- 19 Nisan 2019
- 213
- 46
- 98
- 35
- Konu Sahibi Edamustafatgra
-
Öpücük hastalığından hiç bahsetmediler bize. Hiç öyle bir test de yapmadılar. Yaklaşık 3 aydır var boynunda ve çenesinin altında çapları küçüldü 2,5cm den1,2 cm e korkma diyorlar ama elimde değil durmadan gözüm boynuna takılıyor.oglum durgun olunca moralim çok bozuluyor
Hiç bir ilaç vermediler, sadece alerji ilacı kullanıyoruzÇocuklarda lenf bezleri ateşli hastalıklarda şişer ,sonrasında küçülür vitamin falan vermediler mi
Büyük şehirdeyseniz bi üniversite hastanesine gidin ,basit bi durum hemen çözülürHiç bir ilaç vermediler, sadece alerji ilacı kullanıyoruz
Trabzon da yaşıyoruz canım. Hem özel hastahaneye hem de araştırma hastahanesine götürdüm. Pereferik yayma denen bi kan tahlili yaptılar. Tahlıller temiz çıktı şükürler olsun ama yine de şişlikler geçmediBüyük şehirdeyseniz bi üniversite hastanesine gidin ,basit bi durum hemen çözülür
merhaba bugun boynunu kaldirdiginda findik kadar bi sislik farkettim suan icim icimi yiyo hastada degil dokununca acisida yok kotu biseymi diye yerimde duramiyorum esim cocukkeb benimde hep siserdi diyo cok rahat ben utamasam acile goturcem bu arda oglum 4.5 yasindaMerhaba, benim 3,5 yaşında bir oğlum var ve zatürre nedenli olduğu tahmin edilen boynunda ve çene altında lenf bezleri şişti. İlk şişliğin çapı 2,4mm den şimdi 1,2 mm düştü. Capları küçüldükten sonra iki kez ateşlendi ve çenesinin altında ki lenf bezi sanki gözüme biraz büyümüş gibi geliyor. Hiç böyle bir durum ile karşılaştınız mı arkadaşlarım, doktor ya bir ömür kalabilir yada ergenlikte geçebilir bu şişlikler dedi ama 3 ay da bir de kontrole çağırdı. Böyle bir durum yaşayıp da tamamen lenf beZi şişliği kaybolan var mı. Gerçekten çok korkuyorum oglum için
Dokununca bilye gibi kayıyor mu. Oğlumda da vardı bir buçuk yılda geçti.merhaba bugun boynunu kaldirdiginda findik kadar bi sislik farkettim suan icim icimi yiyo hastada degil dokununca acisida yok kotu biseymi diye yerimde duramiyorum esim cocukkeb benimde hep siserdi diyo cok rahat ben utamasam acile goturcem bu arda oglum 4.5 yasinda
bunu farkettikten sonrs vugun ateslendi doktora daha goturemedm ama enfeksiyon olustu diye dusunuyorum unarim oyledir Allah beterinden korusunDokununca bilye gibi kayıyor mu. Oğlumda da vardı bir buçuk yılda geçti.
Doktor şiddetli karın ağrısı
Geçmeyen yüksek ateş
Gece uyurken yatağı ıslatavak kadar aşırı terleme olmadığı sürece sıkıntı değil demişti.
Bilmediğiniz bir enfeksiyon geçiriyor olabilir
Benim oğlum 2 buçuk yaşında ve iki yıldır var boynunda iki tarafta birkaç tane var içim içimi yiyor aklımdan çıkmıyor.. geçen ateşli hastalık geçirdi ve doktora gittik.bir kez daha doktora lenf bezlerini hatirlattim ve büyüdüğünü hissettiğimi söyledim ultrason çekildi buyumusler. Kan tahlili temiz çıktı ama doktor benim endişelerimden de kaynaklanarak hemetoliji uzmanı bırde görsün dedi.antibyotik bitince gideceğizbunu farkettikten sonrs vugun ateslendi doktora daha goturemedm ama enfeksiyon olustu diye dusunuyorum unarim oyledir Allah beterinden korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?