• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oğluma çok zor kavuştum ama şimdi burda

sahnursah

Batın Yağız Hoşgeldin
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2009
47
1
86
Ankara
Merhaba anneler bende sizinle doğum öykümü paylaşmak istiyorum.

Eşimle çalıştığımız yerde tanştık.daha 16 yaşımdaydım.Ailem sevgili olduğumuzu öğrendiler ve 17 yaşımda nişanlandık. Ailem sonra eşimi istemedi eşim benden on yaş büyüktü ama biz çok güzel anlaşıyorduk onlara neydiki sanki herkeze karşı durdum ve 18 yaşıma gelince evlendik.Çok mutluduk evliğimin 2. ayında hastalığım geçikti çok heycanlanmıştık daha çok erkendi test yaptım ama sonuç negatif çıktı hastaneye gittim test yaptılar sonuç gene negatifti untrasona girdim. Bende polikistik over vardı evlenmeden önce 4,5 cmdi doktor ilaç verdi ama şimdi girdiğimde 8 cm olmuş dedi doktor amiyliyat olmam gerekirdi ama evli olduğum için doktorum 1 sene çocuk yapmayı deneyeceksiniz dedi çocuğun olmaya bilir dedi
Çok ağladım her ay bekeldim hep hastanığım geçikiyordu test yapıp dua ediyordum :Saruboceq:ama olmuyordu artık umudumu kestim. 1 sene doldu doktara gittim doktarım hastalan hastalığının günü gel sana bazı testler yapalım dedi hasta olmayı bekliyordum gene 10 kadar geçikti.Test yaptım hemen çitf cizgi çıktı heyecendan ellerim titriyordu hemen eşimin yanına gittim ağlaya ağlaya eşim heyecendan olduğu yere çökmüştü akannehir hmen doktara gittim 5 haftalık olmuştu hiç fark etmedim oysa ki hiç dikkatli değildim hep ağırlık kaldırdım ama bebeğime hiç bişiy olmamıştı.2. ayımdan sonra hep midem bulandı yediğim mi çıkardı çalışıyordum 4. ayımdan snra çıktım 8 aylık oldumda yaralar çıktı korkuyordum doktara ilk defe böyle bişiy görüyoruz dediler sonra hep vücudumda yaralar çıktı geceleri uyuyamadım kaşıntıdan sonra uzman doktara olabileceğini %1 hamilede gözükür dedi doğum edince geçecek dedi internetten araştırdım PUPPP diye bir hastalık hamileliye bağlı alerji. 1ay onun acısını çektim.
Hastaneye gittim hastaneye daha doğuma hafta var dediler çok morelim bozulmuştu oysa ki 41 haftayı doldurmuştum eve geldim gece saat 4 gibiydi kulağıma biri doğumsancısı dedi sanki uyandım çok ağrım vardı ama anlamadım daha bir hafta var diye 3 saat evde dolandım sonra eşimi uyandırıp daynamadımı söyledim hemen hastaneye gittik 3 cm açılma olmuş.doğumhaneye aldılar beni ağlaya ağlaya doğumhaneye girdim.yatağa yattım b ütün ailem dışarıdaydı saatler geçtikce sancım çok artıyodu dayanamıyordum sürekli gelip bakılıyordu kafa salayıp gidiyordu doktor kendini sıkma çocuğun kafası şişmiş dedi ağrım çok vardı saat 16 gibiydi seni sezeryana alalım dediler bekledim bağırıyordum ne zaman alacaksınız diye sonra 5 cm açılmış beklediler 1 saat sonra baktılar 4 cm olmuş kapanmış çocuk açığı anmiyordu bir türlü sonunda saat 19:30 doğuma aldılar sezaryanla alcaklardı bebeğimi 19:41de doğdu Yağızım bebeğimi gözterdikten sonra uyuttular beni çok canımacıyordu çünkü.uyandığımda odaya çıkıyordum bebeğimi sordum gelecek dediler.yataya yattım bebeğim geldi küçüktü dokunmak bile zordu bebeğimi emzirmek istedim ama belden aşağım uyuşuktu dönemedim emziremdim aldılar bebeğimi mama verdiler sonra saat sabah 6 emzirdim birdaha emedi beni eve geldik büyükler bişiyler veriyordı kimisi vermeyin dediler. Hep denedim sabaha kadar emedi ben,i ağlıyordu kasıyordu kendini kızarıyordu sabah oldu bebeğimin ağız kısmı morarmaya başladı ve bebeğim ağlamıyordu çok korktum hemen aldık hastaneye gittik bebeğime doyamamıştım dahane oluyordu kan şekeri düşmüş hemen aldılar ellimden küveze koydular ağlaya ağlaya harap olmuştum eve geldim bebeğim yoktu ellerimde 25 gün hastanede yattı 25 gün giitim emzirdim 25 gün gözlerimde yaş durmadu dikişlerim intahap kaptı yataklara düştüm ama o halde bile bebeğimi orda yanlız bırakmadım dün 4 aylık oldu oğluma aşığım çok acılar çektim hem hamile kaldığımda hem doğumda 12 saat sancı çekmiştim ve doğduktan sonra ama allaha şükür :Saruboceq: yanımda bebeğim. Darısı bütün hamilerin başına ve benim gibi bebeğini o hastanede bakleyanlarin başına

