Bebek Beslenmesi ogluma hangı marka sutu ıcırmelıyım

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
süt yokki marketlerde hepsi şoklanmış
süt görünümlü içecekler
sen ne veriyorsun diyorsan aynı malesef
sek günlük süt bulamıyorum bulsam alacağımda.......

pınar çocuk +1 sade veriyorum en iyisi diye biliyorum tabi günlük değil ama... diğer sütlerden de içer tahminimce ama hiç denemedim

Arkadaşlar raf ömrü olan ürünşeri vermeyin çocuklarınıza.herşeyin doğalı güzel.eskiden markettenmi alırdık hayır.sütçüden alsanıza.kaynayınca vitaminleri ölüyor evet ama mayalanırken ölüler pirebiyotik olarak geri dönüyor.sütü sindiremez vücut yoğurt verin yavrucuklarınıza.

İstanbul Anadolu yakası Göztepe-Özgürlük Parkı yakınına Atatürk Orman Çiftliği bayisi açılmış.Keçi sütü,yoğurdu,peyniri, dondurması ve diğer tüm ürünleri satılıyor.Bilginize:)
Telefon no:0216 567 3836

İstanbul Anadolu yakası Göztepe-Özgürlük Parkı yakınına da bir AOÇ bayisi açılmış.Keçi sütü,yoğurdu,peyniri ve diğer tüm ürünleri satılıyor.Bilginize:) Telefon no:0216 567 3836

sütün ömrü en fazla 4 gündür bir süt aylarca raflarda kalabiliyorsa düşünmek gerek hangi marka olursa olsun..günlük sütten vazgeçmeyin aynı şey yogurt içinde geçerli çocuklarınızı hazır yogurttan uzak tutun...

Cok guzel soyluyorsun , dogru soyluyorsun; ben de tam senin gibi dusunuyorum da gelgelelim isler pratikte oyle kolay olmuyor... MUŞŞ.

Daha evvel de yazmis oldugum gibi bugune kadar ogluma uhtli sut icirmedim;orman ciftliginin sutu yillarca Ankara'da imdadimiza yetisti.

Esimin tayini karadenizde bir sehre cikinca beni ilk sevindiren konu cocuklarimin bu sure zarfinda dogal beslenecegi idi. Nitekim de oyle oldu; birkac haftadir buradayiz ve tadini unuttugumuz sebze meyve ve sut urunlerini rahatlikla bulma sansimiz var cok sukur.

Ama bu ayni zamanda da bir sorun olusturdu ki; evet biz sut, yogurt ve peynirin tadini gercekten unutmusuz. Cocuklarimizsa zaten onlarin gercek tadini bilmiyor. O binbir heves koyden getirttigim; uzerinde ikiparmak kaymak tutan missss gibi sutu icerken oglum kusacak gibi oluyor. Basinda zebani gibi duran bense bir taraftan cocuga zorla icirip sutu, elimdeki bardagi agzimi sapirdata sairdata oooh missss nidalariyla yudumlarken icimden " yahu cocuk hakli, bu sutun tadi ne bicim boyle" diye soyleniyorum. Midesi bulanmasin diye de cocuguma taktik veriyorum ; " bak kuzum icerken nefesini tutarsan tadini almazssin, cabucak da biter" diye. Cunku ben de oyle yapiyorum:))))))))))

Cunkuuuuu alismisiz kokusuz sutlere, yogurtlara, lastik gibi yumurtalara. Sehirli midelerimize agir geliyor mis kokulu sahici olanlari.

Bu arada balli ve kakaolu olarak aromalandirdigim sutu eh iste bir nebze daha iyi iciyor bizimki dun sabahtan beri.

benim kızımda 19 aylık , aptamil junoir ve pınar çok sütü veriyorum ,, arada çok nadir diğer sütlerden ,doğal süt tabi ki en iyisi ama onlarıda istediğimiz zaman bulamıyoruz.

ben yaklaşık 18 aylıkken aptamilden normal inek sütüne geçtim markası önemli değil (yurt dışındayım) ve 6 ayda 8 cm uzamış oğlum doktor bile şaşırdı bi percentil yukarı çıkmış boyu maşallah size tavsiyem eğer beslenmesi iyiyse normal inek sütüne geçin. ben aptamil gibi bebekler için üretilen sütlerin bebeklerin iştahlarını da kestiğini düşünüyorum.

APtamil denemiştim ama sevmedi.Şimdi biçok anne tercih ediyor diye pınar devam sütü veriyorum.Ama onuda sade içmioyr.İçine yarm muz,bisküvi felan koyuyorum.Anne sütü içtigi için tek olarak o sütün tadını istemiyor sanırım.Oglum 18 aylık bu arada.

AOÇ ürünlerini artık İstanbul’da da bulabilirsiniz. AOÇ’nin süt ve dondurmasıyla İstanbul’da hasret giderin.AOÇ ürün listesi bayağı genişledi.Balın dışında artık keçi ve inek sütlerinden yapılmış peynirler, yoğurtlar ve tereyağı var. Salça, turşu, sirke ve litrelik şişelerde halis meyve suları da var. www.aocistanbul.com AOÇ İstanbul iletişim:0216 567 3836

Son düzenleme:
benim kızımda 18 aylık ve günlük süt kullanıyorum sütaş cam şişe bulamazsam sek süt alıyorum büyük marketlerin hepsinde bulunuyor ve öyle raflardada değil soğutucularda sütaşta hem üretim tarihi hemde tüketim tarihi belli ve süre 4 gün eğer süt bu tarihi geçirirse bozuluyor kutu sütler hiçbir değişim göstermiyor farkettiyseniz, ben gece yatarken veriyorum içinede cicibebe kırıyorum sabahta kalvaltıda bal katıyorum ikisinide seviyor. diğer süt diye anılan ama sütle alakası olmayan çocuk sütlerinden veya normal sütlerden kullanmıyorum haftada bir açık süt alıp yoğurt mayalıyorum hiçte öyle marketten aldığımız gibi koyu olmuyor baya sulu eskiden annemde yapardı sulu olurdu zaten o yüzden dert etmiyorum.

her sabah kapıya süyçü geliyor sütttçççüüü diye bağırıyor. ben ve çoçukları oln diğer komşular inip 1 kg alıyoruz.ertesi yine tazecik alıyoru.öyle şişe de kutuda bana göre değil...ohh bi pişiriyorum ev mis gibi süt kokuyo...kızımda 19 aylık o da bağırıyo sütttççüüü

süt yerine yoğurdu ve sütün mayalanmış ürünlerini (yoğurt, peynir,kefir....) vermenizi öneririm.
sütte yeterli fosfor olmadığından kalsiyum tam olarak emilememkte.
ayrıca süt proteini insan vucudunun hazmedebileceği formda değilmiş.
çok araştırdım bu konuyu ordan biliyorum

Benimde oğlum 2yasında 2hafta oldu memeden kestim hiç şimdiye kadar süt içmedi içirememiştim aptamil büyüme sütüünü baya zorla içiyo baskasını denemeye korkuyorum onuda içmişsek die normal şutu yıne hiç içmiyor biberon kullanmıyor uykuda içmiyor napçamm bn bilmiyorum offff ki ne offff(((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…