• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

oglum ve uyku problemimiz ....

Sargoz

güncel 80 => 70 e inecegim inşallah :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2015
12.563
7.620
198
şuanda 2,5 yasında ve son 2 yıldır bi türlü uyku düzenini oturtamadım bazen gece 3 4 gibi uyur sabah 12 1 gibi uyanır
bazen gece 11 12 gibi uyur sabah 4 5 gibi uyanır
bazende ikindi 4 5 gibi uyur akşam 9 10 gibi uyanır bazen de akşam 7 gibi uyur akşam 10 gibi uyanır her yolu denedim dr a gittim bitki çayı içirdim sırf uyusun diye çay bile vermiyorum
tam 5 6 ay tv yi telefonu kaldırdım sabah yorulsun diye oyunlar oynuyorum çok enerjik ama benden de sıkılıyor malesef yasıtı yok yakınımızda park vs de yok zaten mız mız ve huysuz bi çocuk benden baskası ugrasamıyor az önce uyandı ve ben çok yorgunum Allah bilir ne zaman uyucak ?ayrı bi odası ve yatagı yok yer minderinde ve bizim oturdugumuz odada bizimle uyuyor

Yogurt yedir. Sicak sut icir. Sicak dus aldir.. Fön sesi de uyku getiriyor..iyi uykular..

Yogurt yedir. Sicak sut icir. Sicak dus aldir.. Fön sesi de uyku getiriyor..iyi uykular..
yogurt yer zaten günlük sütünüde içiyor suyu görünce aklı çıkar zaten ev çok ama çok soguk banyo kutuplar gibi banyoyu fazla yaptıramıyorum bronşit geçirdi 3 4 kere :(

Allah allah kotu olmus bn burda yaniyorum ya oglum bile terliyo sicaktan kaloriferli
ev çatı katı yalıtımsız ve eski bina komşular tek odayı yakıyor bu eve 400 tl ödüyoruz 350 de dogalgaz gelddi

amin ne yapsam da uykusunu düzene oturtsam bilmiyorum şuan çok yorgunum uykuya ihtiyacım var ama o uykusunu aldı
Bnimde oyle oluyo bnada uykusunu duzene oturt diyolar simdiden dha 4 aylik oglum gunduz o uyurken bn kendi islerimi yapiyorum isim btince uyaniyo sonra bnm enerjim bitiyo aksama kadar aksamda kucagmda minderle salliyorum oyle uyuyo

Bnimde oyle oluyo bnada uykusunu duzene oturt diyolar simdiden dha 4 aylik oglum gunduz o uyurken bn kendi islerimi yapiyorum isim btince uyaniyo sonra bnm enerjim bitiyo aksama kadar aksamda kucagmda minderle salliyorum oyle uyuyo
bencede uyku düzenini oturt sonra çok zor oluyor benim ki ilk 6 7 ay düzenliydi ilk bronşit atgından sonra düzelmedi

bencede uyku düzenini oturt sonra çok zor oluyor benim ki ilk 6 7 ay düzenliydi ilk bronşit atgından sonra düzelmedi
Bna kaynanamda torunumu usutup bronsit etme sonra hep en kucuk seyde bile hasta olur diyo bn oglumu hasta ettim kisin sonra 7-8 sene cektim diyo bilmyorum herkste oyle olurmu

Bna kaynanamda torunumu usutup bronsit etme sonra hep en kucuk seyde bile hasta olur diyo bn oglumu hasta ettim kisin sonra 7-8 sene cektim diyo bilmyorum herkste oyle olurmu
üşütmekle alakası varmı bilmiyorum oglum ilk hastalandıgı havalar soguk bile degildi yeni yeni sonbahar baslamıştı eşim sapkasını giydirmemişti ogün üşüttü bi daha toparlayamadı ama çok şükür son 1 yıldır iyi