gamyoncuiremsu :emir_bebek: :ecrin_bebek:

canm çok duygulanarak okudum.çok çekmişin ama sonunda mükafatını almışın.Allah bağışlasın oğlunu sana........

:çok üzgünüm:senağlamasenağlama canım Allah bağışlasın ne kadar zor şeyler geçirmişsin.özelliklede o doğumhanede ki durumun ve sonrası. o hastalığı bende geçirdim. ne zordur bilirim.ama bendeki daha farklı gelişti. ***sadece ellerimde oluştu belkide yaılmadan önlenebildi. uyuşmayla ve yanmaya başladı önce sonrasındaysa morarmaya ve hissiszleşmeye başladı üstelik bir kaç saat içinde olup bitti tüm bunlar.ancak ben şanslıymışım doktorlar engelleyebildi.çok şükür 1 günde atlattım ama ödüm koptu bir daha ellerimi kullanamazsam diye çünkü kangren gibi görünüyodu.*** bu açıklamayı özellikle yaptım çünkü hamileler ve hamile kalmak siteyenlerde okuyor bu sayfaları böle bir şeyle karşılaşırlarsa bilgileri olsun vakit kaybetmeden doktora gitsinler diye.

canim Allah bagislasin Rabbim evlat acisi gostermesin insanin evladi gibi degerli varligi yok dudaklari morardiginda ne cok korkmussundure tahmin edebildim senin yerine koyunca kendimi gozlerim doldu hemen..cok sukur yavrun buyumus darisi basima insallah...

çok teşekkür ederim arkadaşlar. O hastanede yatarken her gün dua ettim yarın çıkarsınlar versin bebeğimi bana diye belirli saatlerde alıyordı yanına bebeğimin en fazla 1 saat tutuyordum kucağımda çıkartıyorlardı hemen dışarı ya elinde ya kolunda serum vardı. ınanın bir gün öyleyor uyuyordu ki gördüm öldü sandım kımıldamıyordu bile çok korktum bir günde küvezin yerini değiştirmişlerdi başka bebek vardı yerinde o zamanda çok korktum.bir ara bebeğimi hastaneden alıp kaçacaktım eşim engel oldu bana çok kötü oldum ama çok şükür şimdi yanımda allah kimseye bebeğinin yokluğunu göstermesin tekrar teşekkür ederim arkadaşlar

Vücudumda çıkan yaralar için hiç bir yapamadık çok kanışıyordum ama göbeğimde başladı sonra bütün vucüdum kızarıklık içindeydi kaşıya kaşıya yara etmiştim her yerimi çok korkuyordum hem kendim için hem bebeğim için benim yaralarımdan dolayı ona bişiy olur diye çok kötüydü gerçekten ama benim gibi olanlar varsa korkmasınlar hiç bişiy olmuyor

senin için zor bir dogum olmuş ama bebişin için deger dimi allahım ayırmasın sizi uzun ömürler versin benimde dogumuma az kaldı insallah hayırlısıyla bende kavusurum ogluma

O kadar sancı çekip sezeryanla doğurmak zor olsa gerek.
Anaların hakkı ödenmez işte,
Boşuna Cennet ayaklarımızın altına serilmemiş dimi...

O kadar sancı çekip sezeryanla doğurmak zor olsa gerek.
Anaların hakkı ödenmez işte,
Boşuna Cennet ayaklarımızın altına serilmemiş dimi...

evet çok sancı çektim makinaya bakıyordum son numaraya kadar çıkıyordu keşke o kadar zorlamyıp alsalardı diek sezeryana iki sancıyıda çektim

çok acılı bi hamilelik ve doğum geçirmişsin ama rabbim sana o sabrı vermiş annelikte bu olsa gerek Allahım bebiğinizi size bağışlasın bi daha kötü günler görmeyin inş.

Back