• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Oğluma isim kararsızlığı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Yani kişilerin isimlere şekil verdiğini mi söylüyosunuz :KK64: oda değişik bi bakış açısı tabi yani yoksa mesela adında bazı şanslı harfler olanlar hep Zengin zeki falan olurdu dimi herkes o isimden koyardı:KK70:
Yani kişilerin isimlere şekil verdiğini mi söylüyosunuz :KK64: oda değişik bi bakış açısı tabi yani yoksa mesela adında bazı şanslı harfler olanlar hep Zengin zeki falan olurdu dimi herkes o isimden koyardı:KK70:
Nette her isimden gir hatta isim soy isim ayni rast gele. Statu cevresi farkli farkli yasam tarzi olan kisiler cikiyor. İsim harf gibi seyler olsa hepsi hemen hemen ayni isi yapar ayni seviyede olurdu. Bilimsel olarak kisinin karakterini etkileyen belirleyen seyler farklidir. En onemlisi gendir. Daha anne karninda sekilleniyor. Oyle sihirli degnek olsa herkes adini degistirsin bir anda zengin olsun. Zeki olsun. Zenginlik hadi neysede zekilik nasil olacak yani. Beyni nasil etkileyecek. Allah saglikli sihhatli uzun omurler versin. Allah evlat acisi gostermesin . İsim bence en kolayi en zevkli yani . Sıkınti yapma kendine zevkini cikar. Kolay gelsin sana.

Nette her isimden gir hatta isim soy isim ayni rast gele. Statu cevresi farkli farkli yasam tarzi olan kisiler cikiyor. İsim harf gibi seyler olsa hepsi hemen hemen ayni isi yapar ayni seviyede olurdu. Bilimsel olarak kisinin karakterini etkileyen belirleyen seyler farklidir. En onemlisi gendir. Daha anne karninda sekilleniyor. Oyle sihirli degnek olsa herkes adini degistirsin bir anda zengin olsun. Zeki olsun. Zenginlik hadi neysede zekilik nasil olacak yani. Beyni nasil etkileyecek. Allah saglikli sihhatli uzun omurler versin. Allah evlat acisi gostermesin . İsim bence en kolayi en zevkli yani . Sıkınti yapma kendine zevkini cikar. Kolay gelsin sana.
Evet dediğinde doğru rahatladım biraz kafayı sıyırmak üzereydim insan üzerinde sorumluluk hissediyo farklı bakış açılarıda fikir veriyo eşimdi öyle diyo çocuğu nasıl yetiştirirsen öyle olur çok teşekkürler :KK200:

Bende karar veremedim hala
İsim işi çok zormuş gerçekten

Evet kız olsa bu kadar zorlanmazdım diye düşnüyorum aslında erkek olunca çok alternatif yok bence birde karizmasını düşünüyosun :KK70:
Kız olsa belliydi bizim kesin ikra olacaktı
Erkek olunca bulamadık
Birde ortak karar vermek sıkıntı
Eşim beğense benim içime sinmiyor ben beğensem eşim bi kulp buluyor
İsimsiz doğacak çocuğum

Kız olsa belliydi bizim kesin ikra olacaktı
Erkek olunca bulamadık
Birde ortak karar vermek sıkıntı
Eşim beğense benim içime sinmiyor ben beğensem eşim bi kulp buluyor
İsimsiz doğacak çocuğum
Aynı durumdayız :olamaz: içime sinmiyo bişey sanki yakıştıramıyorum

Aynı durumdayız :olamaz: içime sinmiyo bişey sanki yakıştıramıyorum
Görünce karar veririz artık :halay:
Bu arada arkadaşım bana bir okul servisi listesi gönderdi
Listede o kadar cok ömer asaf/ömer faruk/mert ali vardı ki sayamadım
En azından ikinci ismi değiştir

Görünce karar veririz artık :halay:
Bu arada arkadaşım bana bir okul servisi listesi gönderdi
Listede o kadar cok ömer asaf/ömer faruk/mert ali vardı ki sayamadım
En azından ikinci ismi değiştir
Yaaa ömer vardırda belki asaf değişik kimse koymamıştır diye düşünmüştüm tüh yaa aslında hamile kalmadan bile bigün oğlum olursa adı ömer olur diyodum ama şimdi içime sinmiyo heralde vazgeçicem

Yaaa ömer vardırda belki asaf değişik kimse koymamıştır diye düşünmüştüm tüh yaa aslında hamile kalmadan bile bigün oğlum olursa adı ömer olur diyodum ama şimdi içime sinmiyo heralde vazgeçicem
Benim isim konuma bak belki ordan içine sinen olur

Ben de isimlerin enerjisine inanıyorum biraz çok takılmasam da, dedikleri gibi insanların yüklediği bir enerji de olabilir ama bir enerji var bence, ne derece doğru, kimler gerçekten doğru şekilde analiz ediyor araştırmak lazım, işin aslını araştırmadım hiç, analizi de iyi birine yaptırmaya çalışın derim, uçuk fiyatlı olmayan ama düzgün yapan biri, sonuçta yine içinize sinen ismi vereceksiniz belki de :) Anne ve baba isimleri de önemliymiş çocuğun isminde, Akasya Asıltürkmen'in youtube kanalı var orada dinlemiştim analiz yapan birini konuk etmişti videosuna(2 video da olabilir), izlemediyseniz bir izleyin derim.
Görkem ve Erdem hoşuma gitti bu arada.

kızlar hala bi isim bulamadım oğluma anlamı güzel olsun herkeste olmasın soyadıyla uyumlu olsun derken çok kararsız kalıyoruz birde yeni nesil isimleri sevmiyoruz çınar toprak berkecan vs. erdem çok istiyo eşim bende ömer asaf-görkem beğeniyorum
Harflerin ve ismin etkisinede inandığımdan napcağmı bilemedim sizin önerileriniz var mı?
Görkem derim ben.oburleri cok var.her yer cinar kayniyo

Eklentiler

• IMG_7560.PNG
    IMG_7560.PNG
    149,7 KB · Görüntüleme: 69
Evet cnm biz deriz ya hep aman o ismi koymam onlar boyle oluyor.. ole bi cocuk vardi cok fırlamaydı aklimiza gelir ama yetistrme tarzi (öğrenme ogretme ) daha dogru olur ,genler zekaya büyük ölçüde etkide eder ve davranisa yansir bu bilimsel olarak kanıtlanmıştir bu arada öğretmenim egitim psikolojisi hep bundan bahseder ben bunlarin karması olarak yorum yaptim icine sineni koymalisin enerji meselesi de yaradılıştan geldiğine inanırım enerjinin aslinda sessiz sakinlik girisken tez canli neseli hayvan sever bir takim hobiler buda allahin lutfu diyebiliyorum ben

Yani isim analizleri kesinlik icermeyeceginden gorkemler kesin boledir diyemeyecegimizden isin icinde cok faktor varken bu faktorlerde (cevresel egitim yetenekler inancları) buna cok takılmamak lazim cunki isim bunlari belirlemez kesinlik arz etse karakteri enerjiyi belirlemek icin milyon tane isim arasindan secelim diyecegimde, genlerinizi taşiyacak bi cocuga sahip oluyoruz yetistirmekte bizim elimizde taktirde Allaha kalmis ruya tabirleri aklima geliyor hep isim analizinden bahsedilince:KK66:

Back
X