- Konu Sahibi Edamustafatgra
Doktora gittiniz mi sonuç nedir acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde 5 aylik bebegimin sağ goz kenarinda bir sislik var yukarı bakınca sislik beliriyor 1 aydır da var çocuk doktoruna göturdum önemsiz dedi yag bezesi dedi ama baktıkça için gidiyor dermatoloji ile goz doktoru randevuyu baya uzağa attı elle dokunduğumda bir sislik var bezelye gibi elime yumuşak bir şey geliyor ve kayıyor sıcaklık ateşlenme yok ama yinede endişeliyim bir kaç gündür daha da korku ve panik sardı acımdakiler anlarmi acabaHiç bir ilaç vermediler, sadece alerji ilacı kullanıyoruz
Merhaba son durumunuz ne oldu lütfen bilgi verir misiniz? Oğlumda da var çok korkuyorum. Boynunun iki tarafında ikiden fazla. En büyükleri 22 mm lütfen bilgi verir misinizBenim oğlum 2 buçuk yaşında ve iki yıldır var boynunda iki tarafta birkaç tane var içim içimi yiyor aklımdan çıkmıyor.. geçen ateşli hastalık geçirdi ve doktora gittik.bir kez daha doktora lenf bezlerini hatirlattim ve büyüdüğünü hissettiğimi söyledim ultrason çekildi buyumusler. Kan tahlili temiz çıktı ama doktor benim endişelerimden de kaynaklanarak hemetoliji uzmanı bırde görsün dedi.antibyotik bitince gideceğiz
Tamamen geçti mi biraz bilgi verir misinizMerhaba, benim 3,5 yaşında bir oğlum var ve zatürre nedenli olduğu tahmin edilen boynunda ve çene altında lenf bezleri şişti. İlk şişliğin çapı 2,4mm den şimdi 1,2 mm düştü. Capları küçüldükten sonra iki kez ateşlendi ve çenesinin altında ki lenf bezi sanki gözüme biraz büyümüş gibi geliyor. Hiç böyle bir durum ile karşılaştınız mı arkadaşlarım, doktor ya bir ömür kalabilir yada ergenlikte geçebilir bu şişlikler dedi ama 3 ay da bir de kontrole çağırdı. Böyle bir durum yaşayıp da tamamen lenf beZi şişliği kaybolan var mı. Gerçekten çok korkuyorum oglum için
Hematoloji ne dedi oglunuzun son durumu nedirBenim oğlum 2 buçuk yaşında ve iki yıldır var boynunda iki tarafta birkaç tane var içim içimi yiyor aklımdan çıkmıyor.. geçen ateşli hastalık geçirdi ve doktora gittik.bir kez daha doktora lenf bezlerini hatirlattim ve büyüdüğünü hissettiğimi söyledim ultrason çekildi buyumusler. Kan tahlili temiz çıktı ama doktor benim endişelerimden de kaynaklanarak hemetoliji uzmanı bırde görsün dedi.antibyotik bitince gideceğiz