Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet herkes bu isme çok uzak ama ben beğeniyorum bilemiyorumBuzul erke mi çok değişik
Tşk ederimmBunlardan en güzeli yamaç duruyor
Aralarn en güzel isim yamaçEvet herkes bu isme çok uzak ama ben beğeniyorum bilemiyorum
Buzul erke ne yaArkadaşlar merhabalar oğluma buzul erke-sıraç-yamaç isimlerinden birini koymak istiyoruz fakat cok kararsiz kaldık destek olur fikirlerinizi paylaşırmısınız?
Buzulun yanına Farklı bir isim ile olabilirEvet herkes bu isme çok uzak ama ben beğeniyorum bilemiyorum
Tşk ederimAralarn en güzel isim yamaç
Evet haklısın değerlendirmem gerekiyor sanırım ne kadar zormus bu isim seçmekRica ederim verilen isimlerin karakteri şekillendirdiği söyleniyor buna da dikkat edelim![]()
İnşşallah Allah nasip eder Gönlünüze göre olur herşeyBen emir koyucam Allah nasip ederse
Tşk ederimeskilerin deyimiyle çok antin kuntin isimler. Çok dalga geçerler bu isimlerle. En iyisi Yamaç
Ne olabilir mesela önerilerede açığımBuzulun yanına Farklı bir isim ile olabilir
Ne olabilir peki fikrinizi alabilirimSıraç zor bir isim ama arkadaşım koymuştu oğluna anlamı güzeldi bu isimlerden farklı seçenekleri düşün bana sorarsan
Ben metehan koyacağım inşallahNe olabilir peki fikrinizi alabilirim