- 24 Ekim 2007
- 2.985
- 1.453
- 698
merhaba arkadaşlar benim 6 yaşında bu sene okula başlayan bir oğlum var,fakat hiç anlaşamıyoru ve bazen çok üzülüyorum acaba çok mu üstüne gidiyorum diye.O benim ilk oğlum bir de 4 yaşında kardeşi var.Eh biraz kardeş kıskançlığı da yok değil aralarında.ama ben bazen kendime hakim olamıyorum ve çok çabuk sinirleniyorum ona.ASLA vurmadım asla yapmam böyle bir şeyi ama kendimi de sorgulamadan yapamıyorum bazen beni çileden çıkartıyor örn: yemek yiyoruz az yiyo doydum diyor aradan 15 20 dk.sonra '' aneeee açııım ketçaplı ekmek ver'' diyor.1.diyor 2 diyor 3.üncüde ben de sesimi yükseltiyorum.Okuldaki ödevlerini kontrol ediyorum hadi yapalım diyorum biraz başlıyoruz güzelce yapmaya biraz sonra kalkıyor odasına gidiyor otururken aklına bin türlü soru geliyor sakin ve sabırla cevap vermeye çalışıyorum ama sanki bazen her şeyi inadıma yapıyormuş gibi geliyor ve
endişeleniyorum acaba ona iyi bir anne modeli olamıyor muyum diye? ne yapacağımı şaşırdım.Ben bir öğretmenim sınıfta 15 20 çocuğa birden hakim olabilirken kendi çocuğuma yetemiyorum sanki senağlama
endişeleniyorum acaba ona iyi bir anne modeli olamıyor muyum diye? ne yapacağımı şaşırdım.Ben bir öğretmenim sınıfta 15 20 çocuğa birden hakim olabilirken kendi çocuğuma yetemiyorum sanki senağlama