Aynen ben de çok üşüdüğüm için tedirgin oluyorum. Evin içi parke ama merdivenler, balkonlar taş.. oraya da fılıyor yalın ayak, hasta olacak diye ödüm kopuyor. Ayaklarına dokunuyorum buz gibi. Üşüdüğünu anlamıyor mu acaba diyorum. Bir de oğluma kordon kisti tanısı kondu, kist küçüldü, ele gelmiyor diye ameliyat ettirmedim, sünnete kadar bekletelim dedim. Acaba o kistle alakalı bir durum olabilir mi çorap çıkarması diye geçiyor aklımdan...Benimde oglum öyle ya ben giydirmekten bıktım o çıkarmaktan bıkmadı ne yapacağım bilmiyorum o yerlere bastıkça bn uşuyorum
Aynen ben de çok üşüdüğüm için tedirgin oluyorum. Evin içi parke ama merdivenler, balkonlar taş.. oraya da fılıyor yalın ayak, hasta olacak diye ödüm kopuyor. Ayaklarına dokunuyorum buz gibi. Üşüdüğünu anlamıyor mu acaba diyorum. Bir de oğluma kordon kisti tanısı kondu, kist küçüldü, ele gelmiyor diye ameliyat ettirmedim, sünnete kadar bekletelim dedim. Acaba o kistle alakalı bir durum olabilir mi çorap çıkarması diye geçiyor aklımdan...
Teşekkür ederim canım, evet sürekli hareket halinde. Evin altını üstüne getiriyor kerata :) inşallah hasta etmeden atlatırız kışı. Yanıt için çok teşekkür ederim..Bilmiyorum ki bizde öyle bu durum yok ama yine de corapsiz geziyor anlam veremedim dktora sor sen istersen bi ama sanmıyorum öyle olacağını haraketli oldukları içinde olabilir çok geçmiş olsun bu arada
Evdeyiz genelde, iyi havalarda parka, pazara falan gidiyoruz. Aslında kolay hasta olmuyor ama yine de kollama ihtiyacı hissediyor insan :) eskisi gibi kasmasam da soğuk zemine yalın ayak bastığını görünce telaşlanıyorum elimde olmadan. yazın külotsuz da gezdi maymun :)kalabaliga girlesin sakin bunun için dr afalan gitmeyin, orada hastalar olacak bulasma riski çok fzla çocuga
yani ahsta biriyle karsilazmazsa hasta olma riski azalir isterse kulotla gezsi n :)
benimkide çorapsiz geizyor ben artik pes ettim ne halin vars agor dedim hatta:)
33 aylik
simdilik hasta deil ama olsada sorun deil bagisikligi gelisir
Maşallah canının kıymetini biliyor ne güzel :) benim sıpanın ayakları buz kesiyor, çorap giydirene kadar evin içinde köşe kapmaca oynuyoruzBenimkide corapsiz yere basmaz parmak ucunda geziyor corapsiz coraplarimi giytdir diye agliyor
Merhaba arkadaşlar,
3 yaşındaki oğlum günde en az 50 defa çoraplarını&panduflarını çıkarıyor ve yalın ayak geziyor. Yeniden giydiriyorum, sakıncalarını anlatıyorum, bir müddet sonra yine çıkarıyor.. havalar da soğudu.. terlik de giymiyor hasta olmasından korkuyorum. Neden böyle yapıyor bir fikriniz var mı?[/QUOTE
Kilotlu çorap giydirseniz bel kasik bölgesi bol olan soket çorabın üstüne giydirebilirsiniz en azından kışı atlatirsiniz bu şekilde