- 16 Mayıs 2014
- 3.315
- 3.913
-
- Konu Sahibi cocuklarimcanlarim
öksürük için bal ve limonu karıştırıp veriyorum oğluma. tabi bunu soğuk algınlığı öksürüğünde yapıyorum sizde işe yarar mı bilemiyorum. bizde çok sık hastalanıyoruz (oğlum 3 yaşında) astıma çok yatkın dedi dr buharlar vs çok kullandık, şimdi dr kadir tuğcunun tavsiyelerini yapıyorum işe yaradı gerçekten son 5-6 aydır yaşadığımız soğuk algınlıkların hiçbirinde buhar kullanmadım çok şükür. siz kendi durumunuzu dr kadir beye mail atın en geç bir gün sonra cevap almış olursunuz. bir forum sitesinde de yazıları var benzer durumunuzu oradan takip edebilirsiniz. Google dr kadir tuğcu yazın gelin ben site ismi vermeyeyim. mail atacaksanız söyleyin size özelden mail adresini vereyim. geçmiş olsun
Hiç bilgim yok çok geçmiş olsun.
bir çok hastalıkta bitkisel destekler durumu daha kötüye götürebiliyor,doktorunuza danışmadan asla bitkisel bir destek vermeyin oğlunuza,çok geçmiş olsun Allah şifa versin.
Benim oğlumda da var alerjik öksürükler. Genelde baharda, polenlerin çıktığı zamanlarda başlıyor ve bir süre devam ediyor. Ben de fıs fıs veriyorum. Bazen çok çok kötü olduğunda hastaneye götürüyorum, bir süre onu rahatlatmak için bir şeyler veriyorlar, şimdi ismini hatırlayamadım ama sanırım kortizonlu bir ilaç, buharla ilacı veriyorlar. O ilaç o gün biraz rahatlatıyor.
Ben de bilmiyorum, üzgünüm, keşke yardımcı olabilsem.Sadece doktorların verdiği ilaçları kullanıyorum. Geçmiş olsun.
Bu arada bir de alerji aşısı var. Doktoruna onu sorar mısınız? Bir sene koruyuculuğu var sanırım.
Çocuk hasta olacagına ben her gün hasta olmaya razıyım...Çok geçmiş olsun canım.Allah acil şifalar versin...
anneminde alerjik astımı var prof. dr. serhat fındık çok iyi bir doktor. hisar intercontinental hospital da çalışıyor. biz çok memnun kalmıştık annemin krizleri de azaldı. şuan hiç yok gibi.
Çok geçmiş olsun
bu arada eve geldğinde mutlaka hemen duş aldırın,polenler özelllikle saça ve kıyaftelere yapışıyor.
kıyafetleri başka odada çıakrtıp havalandırın asla yattığı odada durmasın..yatak örtüsü kullanın,onu da yatarken başka odaya kaldırın..