Glshcik Üye Kayıtlı Üye 19 Mayıs 2017 136 28 18 34 21 Temmuz 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Glshcik #41 Eşim erdem e takmış durumda bu ara severken adını söyleyelim diyo artık bende beğeniyorum aslında ama ya daha güzelini bulursak diyorum hala
Eşim erdem e takmış durumda bu ara severken adını söyleyelim diyo artık bende beğeniyorum aslında ama ya daha güzelini bulursak diyorum hala
H handekaya87 Yeni Üye Kayıtlı Üye 17 Temmuz 2017 18 12 3 38 25 Temmuz 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Glshcik #42 yakında ortalık çınar,toprak,poyraz isimleriyle dolacak, bir zamanların merve'si gibi :) Erdem isminde tanıdıklarım hep garip tipler, şans belki benim tanıdığım Erdem'lerde bir sıkıntı vardır :)
yakında ortalık çınar,toprak,poyraz isimleriyle dolacak, bir zamanların merve'si gibi :) Erdem isminde tanıdıklarım hep garip tipler, şans belki benim tanıdığım Erdem'lerde bir sıkıntı vardır :)
Glshcik Üye Kayıtlı Üye 19 Mayıs 2017 136 28 18 34 25 Temmuz 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Glshcik #43 handekaya87 .!.: yakında ortalık çınar,toprak,poyraz isimleriyle dolacak, bir zamanların merve'si gibi :) Erdem isminde tanıdıklarım hep garip tipler, şans belki benim tanıdığım Erdem'lerde bir sıkıntı vardır :) Genişletmek için tıkla... Evet bencede ilerde 5 kızdan 5 inin ismide alya olacak yaa erdem isminde yakından tanıdığım hiç olmadı korktum şimdi bak
handekaya87 .!.: yakında ortalık çınar,toprak,poyraz isimleriyle dolacak, bir zamanların merve'si gibi :) Erdem isminde tanıdıklarım hep garip tipler, şans belki benim tanıdığım Erdem'lerde bir sıkıntı vardır :) Genişletmek için tıkla... Evet bencede ilerde 5 kızdan 5 inin ismide alya olacak yaa erdem isminde yakından tanıdığım hiç olmadı korktum şimdi bak