Öğrenmedi çok verimli olmadı 10 kişilik gruplar falan tama 2 ay da olmayabilir ama 1 aydan fazlaydiİyide 16 saat derste ogrenmedi mi gecen sene yuzmeyi?
Öğrenemedi iste öğrenmiyor buna bir çözüm arıyorum2 ayda ileri derece olmasa da suda nasıl duracağını falan öğrenmesi gerekirdi. Unutulan bişey değil.
Pes etmeden devam etmek lazım.7 yaşında ve 11 yaşında çocuklarım 2.5 senedir yüzmeye gidiyor. Özellikle küçük olan ilk sene hep isteksiz gittiSlm kızlar 7,5 yaş oğlum var geçen sene yüzme kursuna 2 ay civarı gitti ayda 8 saat grupça,basit ayak el hareketleri falan yapıldı,Bu sene tekrar gondereyim dedim öğrensin 2 ders aldı yine grup ama bu hoca daha ilgili,çocuk kesinlikle öğrenmiyor nefes alıp vermeyi bile hocanın tüm ısrarına rağmen yapamıyor öğretmen suda algısı kapalı dedi beni duymuyor hiçbir şekilde..Benim oğlumda gozlemledigim asla yüzmeye hevesli değil hiç istemiyor gitmek,gitmem gitmem diye tutturmuyor ama gitmesek olur mu diyor amacım sadece öğrenmesi hobi ya da profesyonel olarak yapması değil sadece bilsin istiyorum ne öneriyorsunuz hevesli olmadığı için verim alamiyoruz hiçbir şekilde
Slm kızlar 7,5 yaş oğlum var geçen sene yüzme kursuna 2 ay civarı gitti ayda 8 saat grupça,basit ayak el hareketleri falan yapıldı,Bu sene tekrar gondereyim dedim öğrensin 2 ders aldı yine grup ama bu hoca daha ilgili,çocuk kesinlikle öğrenmiyor nefes alıp vermeyi bile hocanın tüm ısrarına rağmen yapamıyor öğretmen suda algısı kapalı dedi beni duymuyor hiçbir şekilde..Benim oğlumda gozlemledigim asla yüzmeye hevesli değil hiç istemiyor gitmek,gitmem gitmem diye tutturmuyor ama gitmesek olur mu diyor amacım sadece öğrenmesi hobi ya da profesyonel olarak yapması değil sadece bilsin istiyorum ne öneriyorsunuz hevesli olmadığı için verim alamiyoruz hiçbir şekilde
Bakin bunu kiyas yapmak icin yazmiyorum. Kizimi yuzmeye yazdirdigimizda 2 yasindan küçüktü. 3. Dersten sonra suda durmayi basardi. 6 dersten sonra 5 metreye kadar yuzuyordu. 16 saat derste ogrenemediyse 2 secenek vardir. Ya ogretmeni cok basarisiz ya da cocugunuz yuzmeyi sevmiyor. Sizin durumunuzda 2. Secenek gecerli gibi duruyor. Yuzme icin israrci olmak yerine farkli bir brans secseniz daha iyi olur sankiÖğrenemedi iste öğrenmiyor buna bir çözüm arıyorum
Korkma değil de rahatsız oluyor evet hemen elimle yüzünü temizlememi istiyor sulardanBanyo yaparken suyun yuzune gelmesi,basindan asagi su dokulmesi vs bunlardan korkuyor mu? Belki de bir ergoterapiye gorunurseniz o suda algisinin gitmesi problemi cozulur
Yüzme bilsin istiyorum çünkü Allah korusun başımıza her şey gelebilir ayağım takılıp suya düşsem ben yüzme bilmiyorum boğulup giderim misal,oğlum bilsin istiyorumİstemiyorsa gitmesin.
Neden istemediği birşeyde ısrar ediyorsunuz?
Ya benim amacım sosyalleşsin bir aktivite yapsın değil,yüzme bilsin istiyorum o yüzden bu kadar israrım zaman geçirsin diye değil öğrensin sonra isterse gitmesinBaşka bir seçenek denemeniz çocuğunuz açısından daha iyi olacak gibi duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?