üşütmekle alakası varmı bilmiyorum oglum ilk hastalandıgı havalar soguk bile degildi yeni yeni sonbahar baslamıştı eşim sapkasını giydirmemişti ogün üşüttü bi daha toparlayamadı ama çok şükür son 1 yıldır iyi
Allahim dhada iyilik versin

Benim oglum yıllardır gec uyuyo
Esimle bu konuda surekli catisma halindeydik o da alisti artik
Saat nerdeyse 00:30olcak suan hala uyimadi mesela
Yillardirda boyle
Sabahci oldugunda da boyle
Uzerine gidince aglıyo
Ben uyumak istiyorum ama uykum gelmiyo diyo
Biz önüne gecemedik
Dr goturmek istemedim acikcasi ilacla cocugumun uyutulmasindan yana degilim
Deli gibi ayran icen,yogurt yiyen, yıllardır her aksam sutunu icen de bi cocuk.
Ama uyumuyo suan zorla yat dedim artik
Ama wc kalkti
Disimi fircalicam dedi kalkti
İyi geceler dicem diye geldi kalkti ve saat 1den öncede uyumicak
Sabah 6da bile uyansa yine aksam gec uyuyo
Ben 10yıldir oglumun aksam 9-10da yattigini bilmem
Umarım önüne gecersiniz ben gecemedim gecemiyorumda.

Benim oglum yıllardır gec uyuyo
Esimle bu konuda surekli catisma halindeydik o da alisti artik
Saat nerdeyse 00:30olcak suan hala uyimadi mesela
Yillardirda boyle
Sabahci oldugunda da boyle
Uzerine gidince aglıyo
Ben uyumak istiyorum ama uykum gelmiyo diyo
Biz önüne gecemedik
Dr goturmek istemedim acikcasi ilacla cocugumun uyutulmasindan yana degilim
Deli gibi ayran icen,yogurt yiyen, yıllardır her aksam sutunu icen de bi cocuk.
Ama uyumuyo suan zorla yat dedim artik
Ama wc kalkti
Disimi fircalicam dedi kalkti
İyi geceler dicem diye geldi kalkti ve saat 1den öncede uyumicak
Sabah 6da bile uyansa yine aksam gec uyuyo
Ben 10yıldir oglumun aksam 9-10da yattigini bilmem
Umarım önüne gecersiniz ben gecemedim gecemiyorumda.
Ben dr a goturdum sadece daha kucuk alisir vitamin eksikligi var baska birseyi yok dedi huy galiba yada ayri bi odasi ve evin duzeni yok belki ondan zamaninda bir ay bazen bir hafta ugrasip duzene sokmuslugum oldu ama kv demler sagolsun yerli yersiz gelirler ve saat 12 den once kalkmazlar yada bizde kalirlar e cocukta uyumuyor haliyle :/ esimle cok tartistim ya cocuga bi oda takimi alalim odasi butun gun yansin uyusun yada annene soyle cocugu yatirmama karismasin ama neymis torunu nu sevmeyecek miymis kadin simdi pisman esimde yasi buyudu soz dinlemiyor

Ben dr a goturdum sadece daha kucuk alisir vitamin eksikligi var baska birseyi yok dedi huy galiba yada ayri bi odasi ve evin duzeni yok belki ondan zamaninda bir ay bazen bir hafta ugrasip duzene sokmuslugum oldu ama kv demler sagolsun yerli yersiz gelirler ve saat 12 den once kalkmazlar yada bizde kalirlar e cocukta uyumuyor haliyle :/ esimle cok tartistim ya cocuga bi oda takimi alalim odasi butun gun yansin uyusun yada annene soyle cocugu yatirmama karismasin ama neymis torunu nu sevmeyecek miymis kadin simdi pisman esimde yasi buyudu soz dinlemiyor
Benim oglumun dogdugundan beri ayrı odası var.
Hala uyumadı suan
Gozleri cin gibi
Napcamı bende sasirdım biraktım artık

Back