evet biz bugün neler yaptık herzamanki gibi aynı saatte kalktık oynadık sonra oğlumun üstünü değiştirdim dünki öfke krizinin ardından vicdan azbıyla karışık bazı duygular içine girdim ve kuzumu bugün dışarı çıkarmaya karar verdim belliki evde sıkılıyor.....oğlumun altını değiştirdim bezini eline verdim bunu götür çöpe at dedim ve hiç başka yöne sapmadan direk çöpe gitti dolabı açınca çöp kendiliğinden açılıyo ve çöpe attı .sonra terliğimi istedim gitti 1 tekini getirdi gidip diğet tekinide getir dedim onuda getirdi ve anladımki kuzum sen 1.5 yaşındaki aklınla annenin 30 yaşındaki aklından çok daha iyisin çok daha zekisin.........kahvaltı yaptık son kaşığı istemedin bende vermedim seni zorlamadım çünkü artık bazı şeylerisil baştan yapacaktık artık gereksiz kızmalar olmayacak neyse dışarı çıkmak için evden ayrıldık avm ye gittik çok sevdiğim bir arkadaşımla tanıştın ve beni yine çok şaşırttın bizi hiç bunaltmadın gezdik anneannene gittik ordada herşey güzeldi ve bir ara gereksiz yere ağlamaya başladın seni sakinleştirmeye çalıştım ama olmadı biraz sinirlenmeye başladımki dur dedim yalan söyleyecek halim yok evet yine sinirlendim ama bunu sen çok hissetmedim çünkü artık annen kararlı oğlum .eve geldikten sonra çok mutluydun evde deliler gibi oynadın zıpladın birtürlü uyumak istemedin bu defada ama ben bekledim meme emmek istedin işin oyunundasın memeyi ısırınca can havliyle birden sana ne yapıyosun diye çıkıştım bunu nezaman olsa yaparım çünkü eğer gülersem hep aynı şeyi yapıyosun oyun sanıyosun tabi sen çok fazla diretmedin bu konuda ve memeni emdin oyuna devam gece 23.30 da yattın iyi geceler kuzum