- 10 Nisan 2019
- 29
- 72
- 3
- 28
- Konu Sahibi Gamzelinin Annesi
Ben doğum yapalı 88 gün falan oldu, oğluma karşı ilk zamanlarım ilk cocuk oluncamı artik bilmiyorum cok agresif ve sinirliydim zaten doğumumda iyi geçmedi onunda etkiso var normal olarak gittim 9 ay boyunca hep normal olucak dediler oraya gittim sancili bi sekilde tekrar normal olucak dediler, beklemeye başladik 9 cm oldum en son, ama almadilar bebegin başini gormemiz lazim dediler o kadar yalvarmama ragmen ebeler benimle ilgilenmedi ertesi gün oldu doktor geldi ve dayanamadigimi soyledim oda laf ikiletmedi tabi isin kolayina kacti sezeryana aldilar beni acilen, neyse oglum dogdu cok sukur ama benim 4 gun sutum gelmedi ilk gece oglum aç yatti ogleye kadar gogsumu ne kadar vermeye calissamda oglum ilk dogdugunda az bi emmeye calisti sonrası yok, mama aldik hemsire sarilik oluyo biran evvel doyur bebegi dedi sonuc oglum mamaya alisti ve beni itti, hala da mamayla buyuyor, 20 gün sağarak verdim annem oglumla bana bakarken En buyuk pismanligimdaa oglum azim etmedi ya da etti emmek icin ben fazla edemedim cok dogrulamadim vesaire saat basi kalkip emzirmedim uyudum surekli kalktigimda vermeye calistim oglumda almadi, sinirlendi krize grdi gogsum degdikce en buyuk pismanligiiim oglumu emzirememek ..