- 25 Aralık 2014
- 8.159
- 27.731
- 748
Öneriler için teşekkürler canım
Isimmm isi zor iş sna da kolay gelsin valaa hayırlı iismler koymak nasip olur insallh hiç bulamadım güzel istegdim bi isimOnur, Can, Mert, Mete, Bora, Utku, Batu az da olsa beğendiklerim. Ama hiç biri içime sinmiyorBir de yurt dışında doğum yapmaya çalışıyorum. Yapabilirsem Can Ken diye, Utku Yutku diye okunacak. Bu yüzden tercih etmem heralde. Ilk sırada Onur var şimdilik ama o da kardeşimin adı:)
Benim ki 3 yaşında büyüdü sayılır:)Teşekkürler canım saol bebisin sağlıkla buyur insallh ☺
Aaa büyümüş masallh benim de oglusum doğdu zaman kızım 3 yaşıni doldurmuş oluyor insallh ☺Benim ki 3 yaşında büyüdü sayılır:)
Gökberk..Merhaba anne ve anne adayları .. oglusum olacak insallh isim konusunda çok kararsiizm ve seçenegimde çok az lütfen öneri ve yardımlarınızı bekliyorum .. düşündüğümüz isimler sizce hangisi olmali..
Tahir efe veya tahir ensar (tahir kayinbaba adı eltim koyduğu için pek sıcak bakmıyorum )
Kerem (favorimm)
Buğra
Utku
Göktuğ(favorim)
Mert
Ömer asaf
Eymen(çok. Beğeniyorum ama çok fazla var )
Sizinde anlamı. Güzel modern isim önerilerinizi bekliyorum lütfen az konulmuş iismler olursa sevinirim. .
Değişik bi isimmis Gökberk . Benim de goktug vardı aklımda elemistim ama ikiside güzel isimler bence ..Gökberk..
Goklerin hakimi anlaminda ve ergenekon destanindan gokturklerden.
Aaa maşallah canım 3-4 yaş aralığı çok iyi oluyor benimde oğlum doğduğunda kızım 4 yaşındaydı şimdi kızım 7 oğlum 3 nasipse üçüncüyü bekliyoruz 20 si regli gunum test için bekliyorum heyecanlaAaa büyümüş masallh benim de oglusum doğdu zaman kızım 3 yaşıni doldurmuş oluyor insallh ☺
Ben bayiliyorum bu isme. Hemde fazla duymadim tek tuk.Değişik bi isimmis Gökberk . Benim de goktug vardı aklımda elemistim ama ikiside güzel isimler bence ..
Ayy hayırlısı olsun canım benim bizim 19 hafta başındayiz. . Ama gebelik zor geçiyor kizmda çok rahatım bu baya bulantı istifra allha yardımcımız olsun . İnsallh Hayırli haberler verirsin canımAaa maşallah canım 3-4 yaş aralığı çok iyi oluyor benimde oğlum doğduğunda kızım 4 yaşındaydı şimdi kızım 7 oğlum 3 nasipse üçüncüyü bekliyoruz 20 si regli gunum test için bekliyorum heyecanlasen kaç haftalık hamilesin:)?
Arda komşumuz da var canım aslında güzel isim fazla da yok bu isinden biz vazgcetik niye vazgcetik onuda bilmiyorum .. aren duymadım ne demek anla mi ☺Aren ve Arda da girdi seçeneklerimin arasına. Ama hala %100 içime sinen bir isim yok...
Kum tanesi demekmiş. Ilk duyduğumda itici geldi ama sonra biraz sevdim. Hem de yabancı dilde erın diye okunur. Çok sıkıntı yaşamaz diye düşündüm.Arda komşumuz da var canım aslında güzel isim fazla da yok bu isinden biz vazgcetik niye vazgcetik onuda bilmiyorum .. aren duymadım ne demek anla mi ☺
ınsallah veririm canım pazartesı alayım dıyorum test belkı cıkar :) 7 gun kalmıs oluyor o zaman cunku ...hadı ya bulantıların hala devam mı canım benım 12-13 haftalarda kesılmıstı ınsallah gecer senınde yakın zamanda basında cucuklada zor olur sımdı kendımden bılıyorum ılk aylar bulantıdan dolayı son aylar gobekten dolayı
Buğra bence Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin.Merhaba anne ve anne adayları .. oglusum olacak insallh isim konusunda çok kararsiizm ve seçenegimde çok az lütfen öneri ve yardımlarınızı bekliyorum .. düşündüğümüz isimler sizce hangisi olmali..
Tahir efe veya tahir ensar (tahir kayinbaba adı eltim koyduğu için pek sıcak bakmıyorum )
Kerem (favorimm)
Buğra
Utku
Göktuğ(favorim)
Mert
Ömer asaf
Eymen(çok. Beğeniyorum ama çok fazla var )
Sizinde anlamı. Güzel modern isim önerilerinizi bekliyorum lütfen az konulmuş iismler olursa sevinirim. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?