Bebek Beslenmesi ogluma hangı marka sutu ıcırmelıyım

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

ezelonur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2011
151
3
46
Kocaeli
mrb hanımlar 1.5 yasında bı oglum var masallah sutu cok seviyo fakat ben hangı sutu tercıh etmelıyım bılemıyorum bazılılarına su katıyolar sızın tavsıye edebılıcenız bı marka varmı? malum pıyasada cok fazla sut urunu var

mrb hanımlar 1.5 yasında bı oglum var masallah sutu cok seviyo fakat ben hangı sutu tercıh etmelıyım bılemıyorum bazılılarına su katıyolar sızın tavsıye edebılıcenız bı marka varmı? malum pıyasada cok fazla sut urunu var

Benim oğlumda 17 aylık,,, ben de sizin gibi düşündüğüm için hemen hemen her markayı aldım, denedim.

Ve şuanda pınar yada nestle nin 1 yaş üstü için olan sütlerini hem sade

olanlardan hemde ballı olanlardan kullanıyorum.

Severek içiyor:56:

Son düzenleme:
bende daha once aptamıl kullanıyordum ama doktor dıger sutlerden hcbır farkı olmadını soyledı fıyatı harıc

benim kızım süt sevmezdi, pınar kido yla beraber süt sevmeye başladı. hem kidoda meyve aroması değil gerçek meyveler olan tek süt bildiğim kadarıyla. Kızım kakakolu kido bulamadğımız bir kaç günde başka kakaolu süt içti ve kakasında boya belliydi. O günden sonra bir daha hep kido içirdim içim çok rahat

cok sagol bılgılerın ıcın dedıgım gıbı guvenemıyorum okadar alıyoruz ama gercekten hsngısı ıyı bılemedım ıste

benim kızım süt sevmezdi, pınar kido yla beraber süt sevmeye başladı. hem kidoda meyve aroması değil gerçek meyveler olan tek süt bildiğim kadarıyla. Kızım kakakolu kido bulamadğımız bir kaç günde başka kakaolu süt içti ve kakasında boya belliydi. O günden sonra bir daha hep kido içirdim içim çok rahat

benım oglusm ne yazıkkı meyvelı sutlerı sevmıyo sade olucak beyfendı anvak ole ıcıyo

bırde hanımlar oglum pekmezide kasıkla yemeyı sevmıyo bende muzun uzerıne dokup oyle yedırıyorum ama pekmezi sutun ıcıne katarsan sut vıtamının kaybedıyomus acaba muzdada aynı etkıyı yaprmı??

ben oğluma, inek sütüne geçtikten sonra hep günlük süt içirdim. uht li sütlerin çocuklar için faydadan çok zararı olduğunu biliyorum.
Ankara'ya geldik geleli de AOÇ tek tercihim. Ben de severek içiyorum.
Çocukluğumda içtiğim süt tadını alabiliyorum.
UHTli sütlerin olağanüstü beyazlığı zaten süt içiyormuşum hissini vermiyor.

bırde hanımlar oglum pekmezide kasıkla yemeyı sevmıyo bende muzun uzerıne dokup oyle yedırıyorum ama pekmezi sutun ıcıne katarsan sut vıtamının kaybedıyomus acaba muzdada aynı etkıyı yaprmı??

Sütün içindeki kalsiyum, pekmezdeki demirin bağırsaklardan emilmeden atılmasını sağlar. Bu sebeple pekmezi süt verdiğiniz saate en uzak vakitte vermeniz önerilir.
ama muz ile ilgili böyle bir sakınca yok. Oğlunuz öyle seviyorsa öyle vermeye devam edebilirsiniz.:49:

aoç ATATÜRK ORMAN ÇİFTLİĞİ ürünleri kısa yazımı...istanbulda sanırım bulamazsın...ben kızım için balını kullanıyorum...
sana sek in günlük sütünü öneririm...1 litrelik ve 500 cc lik kutularda ve şişelerde bulabilirsin...ben genelde şişe olanı tercih ediyorum..2 günde bitirilmesi gerekiyor zaten...çevrende şok market varsa günlük süt geliyor...eğer kutu süt alacaksamsa pınar alıyorum....
sektörde gözü kapalı alacağınız tek markadır emin olun

bence de sek günlük süt çok daha iyi. ama bulması biras zor

Merhaba kızlar benim oğlumda 14 aylık ellerinizden öper:)
ama bir sorunumuz var süt içiremiyorum.. hiç sevmiyor.kokusundan anlıyor resmen her türlü denedim. meyveli, sade, pınarın 1+ olanlarından ama olmadı alıştıramadım.. öneriniz nedir?
bu arada anne sütü alıyor

ama bir sorunumuz var süt içiremiyorum.. hiç sevmiyor.kokusundan anlıyor resmen her türlü denedim. meyveli, sade, pınarın 1+ olanlarından ama olmadı alıştıramadım.. öneriniz nedir?
bu arada anne sütü alıyor[/QUOTE

kız sukret dıllendırme ne guzel anne sutu ıcıyomus masllah benım oglum toplasan 2 ay falan ıcmıstır.sana onerım su pipetle veya bardakla ıcirtmeyı deneye bılırsın arkadasım

Son düzenleme:

anne sütünden sonra o sütler çocuğa tatsız gelmiştir belki:)) ben kızıma her markayı tek tek denemiştim içmemişti sonra biraz ara verip tekrar deneyince daha önce istemediklerini de içmeye başlamıştı şimdi süt olsunda nasıl olursa olsun içiyor. vazgeçme biraz ara vererip yeniden dene isteyecektir. birde günlük süt dene bence tadı uht sütlerden yada aromalı sütlerden daha farklı ben çocukken paket süt alınmazdı sokakdan alınıp kaynatılan sütlerle büyüdüm şimdi uht süt içemiyorum yağlı garip bir koku geliyor sanki light olanları birazdaha kolay içiliyor ama onlarda su gibi geliyor ama sek ve pınarın günlük sütünü çok severek içiyorum daha doğal bir tadı var.

benim kızım da 14 aylık.anne sütü ve aptamil'in çocuk sütünü içiyor ikisinin tadını da çok seviyor.

AOÇ günlük süt,eğer ankaradausanız tabi,
cam şişede sek günlük süt.
dimes çiftlik yolu ve pınar uht organik
dimes için hıfzı sıhha testleri sonucu tam not verilmiş

bence siz hangi sütü içiyorsanız ondan kullanın derim... sonuçda 1.5 yaşında içine su katmadan da verilir. benim komşumunda kızı sizin bebeginiz gibi 1.5 yaşında ve o 1 yaşında normal içitigi süttenverdi. gayette saglıklı neden herşeyin pahalısını alasın ki benimde bebegim 1 yaşında olsun biz ne yersek onada öyle vericem ki dogal alışsınbence benim görüşüm. allah kolaylık versin.​

Back