Bebek Beslenmesi oğluma hangi sütü vermeliyim yardım...

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

melekolik

Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2012
20
1
16
Adana
merhaba kızlar..oğlum 10 aylık oldu 7 aylıkken emmeyi bıraktı.bebelac devam sütü vermeye başladım..çevremdeki herkes onu kullanma dedi keçi ya da inek sütü kullan dedi..keçi sütü oğlumu ishal yapıyor..inek sütü olarakta sütaşın günlük sütünü kullandım onu severek içiyor..inek sütü içinde bi dolu şey söyleniyor kansızlık yapar falan diye süt olarak ne içirmeliyim şaştım kaldım...keşke emmeyi bırakmasaydı...

emmeyi neden bıraktı, kendi mi istemedi,sütünüz mü azdı? merak ettim. çünkü benim kızım da hep emmeyi bırakacak diye korkuyorum. normalde 5-6 aydan sonra emmeyi kolay kolay bırakmaz bebekler ben öyle biliyorum.
bence inek sütü vermeyin. devam sütü verin zaten ek gıda da alıyodur. ama dediğiniz gibi keşke bırakmasaymış emmeyi.

emmeyi neden bıraktı, kendi mi istemedi,sütünüz mü azdı? merak ettim. çünkü benim kızım da hep emmeyi bırakacak diye korkuyorum. normalde 5-6 aydan sonra emmeyi kolay kolay bırakmaz bebekler ben öyle biliyorum.
bence inek sütü vermeyin. devam sütü verin zaten ek gıda da alıyodur. ama dediğiniz gibi keşke bırakmasaymış emmeyi.[

ek gıdalara geçince bıraktı..bide 6 aydan sonra çok hareketlenmeye başlamıştı ve artık memede vakit geçirmek istemiyordu etraf daha çok ilgisini çekiyordu oğlum çok hareketli sıkıya gelemiyor şuan 10 aylık ve kucaktan nefret ediyor..özgür olmak istiyor..sürekli yerde bişeylerle oynamak istiyor..

Devam sütleri de inek sütünden yapılıyo zaten içeriğini okursan yazıyo.Doğal olmayan bir toz vereceğine günlük süt ver madem severek içiyo.Ben oğluma aptamil vermiştim sonra normal süte geçtim.

benim oğlumda altı aylık ben 40 günlükten beri aptamil 1 bebek sütü veriyordum şimdi aptamil 2 devam sütüne geçtik ilk bebelacı denedim bebeğimi kabız yaptı. bence bebeğin çok küçük inek sütü alerji yapar verme benim kanaatimce devam sütü ver ki doktorlarda devam sütü vermeyi öneriyor

Back