Çocuk Hastalıkları Oğlum Rotavirüs oldu

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Hatırlamıyorum inan oğlan 8 yaşında şimdi
Ama kanser hastaları için kullanılan kusma ilacıymış
Diğer kusma ilaçları işe yaramamıştı onlarıda kusmuştu
O ilacında yarısını vermiştik ondan sonra hiç kusmadı

Çok geçmiş olsun devlet bu asilari keşke aşı takvimine alsa 6 yıl önce kızıma yaptırmıştım rota ve menenjit aşısını o zaman 180 lira odemistim doz başına gözümüze gözükmemisti parası biz küçükken erkek kardeşim rota olup hastanede yatmıştı çünkü, ordan biliyordum hastalığın ne kadar ağır geçirildiğini menenjitide arkadaşım geçirmiş küçükken annesi hep ölümden kıl payı döndü derdi ondan direk yaptırmıştım şimdi 4,5 aylık oğlum var bu ay menenjit ve rotavirus aşılarının ikinci dozu var ilk dozlarini 3. Ayında olmustu iki aşıya 900 lira vereceğiz bu ayda evet bizi zorluyor ama çocuklar hasta olunca çektikleri acılar manevi olarak daha çok zorluyor aileyi

Cok gecmis olsun evet yeterli olmayabilir tabikide koca koca insanlar hasta olup dayanamiyor rahatsizlaninca malesef koronanin icinde birde salgin var allah hasta olan herkese şifa versin

Evet biz aşı yaptırıp, hastanelik olarak atlattık
Evet işte bende aşının %100 korumadigını anlatmak istedim. Herkes yaptıramıyor ya maddi durumdan ya da yönlendirme olmadığı için. Bana tepki gösterdiler yanlış yönlendirme yapıyorsun dediler. Yaptıran rahat oluyor ama yaptırmayanda bu konu ile endişeye düşer o zaman değil mi? Cidden burda insanlar polemikten besleniyor yazık

3 dozluk seçmiştim ben rotateq di galiba adı.
İlk dozunda problem olmadı
2. Dozunda acilik olmuştuk alerji yapmıştı
Cocugun her yeri kabarıp şişti
3.dozu yaptırmadım doğal olarak.

Ama ben bebekken olmuşum rotavirus

Son düzenleme:
Olabilir malesef cocuk sahibi deglim o yüzden söylediklerinizede itraz edemem daha bilgilisinizdir. sadece hanimefendiye gecmis olsun ama hepimiz hastalanirdik cocukken birakin cocuklari yetiskin insan bile hastslaniyor illaki tedavisi vardir
Tedavisi yokms canm cok ilerlerse serum takviyesi dediler hastahaneden geldm az once brde bagişiklk icinn ilac aldm o kdar ama azalma var devam ediyorms 15 gun sürer dediler
Yaa demek illa bi ilacla olmuyorms denemek gerekiyorms her ilaci da
Evet cok pahali malesf devletn yarisi bile olsa karsilansaydi byle dusunceler olmazdi durunu olmayan kisiler de cok onlari da dusunmeleri gerekiyor aslinda. Devlet karsilasa insan vurdurmak ister zten dmek onemli die benm cevremde sdece benm oglm yakalandi oyle bildk bu hastaligi. 900 buyk para bu devirde
Nasıl oldunuz çocuğuda sizide merak ettim umarım yavrucak düzelmiştir tekrar geçmiş olsun
Iyiyz sukur bugn hastahaneye goturdm orda kustu 1 sefer malesf. Dktorumz korkmamamizi syledi 15 gune kdar atlatamaz zaten dedi devam ediyorms yani rota. 15 gunun snrasi onemli dedi cogalirsa kusma ishal vs getr dedi ilac yazdi takviye olark. Cok sagoln

%100 korumuyor zaten hafif atlatmasını sağlıyor normalde çok ağır bir hastalıkmış zaten bebek bünyesi neki biz bile normal ishal olsak sarsılıyoruz onları hiç düşünemiyorum yazık kıyamam geçmişler olsun bebeklerimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…