oğluma kardeş istiyorum !

baby_face

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2008
24
0
86
İstanbul
merhaba arkadaşlar beş yıllık evliyim 4.5 yaşında bir oğlum var 2 aydır ikinci çocuğu düşünüyoruz fakat tutmadı.adetim sonrasında yumurtlama günlerim hesaplıyorum fakat dediğim gibi sonuç negatif.aceleci davrandığımı düşüneceksiniz belki ama benimle aynı durumu yaşımış arkadaşlarımdan fikir ve tecrübelerini öğrenmek istedim cvp yazan tüm arkadaşlara teşekkür ederim...

bende 16 yıllık evliyim13 yaşında oğlum var 3yıldır bende tedavi görüyorum kardeşi olması için

endişelenmeyin bende 4 ay ugraştım 5. ay hamile kaldım
1 yıl da olanlarda var ilk aydan kalanlarda
ben çok stres yapmıştım olmuyor diye dr gidip yumurtlama tarihime bile baktırmıştım

sorun ne peki ne için tedavi görüyorsunuz hepimizin hakkına hayırlısı rabbim gönlünüze göre versin inşallah.

benim sol tüpüm alınmıştı ameliyatla o yüzden hamileligim yarıya inmiş geçen ay aşılama yaptım tutmadı bu ayda aşılama için tedavi oldum fakat yarın cumartesiye denk geldiği için yarın yapamayacaklar o kadar igne yedim bakalım artık hayırlısı

hayırlısı olur inşallah şimdi daha iyi anlıyorum sorun yaşanları allah bol bol sabır ve dayanma gücü versin.

yumurtlama gününü hesaplama hakında bilgi verebilirmisin teşekkür ederim

banamı sordun anlamadım ama ben yazayım nasıl yaptıgımı
adetimin 12 günü gittim ben alttan muayene oldum
dr. yumurtan iyice olgunlaşmış 1 hafta içinde çatlar iyi degerlendirin dedi bende degerlendirdim
eczanelerde yumutlama gününü gösteren testler var onlardanda kullanabilirsin

Son düzenleme:

evet size sormuştum biraz acemiyim bu sitede alıntılı cvp yazmamışım teşekkürler cevabınız için.

nasıl yani
dr un bunun hesabını yapmadımı
klomen kullandın sanırım
ALLAH hayırlısından bir evlat gönderir işallah

Benim de oğlum 5 yaşına girecek,nasip olursa biz de artık düşünüyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…