• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oğlum ve ben

DryaSzr

Edeple gelen lütufla gider
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2007
2.985
1.453
698
merhaba arkadaşlar benim 6 yaşında bu sene okula başlayan bir oğlum var,fakat hiç anlaşamıyoru ve bazen çok üzülüyorum acaba çok mu üstüne gidiyorum diye.O benim ilk oğlum bir de 4 yaşında kardeşi var.Eh biraz kardeş kıskançlığı da yok değil aralarında.ama ben bazen kendime hakim olamıyorum ve çok çabuk sinirleniyorum ona.ASLA vurmadım asla yapmam böyle bir şeyi ama kendimi de sorgulamadan yapamıyorum bazen beni çileden çıkartıyor örn: yemek yiyoruz az yiyo doydum diyor aradan 15 20 dk.sonra '' aneeee açııım ketçaplı ekmek ver'' diyor.1.diyor 2 diyor 3.üncüde ben de sesimi yükseltiyorum.Okuldaki ödevlerini kontrol ediyorum hadi yapalım diyorum biraz başlıyoruz güzelce yapmaya biraz sonra kalkıyor odasına gidiyor otururken aklına bin türlü soru geliyor sakin ve sabırla cevap vermeye çalışıyorum ama sanki bazen her şeyi inadıma yapıyormuş gibi geliyor ve
endişeleniyorum acaba ona iyi bir anne modeli olamıyor muyum diye? ne yapacağımı şaşırdım.Ben bir öğretmenim sınıfta 15 20 çocuğa birden hakim olabilirken kendi çocuğuma yetemiyorum sanki senağlama

galiba yanlış yapıyorum arkadaşlar kimse yorum yazmamış :gitme:

mrb,aslında pekde yanlış yapıyormuş gibi gözükmedi :) benim sizin ki kadar büyük oğlum yok.benim oğlum henüz 19 aylık ama o bile şimdiden beni cileden çıkarmaya yetiyor.çoğu zaman kızmamak için kendimi tutuyorum.yine de insanın çileden çıktığı zamanlarda yok değil hani...

Benim oğlumu acil pedegog ya da psikoloğa götürmem gerekiyor kardeş kıskançlığı had safhalarda,bu okuldaki durumuna da yansımaya başladı önerebileceğiniz devlet hastanelerinde var mı bir psikolog ya da pedagog........:uhm:

Deryas bede bı egıtımcıyım ve bende aynı problemlerı yasıyorum 4.5 yasında oglum ve cıldırtıyo benı sımdı bı bebegımız daha oldu ve ogluma yetısemıyroum kasla goz arsında yapacagını yapıyo benı delırtıyo ya banyoda buluyorum sabunları bosaltırken ya tuvallette suyu acmıs kendını yıkarken benım oglum hıperaktıf demek ıstemıyorma aslında teshısı bu degıl ama bu kadarda hareket olmazkı anlamıyorum ben yorgunluktan olurken o daha dımdık ayakta ya enerjısı benı dehsete dusuruyo kardesını kıskanmadıgını dusunmek ıstıyorum aslında hıc bı yanlıs haraketını gormedım ama emınım yanlız kalsa neler yapar ve benım oglum yasıtlarından bayagı ırı bı cocuk ısteklerını cok sert dıle getırıyo cok yoruluyouz cook

Ben de kıskanmaz diye düşünüyordum dışarıda ya da başka bir yerde olsak kardeşine çok güzel bakıyor onu koruyor ama evde bambaşka.Hırsını kardeşinden çıkarıp içini döküyor ,hep o şanslı,hep o sevimli,keşke olmasaydı gibi beni çok üzüyor ama atlatacağız umarım.Başka sorunları da var aslında arkadaşlık kuramıyor asosyalleşmeye başladığını düşünüyorum.

Back