• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Oglum sallanmadan uyusun artik..

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

dilo89

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2008
59
1
86
35
Hollanda
Kizlar 14 aylik oglum var 3 ayliktan beri ayakta salliyorum. Suan kilosuda agirlasti 12 kilo artik bacaklarim dayanmiyor sallamaya, cok yoruluyorum. Sallamadan uyumasini nasil saglarim? Bana yardimci olursaniz sevinirim..

Kizlar 14 aylik oglum var 3 ayliktan beri ayakta salliyorum. Suan kilosuda agirlasti 12 kilo artik bacaklarim dayanmiyor sallamaya, cok yoruluyorum. Sallamadan uyumasini nasil saglarim? Bana yardimci olursaniz sevinirim..

İşin zor allah kolaylık versin anne sütü alıyormu bıraktımı?eğer alıyorsa yanına yat emzir belki emerek uyur.Veya yatır anına uyyuyo numarası yap oda dolana dolana uyur yanında dene istersen belki işe yarar. Ben hiç sallamadım hep yanına yatıyorum kızım uyuyacağı zaman inşallah işine yarar.

İşin zor allah kolaylık versin anne sütü alıyormu bıraktımı?eğer alıyorsa yanına yat emzir belki emerek uyur.Veya yatır anına uyyuyo numarası yap oda dolana dolana uyur yanında dene istersen belki işe yarar. Ben hiç sallamadım hep yanına yatıyorum kızım uyuyacağı zaman inşallah işine yarar.

yok canim anne sutu almiyor, bugun oglen uyukusuna yatarken bende yanina yattim sirtini sivazliyarak uyudu guzel, ama aksam uyukusunda gene oyle yapim dedim kiyameti kopardi:(

gündüz kaç kere uyuyor bilmiyorum ama uyku saatine kadar iyice yormaya çalış :)
hatta uyku saatinden yarım saat geç yatır ki iyice uykusu gelsin...sütünü ver eline sende yanına yat uyur :)

Back