorgunum benim her günüm 3 saat yollarda geçer okulum çok uzak .Oğlum çok sızlandı yemeği üstüme döktübiraz kanepede uzanmak istedim ağlamasından dinlenemedim kalktım önce elini yüzünü yıkadım üstüne bişeyler dökülmüş değiştirdim oynadık neyse açıldı biraz babası geldi oynadı yattı . Gece 2 de kalktı ağladı mecburen yanımıza aldık ne beni nede babasını uyutmadı.Dünde çok yorgundum eve geldim ona çorba bize yemek yaptım oğlumu yıkadım bişeyler yedi yettı bende hiç durmadım galiba 12 de yattım 1.30 kalktı mama verdim ağladı yanıma aldım dalınca geri götürdüm sabah 5 te yine artık delirdim ya yat kalk yatmadı ağladı mecburen yanıma aldım mama verdim içmedi artık benim kalkmam gerekti 5.30 kalktım artık bulaşık makinesini boşalt ortalık topla sabah 6.30 evden çıktım tam 2 saatte çalıştığım okula geldim kar çok kötü ........uzun lafıın kısası çok bitkinim bide bi konuya açıklık getireyim eve gelen kadın sizin düşündüğünüz gisi her işi yapmıyo basit şeyleri amaç kv yaşlı yalnız olmasın diye ..ben yinede oğluma 2 gündür kızmadım arada sitem ediyorum ama