• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oğluma iyi bir anne olamamaktan çok korkuyorum

efem19

SADECE SANA AŞIĞIM :)))))
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2009
20
0
86
35
Tokat
Kendi içimde bazı sorunlarımı halledemeden hamile kaldım :gitme: şimdi 3. ayına girecek bir oğlum var ben çok mutsuzum oğlumuda bunu yansıtmaktan çok korkuyorum açıkca söylemek gerekirse ne yapmam gerektiğinide bilmiyorum mafoldumben

akadaşım bebek yeni bir hayat demek :CüvCüv: :emir_bebek:
inşallah sorunlarını kısa zamanda çözersinde kafandaki bu düşüncelerden kurtulursun kimler anne oluyor allah aşkına...
sen durumunun farkındası bu bile anne olmanın verdiği bir sorumluluk..
bence iyi bir anne olacaksın
elbette hamileliğini rahat geçirmenin bebek için faydası büyük ama onu kucağına aldığında asıl ozaman yaptıkların ve yaşadıkların önemli başarabilirsin :lepi:

bilmiyorum işte yinede çok korkuyorum içimde bi şüphe var işte mutlu olmadıktan sonra nasıl mutlu edebilirim ki :1no2:

Mutsuz olmanın sebebi henüz bir bebeğe hazır olmamak mı yoksa ailenizde olan rahatsız olduğunuz konular ya da evliliğinizle ilgili şüpheleriniz mi var?

bi üç aylık oğlum oldu benm çokda seviyorum oğlumu ama kaçarak evlendim mutsuz olmamın sebebi galiba özlem mirmirmirmir

bebeğinizin doğumuyla bazı şeyleri aşmış olmanız lazım...
özlem hayatımız boyunca her zaman yaşayacağımız bir duygu,
önemli olan takıntı haline getirmemek,...
siz bütün enerjinizle ve sevginizle çocuğunuz iyi bir anne olacaksınız...
ve olmak için de çabalamalısınız...
Yavrunuzu Allah bağışlasın...
sevgiler...

Evliliğinizden eminseniz ve mutluysanız hamilelik sürecinde kendinizi bebeğinize alıştırmaya çalışın. Doğduğu zaman daha farklı hissedeceğinize inanıyorum ben. Ailenize olan özleminizi anlıyorum. Kaçarak evlenmiş olmanızın bundan sonraki hayatınızı etkilemesine izin vermeyin. O artık çok önceleri verilmiş bir karar. Geçmişle yaşamayın. Önünüzde pırıl pırıl günler olduğuna ben inanıyorum. Siz de buna inanın.

teyzesi oğluşum doğdu zaten ismi efe tuğberk ellerinizden öper kendimi alıştırmaya çalışıyorum ama kendi vicdanım yine bırakmıyo beni babama çok büyük bi haksızlık yaptım ben oğlumada her baktığımda babam aklıma geliyo sürekli ağlıyorum doktor sitresten uzak dur sütün felanda gelir dedi ama beceremiyorum mafoldumben oğlumada bi faydam olmuyo yani mirmirmirmir

Canım sen napmışsın ya. Ben de ilk okuduğum zaman ailevi sorunlar sandım. Yani eşin ve senin aranda olan çekirdek aile sorunları…
Mutlak ki babanla geçmişte yaşadıkların üzücü şeyler ama geçmiş olmuş bitmiş.. bu konu seni çok üzüyorsa ki üzüyor bunu düzeltme yollarını bulmalısın. Hiçbir anne baba torununa dayanamaz şansını zorla sonuna kadar… sende anne babasın evladın ne yaparsa yapsın atabilir misin onu.Asla! koşa koşa gelse sana kucak açmaz mısın
Diyelim baban çok despot asla kabul etmiyor barışmayı.. öncelikle önüne bak. Bebeğine bak.. sağlıklı bebekler sağlıklı psikolojideki anne babalara bağlıdır. Ben eşimle tartışmıyorum kızımın yanında ki bebek olmasına rağmen negatifliği çekmesin üzerine diye. Senin bebeğin de senden şekil alacak. Baban hayır diyorsa annenle görüş kardeşlerinle görüş zamanla baban da yumuşayacaktır. Ama zaman geçtikçe zaten küçük efenin sevgisi herşeyi bastıracağından daha farklı bakacaksın olaylara. Seninki tipik loğusa sendromu güven bana. Daha birkaç ay devam eder ağlayacak şeye bahane bulursun…takmamaya çalış o kadar. Allah sana sağlıklı bir yavru vermiş daha ne istiyorsun.

Back