• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi oğlum sadece uykusunda emiyor:((

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

ozlemisdar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2008
98
1
86
42
Kırşehir
arkadaşlar 6 aylık bi oğlum var.çok iştahlı ve emmeyi çok seven bir bebekti.ek gıdalara yeni yeni geçmiştik ama meyve püresi dışında bişey yemiyordu hep emmek istiyordu.ama 4 gündür katiyen emmek istemiyor.memeyi görünce eliyle itiyor kafasını çeviriyor.çok gücüme gidiyor valla:(( sadece uykusunda emiyor.bir çıtırtı duysun gözü açılıyor ve emmeyi bırakıyor bir dahada almıyor.benim gibi bir sorunla karşılaşan ve çözüm yolu bulan arkadaş var mı? çok üzülüyorum.tavsiyelerinizi bekliyorum................

ben varim valla 4 ayliktan beri kizimda emme problemi var uykusu geldiginde emiyor uykusu yoksa 3-4 saniye belki 2 dakika emiyor birakiyor bende cok uzuluyorum 4 aydan beri gecer gecer dediler ama yok 7 aylik oldu hala ayni disarda olunca emziremiyorum cunku uyanik oluyor ama boyle devam edicem emmek zorunda ben hep uyutup emzirdim bu 3 ay boyunca ben ugrasmasam kesin birkirdi emmeyi ama en azindan 1 yasina kadar emsin sonra istemezse biraksin diyorum sende uzulme sabirla bekle uyusun sonra emzir benimki yarim saate yakin emiyor uyuyunca

Merhaba,
Benim kızımda 6 aylık uyurken emiyor uyanıkken 2 dakikayı geçmiyor gözü hep etrafda iki emiyor iki etrafa bakıp konuşuyor gülücükler atıyor ben elimle kafasını çeviriyorum emsin diye yoksa emeceği yok ama uyurken de bırakmak bilmiyor anlamadım valla....

kizlar ben de ayni durumdayim oglum 5 aylik bir aydir emmiyor uyanikken doktorum sutun akis hizini begenmiyor dedi gunduzleri sagip biberonla veriyorum gece 3 saatte bir emziriyorum cok zor oluyor valla fakat cevremdeki herkes de birakmis bir daha tutmaz diyolar o da moralimi bozuyor

benim sorunum tam tersi arkadaslar ya 4 ayı bitirdi kızım iik aydan itibaren mama takviyesi az meme ile büyüyordu cünkü sütüm az oldugu için şimdi ise biberonu agzına koymak istemiyor memeye saldırıyor süt az gelince memeye eliyle vuruyor aglıyor sürekli biberonuda diliyle itiyor ne yapacam sasırdım diyeceksiniz meme ile doyar doymuyo sadece sabah dolu dolu eme biliyor onun dısında aralarda verebiliyorum öglen aksam mama yiyor artık yemiyo öyle dolanıyor ac ac ne yapacam hiç bilmiyorum sütü de artıramıyorum aksam da muhallebi vermeye basladım bu yüzden

arkadaşlar msjı yazalı 1 ay olmuş.ve hala benim oğlumda bir değişiklik yok.sizler ne durumdasınız.valla göz göze emişmeyi özledim oğlumla:(( 7-8 saat aç kalıyo genede emmek istemiyor.sağıp vereyim diyorum biberonu da kabul etmiyo.ek gıdada yemiyor onların içine koysam.valla bugün sütümü sağdım ve döktüm.yoksa sütüm kesilecek.bazen 7-8 saat uyumuyor emziremiyorum.kafayı yicemmmm.sitede bir arkadaşın bebişi besin alerjisi olduğu için emmek istemiyormuş.bebeklere süt kokarmış uykularında da koku almadıkları için emerlermiş böyle bir şeyden bahsetmiş.siz bebişlerinize alerji testi yaptırdınız mı?neden emmiyor asabım bozuluyor.sütten tiksinme gibi birşey olur mu? aklıma başka bişey gelmiyor.doktora götürdüm öksürüyordu.boğazında hafif bir enfeksiyon var dedi şurup verdi.bu yüzdendir diye hasta olduğuna bile sevinmiştim.ama yok hala düzelmedi:((doktora götürmek bile istemiyorum hep aynı şey bebğiniz gayet sağlıklı diştendir diyip postalıyorlar:(((((

benim de 5 ay 20 gunluk bi kızım var ve aynı sorunu yasıyorum arkadasım ama koku ile bi alakası yok sanırım benimkinin. ben çalıştığım için kızıma 3 aydan itibaren sutumu hep sağdım biberonla bıraktım eve o da oyle beslendi.aksam eve gelince de hemen memeye yapısır göbeği şişene kadar memeyi emerdi. ne guzel hem biberon hem meme emiyor derken 2 hafta once işi bıraktım ve sadece meme vermeye başladım. ama kızım artık meme istemiyor aynen bahsettiğiniz gibi 2 dk. belki emiyor sonra sağa sola bakınıp dönmeye gitmeye çalışıyor memeye bakmıyor bile. ben de sağıp veriyorum neyseki biberondan içiyor ama bu şekilde sütüm azalır diye korkuyorum 1 yaşına kadar emsin istiyorum geceleri emiyor uykuda ama gunduz cokk az :( bi açıklaması veya emdirmenin yolu varsa paylaşalım anneler

benim sorunum tam tersi arkadaslar ya 4 ayı bitirdi kızım iik aydan itibaren mama takviyesi az meme ile büyüyordu cünkü sütüm az oldugu için şimdi ise biberonu agzına koymak istemiyor memeye saldırıyor süt az gelince memeye eliyle vuruyor aglıyor sürekli biberonuda diliyle itiyor ne yapacam sasırdım diyeceksiniz meme ile doyar doymuyo sadece sabah dolu dolu eme biliyor onun dısında aralarda verebiliyorum öglen aksam mama yiyor artık yemiyo öyle dolanıyor ac ac ne yapacam hiç bilmiyorum sütü de artıramıyorum aksam da muhallebi vermeye basladım bu yüzden

Biyologeda,
aynı sorunu yaşıyorum, çaresizim. 4 ay sonra durum düzeldi mi? Bu arada bebeğini nasıl besledin? Bilgi paylaşırsan sevinirim.
Sana ve bebeğine sağlıklı günler diliyorum...

ben de aynı durumdayım. ek gıdaya geçtiğimizde ilk gün iyi gibiydi, sonradan hiçbir şey yememeye başladı. sıcaktandır diyorum; ama sürekli klima kullanıyoruz. şaşırdım kaldım, bazen ağlamaktan alıkoyamıyorum kendimi. doktorumuza sorduğumdaysa, uyurken yedir, diyor. kaşığa da alıştırmam gerektiği söylendiğinden uyurken yedir denmesi ne mantıksızlık değil mi? sağlıklı olsunlar da zamanla alışırlar herhalde.

Back