- 19 Mayıs 2011
- 10.944
- 9.686
-
- Konu Sahibi cocuklarimcanlarim
rica ederim:) keçiboynuzu özü eczanede satılıyor.hünnap diye bir markanınki,üniversite onaylı falan birşey..ama tabi bir süre kullanmalısınız hemen etkisi olmaz onun da,sadece bir destektir.Çok teşekkür ederim, keçiboynuzu özünü bende kullanayım bir zararı olacağını sanmıyorum. Aktarlardan mı bulabilirim. Söyledikleriniz benim için çok önemli, geceleri öksürük nöbetleri başladığında çaresiz kalmak çok zor. Yapabildiğim şey başını yüksekte tutmak ve fıs fıs vermekten başka bir şey olmuyor maalesef. Özellikle de gece uykuya daldıktan 1-1,5 saat sonra su gibi terlemiş oluyor. Üstünü komple değiştiriyoruz eşimle sonrasında sabaha kadar bir daha terleme olmuyor. Ama her gece ilk uykuya daldığı o zaman diliminde su gibi oluyor yastığına varana kadar. Çocuklarında alerjik astım olan birkaç arkadaşımdanda duydum bu uykuya daldıktan 1-1,5 saat sonra aşırı terleme sonrasında ter namına bir şey olmadığını. Doktora sordum alerjik astım olan çocuklarda bu sık görülür dedi.
rica ederim:) keçiboynuzu özü eczanede satılıyor.hünnap diye bir markanınki,üniversite onaylı falan birşey..ama tabi bir süre kullanmalısınız hemen etkisi olmaz onun da,sadece bir destektir.
evet ter olayı oluyor dediğiniz gibi..
http://www.profsaracoglu.com/keciboynuzu-profsaracoglu.xhtm
çocuklaarda sadece kahvaltı arası 1 defa verilmeliymiş..
ben alerjık astımım
oglumda alerjık genız etıde var
bız 4 ay ılac kullandık bıraktık cok masallah dıyım oglumda bas agrısı yapıyorud
evdekı hıc bıseyı degıstırmedık
benım kuzenım doktor
sıze bezmı alemı onerıyorum
hm anladımŞu an Bezmi Alem hastanesine götürüyorum daha doğrusu başından beri o hastanede aynı doktora götürüyorum. Ben uzman doktora götürüyorum, bir profesör önerdiler aynı hastanede, bir de bir arkadaşım Çapa Tıp Fakültesi'nde çocuk alerji ve akciğer ana bilim başkanı profesör Nermin Güler'i çok tavsiye etti ama doktora ulaşmak ne mümkün. Sanırım muayenelere girmiyormuş bugün arkadaşım hastaneden araştıracak olmadı özel muayenehanesine götürürüm. Kararsız kaldım götürdüğüm hastenin profesörüne mi çapa'ya mı götürsem bilemedim.
hm anladım
neden bezmı aleme devam etmıyorsunuz ama yaptıkları uygulama dogru gıbı duruyor dedıgım gıbı bız 4 ay kullandık ama bızdekı sıkıntı burun tıkanması ve bas agrısıydı
epey ugrastık bızde ama cok sukur bıraktık sımdı
hos sımdı muhım degıl sonbahara bakalım ne yapıcaz
gecmıs olsun cok
capadakı dr bızde ulasamamıstık
Günaydın arkadaşlar, hemen konuya gireyim, 6 yaşında oğlum alerjik astım, yaklaşık bir haftadır geceleri boğulurcasına kuru öksürük var. Daha öncede olmuştu birçok kez, hatta gece terlemeleri ve öksürük şikayetiyle götürdüğümde beni alerji bölümüne yönlendirmişlerdi. Oradaki testlerden sonra alerjik astım teşhisi kondu oğluma. Gece çiğneme tableti, burun sepreyi (günde bir fıs her iki burnuna) bir de hava aparatı var, çok tıkandığında hava veriyoruz. Odasında ve evdeki bütün tüylü oyuncakları kaldırdım. Sık sık havalandırıyorum odasını. Halıyı da kaldırdım buna rağmen dün gece öksürürken resmen bir an nefesi kesildi havayı verdim yavrum kendine geldi. İki ayda bir kontrolleri var hiç aksatmıyoruz. Ama doktor aynı ilaçlara devam etmemizi söylüyor. İstanbul Avrupa yakasında alerjik astım konusunda bildiğiniz iyi bir doktor var mı? Ayrıca aynı durumda olan arkadaşlar öksürükler için evde bitkisel bir şeyler kullanıp öksürüğü hafifletebiliyor mu? Yardımlarınızı bekliyorum.
geçmiş olsun göyüs hastalıklarıı bölümüne gösterdinmi mazallah soruun ciğerlerde olabilir
Hayır göğüs hastalıkları bölümüne hiç göstermedim az önce kuzenimle konuştum o da çocuk göğüs hastalıkları bölümüne bir götür istersen abla ben artık oraya götürüyorum dedi onun oğluda alerjik astım.
arkadaşım z.yağ ve damla sakızıyla bi karışım yapmış ve kızının astımı tamamen silindi, netde bulabilirsiniz, çok geçmiş olsunGünaydın arkadaşlar, hemen konuya gireyim, 6 yaşında oğlum alerjik astım, yaklaşık bir haftadır geceleri boğulurcasına kuru öksürük var. Daha öncede olmuştu birçok kez, hatta gece terlemeleri ve öksürük şikayetiyle götürdüğümde beni alerji bölümüne yönlendirmişlerdi. Oradaki testlerden sonra alerjik astım teşhisi kondu oğluma. Gece çiğneme tableti, burun sepreyi (günde bir fıs her iki burnuna) bir de hava aparatı var, çok tıkandığında hava veriyoruz. Odasında ve evdeki bütün tüylü oyuncakları kaldırdım. Sık sık havalandırıyorum odasını. Halıyı da kaldırdım buna rağmen dün gece öksürürken resmen bir an nefesi kesildi havayı verdim yavrum kendine geldi. İki ayda bir kontrolleri var hiç aksatmıyoruz. Ama doktor aynı ilaçlara devam etmemizi söylüyor. İstanbul Avrupa yakasında alerjik astım konusunda bildiğiniz iyi bir doktor var mı? Ayrıca aynı durumda olan arkadaşlar öksürükler için evde bitkisel bir şeyler kullanıp öksürüğü hafifletebiliyor mu? Yardımlarınızı bekliyorum.
arkadaşım z.yağ ve damla sakızıyla bi karışım yapmış ve kızının astımı tamamen silindi, netde bulabilirsiniz, çok geçmiş olsun
canım benim oğlumda alerjikastım bu konıda uzman oldum artık